A muszlimok beáramlását Európába meg kell állítani | Tilo Sarrazin |M5 – Ez itt a kérdés

Thilo Sarrazin legújabb könyve nagy vihart kavart Németországban. Nem is csoda, hiszen annak témája az iszlám, mely az SPD egykori politikusa szerint hatalomátvételre készül Európában.
A német közgazdász új könyvének címe már önmagában provokatív: „Ellenséges hatalomátvétel”, ami az iszlám vallás európai térnyeréséről, és az azzal járó társadalmi konfliktusokról szól.
Thilo Sarrazin az 500 oldalas könyvéről elárulta, hogy megszakításokkal kereken egy évig dolgozott rajta, melynek nagy részét nem az írás, hanem az adatok összegyűjtése tette ki, valamint a Korán elolvasására és tanulmányozására is egy hónapot fordított.
Thilo Sarrazin a közmédiának adott interjúban elmondta: az iszlám nem pusztán vallás, hanem egyben politikai ideológia is, hasonló ahhoz, amilyen a kommunizmus volt. „A politikai ideológia és a vallás együttese sajátos módon formálja az iszlám hívőket. A Koránból egyértelműen levezethető, hogy az ideológia milyen irányban igyekszik formálni a híveket” – vélekedett.
A Koránból fakadóan meghatározhatók a muszlimok alapvető jellegzetességei. A muszlimok a többi embertől felsőbbrendűnek érzik magukat, hiszen a többieket hitetlennek tartják. Emiatt megtehetik, hogy másoktól kevesebbet dolgozzanak. Nem véletlen, hogy az iszlám országok elmaradottak – nyilatkozta a szerző.

Részletek az M5 csatorna által Sarrazinnal készített interjúból:

Riporter: Miért veszélyes az iszlám az Ön véleménye szerint? 
Tilo Sarrazin: Az iszlám nem pusztán vallás, hanem egyben politikai ideológia is, hasonló ahhoz, amilyen a kommunizmus volt. A politikai ideológia és a vallás együttese formálja az iszlám hívőket egy sajátos módon és a Koránból egyértelműen látható, levezethető, hogy az ideológia milyen módon és milyen irányban igyekszik a híveket formálni. Hiszen a muszlimok számára a Korán maga az Isten üzenete, minden szava szent. A Koránból fakadóan meghatározhatók a muszlimok alapvető jellegzetességei: Először is a muszlimok a többi embernél felsőbbrendűbbnek érzik magukat, hiszen a többieket hitetlennek tartják. Másodszor mivel ők felsőbbrendűek, ezért megtehetik, hogy másoknál kevesebbet tudjanak és dolgozzanak. Nem véletlen, hogy az iszlám országok elmaradottak. Harmadszor a vallás központjában a nők és férfiak kapcsolata áll. A férfi-nő kapcsolatot egészen kőkorszaki szinten képzelik el. Kizárólag patológiai és szexuális szempontból ábrázolják. A nők a társadalomban alsóbbrendű szerepet töltenek be, egy alsóbbrendű csoport tagjai. Teljes mértékben a férfiaktól függenek, fiatalon házasodnak, sok gyereket hoznak világra. Az iszlám e tekintetben tehát, kulturális és civilizációs szempontból elmaradott, ugyanakkor demográfiailag nagyon erős. (…)

Riporter: Az Ön véleménye szerint tehát egyetlen muszlimnak sem kellene  Európába jönnie.
Tilo Sarrazin: El kell döntenünk, hogyan képzeljük el társadalmunk jövőjét, fejlődését. Ha továbbra is olyan társadalom szeretnénk maradni, ahol a szabad gondolkodás alapérték, ahol a társadalom független a vallástól, az állam és vallás különválik, ahol bárki szabadon dönthet saját vallásáról, akkor nem szabad hagynunk, hogy a demográfiai egyensúly felborulása révén a társadalom alapértékei átalakuljanak, és eltűnjenek. Hiszen a demokrácia lényege és alapszabálya, hogy a többség akarata érvényesül. A társadalmon belül tehát azon csoportok akarata jut érvényre, amely csoportok a többséget képviselik. Társadalmunk tehát éppen ezen nyitottsága, demokratikus mivolta miatt kerül veszélybe. 

Riporter: Ön azt mondja, hogy az Európába bevándorló muszlimok számát csökkenteni kell, sőt a muszlim bevándorlás teljes tiltását sem tartja elképzelhetetlennek. 
Tilo Sarrazin: Igen, egyértelműen amellett vagyok, hogy a muszlimok bevándorlását Európába meg kell állítani. Ettől függetlenül abszolute támogatom a politikai menedékjog intézményét, de esetünkben ez irreleváns, hiszen a Németországban letelepülni szándékozó bevándorlók mindössze 1%-át érinti. Az a véleményem, hogy a menekülteket támogatni és segíteni kell, befogadó országot kell találni hazájukhoz lehetőleg közel, de nem szeretnénk támogatni a megélhetési, anyagi okokból történő bevándorlást. A természetes dolog az lenne, hogy az emberek éljenek ott, ahol születnek, fejlesszék azt az országot és társadalmat, és minden ország, amely európai mérce szerint alakítja ki működését, oktatási rendszerét, biztosítja a korrupció-mentességet, és ahol az emberek szorgalmasan dolgoznak, mint például Svédországban, az az ország elérheti azt a szintet, mint Svédország. 

(…) a párhuzamos társadalmak minden olyan helyen létrejönnek, ahol nagyobb lélekszámú muszlim közösség van, akik a helyi befogadó társadalomtól teljesen függetlenül élik életüket. A muszlimok meg akarják őrizni számbeli többségüket, ezért muszlimok csak muszlimokkal házasodnak, tehát nem keverednek a helyi társadalom tagjaival. Az integráció, a beilleszkedés legelterjedtebb módja normál esetben a keveredés.  Ha a keveredés nem következik be, akkor a lakosság csoportjai elkülönültek maradnak. A muszlimok a befogadó ország nyelvét is meglehetősen nehezen sajátítják el és nem veszik át a befogadó társadalom alapértékeit és normáit sem, mint ahogy az a nők öltözékén megfigyelhető. A muszlimok nagy része olyan életet él, amely a helyi társadalom életétől gyökeresen eltér. mindez természetesen elképesztő mértékben nehezíti az integrációt. 

Riporter: (…) Mit gondol a média miért ítéli meg másképp a könyvet, mint az olvasók?
Tilo Sarrazin: Mert a média képviselőinek végre le kellene számolniuk azzal a narratívával, hogy az iszlám pusztán egy vallás, ugyanolyan, mint pl. a kereszténység, és azzal a tévhittel, hogy  a bevándorló muszlimok néhány éven belül integrálódnak, és teljesen átlagos európai polgárokká válnak. A média ebben az illúzióban él, és ha ezt az illúziót megzavarják, vagy megpróbálják őket a tévedésükre ráébreszteni, ezzel a teljes narratíva, a teljes értékrendjük, szinte a létezésük kerül veszélybe. És senki sem szereti, ha életét, ideológiáját, narratíváját rombolják.


Iszlám hatalomátvétel – sötét képet fest Európa jövőjéről a német író
Német közgazdász: Iszlám hatalomátvétel készül Európában

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8980

Bejegyzés: on 2018. dec. 10.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Thilo Sarrazin. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes