Beltenyészet az iszlámban | Bill Warner

Egy ritkán tárgyalt témáról szeretnék beszélni, ez pedig a belterjesség. Kísérletként érdemes beírni a Google-ba az “iszlám/islam” és a “belterjesség/inbreeding” keresőszavakat, és az eredmény megdöbbentő lesz.

Meglátják, hogy az arab világban a házasságok 40-50%-a közeli rokonok között történik. Egyiptomban a házasságok 40%-a az első unokatestvérrel köttetik.

Szaúd-Arábiában
az emberek 2/3-a közeli rokonnal házasodik.

Nagy-Britanniában a pakisztáni menekültek 55%-a házasodik első unokatestvérével.

Unokatestvér-házasság a 2. unokatestvérig bezárólag 2012-ben. Minél sötétebb egy terület, annál gyakoribb. Forrás: Wikipédia

Ennek eredménye márpedig genetikai károsodás. Így nő a betegségek száma, a mentális retardáció aránya, és csökken az intelligencia. Én a belterjességet a következőgenerációval szembeni bűntettnek nevezem.

És miért ilyen magas a belterjesség aránya az iszlámon belül?

Ha végiggondolják, sejthetik a választ.

Mohamed miatt. Ő az első unokatestvérével házasodott – és emiatt ez a tette szunna. A Korán lefekteti a házasságkötés szabályait, és megengedi a házasságot az első unokatestvérrel. Ez a Korán 4:23-ban található.

A saría, az isteni törvény szerint tehát a rokonházasság jó. És mik az eredményei a saríának? A muszlimok fele közeli rokonokkal köt házasságot, ezért alacsonyabb intelligenciájú. A belterjességből születettek között magasabb az őrültek aránya; és minél közelebbi a vérségi kapcsolat, annál gyakoribb a skizofrénia. Dániában háromszor több muszlim bukik meg a katonai intelligenciateszteken, mint egy átlagos dán. A dániai muszlimok 2/3-a analfabéta. És Dániában a lassú tanulók, lassú gyerekek fejlesztése az oktatási költségvetés 1/3-át teszi ki. Költségesek az ilyen emberek.

A saría gonosz, mivel azt diktálja, hogy az emberek szenvedése Allah kívánsága.

Gondoljuk el: az iszlám nem titkolt célja, hogy uralkodjon az egész világon. És ha ez bekövetkezik, a belterjesség mindenhol jelen lesz és az emberiség degenerálódni fog. És ez nem megváltoztatható, mert a saría Allah törvénye.

De miért hallgatunk a saríáról, a szenvedésről? Miért nem taníthatunk erről az ártalmas dologról? Hogyan mutassuk meg, hogy a saría rossz?

Várjunk! Ezt nem tehetjük, mert az „sértő volna a muszlimok számára”! Ezért amikor ma iskoláinkban az iszlám szépségeiről beszélünk, kihagyjuk a vérfertőzés témáját.

Van olyan muszlim, aki azt mondaná, hogy a beltenyészet rossz és megtagadná azt, csak mert a tudomány szerint helytelen?

Tarthatunk genetikai károsodásról szóló felvilágosító programot a bevándorlók számára?

Bár ez jól hangzik, mert sok szenvedést akadályozna meg – mégis „iszlamofób” volna!

Mennyire kell károsnak lennie valaminek ahhoz, hogy beszélhessünk róla?

Én meg akarom akadályozni ezt a bűntettet a következő generáció ellen. Vakbuzgó vagyok, amiért beszélek erről? Te félsz beszélni róla? Ez egy komoly probléma, ami figyelmet érdemel.

Mégegyszer: keress rá arra, hogy: “iszlám” és “belterjesség”, és döntsd el magad, mit gondolsz.


Kapcsolódó cikk: Muzulmán rokonházasság: hatások az intelligenciára, az elmére, az egészségre és a társadalomra

Nicolai Sennels: Bűnöző muszlimok között, 63. oldal

Print Friendly, PDF & Email