Kitiltanak-e a bankból burkában? És bukósisakban? | Avi Yemini

A teljes testet és arcot elfedő burkában igen, ám bukósisakban már nem látogathatja meg valaki Ausztrália egyik bankhálózatát – erre az ordas nagy kettős mércére hívja fel a figyelmet az a leleplező felvétel, melyet egy konzervatív aktivista, Avi Yemini készített.

Az Australian Liberty Alliance két aktivistája – akik nyíltan a teljes arcot eltakaró iszlám ruhadarab, a burka betiltását követelik – rejtett felvételt közölt arról a meglehetősen kérdéses gyakorlatról, miszerint Ausztráliában zárt üzlethelyiségekben vagy bankokban tilos bárkinek is eltakarnia az arcát, “kivéve ha azt vallási célzattal teszi.”

Az egykori izraeli katona, Avi Yemini és társa éppen ezért meglátogatták az egyik helyi bankot, hogy egy társadalmi kísérlet formájában próbára tegyék az ottani biztonságiak reakcióit. Amíg Yemini férfiként burkát öltött és belépett a bankba, addig női társa egy bukósisakban próbált bejutni ugyanoda.

A burka leple alatt a biztonságiaknak még csak fel sem tűnt, hogy nem egy nőről, hanem egy férfiről van szó. Ráadásul félve attól, hogy iszlamofóbnak bélyegeznék őket, inkább nem akadályozták meg az azonosíthatatlan személy bankban történő mozgását, még csak kérdőre sem vonták.

Ezzel szemben amikor az aktivista női társa bukósisakban lépett be a pénzintézménybe, azonnal ott termett egy biztonsági őr, aki azt kérte, hogy vegye le a fejéről a sisakot, mert azzal, hogy nem látják az arcát, biztonsági kockázatot jelent.


Videó: Burkában igen, de sisakban már nem léphetsz be a bankba | 888.hu

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8876

Bejegyzés: on 2018. dec. 8.. A bejegyzés kategóriái: Ausztrália, Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes