Iszlamizáció-ellenes patrióta cunami söpör végig Európán – Tommy Drezdában

Tommy Robinson megkapta az Év Európai Patriótája Díjat, ez alkalomból mondott egy rövid beszédet.

Lutz Bachman, a Pegida alapítója: Büszke vagyok arra, hogy Tommy Robinsont a politikától függetlenül is barátomnak tudhatom. És arra, hogy ennek az embernek az oldalán harcolhatok. A Compact Magazin történetében a mai napon először kerül átadásra az Év Európai Patriótája Díj. Büszke vagyok, hogy a színpadra szólíthatom Tommy Robinsont. Nagy tapsot neki!

Tommy Robinson: Szeretnék köszönetet mondani, amiért meghívtatok ma este. Nézzetek körül! Érezzétek az erőtöket! A patriótizmus szökőárjának részei vagytok, amely végigsöpör egész Európán. Ez egy megállíthatatlan mozgalom…

Amikor először talákoztam Lutz Bachmannal és láttam a Pegida mozgalmat, Angliában voltam és tilos volt elhagynom az országot. Olvastam a média beszámolóit róluk: nácik, fasiszták, huligánok, gyűlölet van a szívükben. Ezután megkértem az egyik barátomat, hogy menjen oda [Drezdába] és találkozzon a mozgalommal, nézze meg miről szól. Odament, visszajött és azt mondta, hogy hétköznapi hazaszerető német polgárok.

Emlékszem, hogy az első alkalommal, amikor a Pegida mozgalommal találkoztam, valami olyat láttam, amit azelőtt még soha. A nemzeti himnuszotokat játszották. És bár angol vagyok, még soha nem éreztem ilyet. A szőr felállt a karomon. Ott álltam (…) és láttam a bajtársiasságot, láttam, milyen sokat jelent ez az embereknek, majd a himnusz végén az emberek megölelték egymást, és láttam mennyire félnek a jövőtől. Ez volt Európa és Németország iszlám általi inváziójának kezdete.

Minden évben – négy éven keresztül – a Pegida megalakulásának évfordulóján visszatértem. Az első évben láttam a német emberek félelmét azzal kapcsolatban, ami az országukkal történik.

Tavaly, a Pegida három éves évfordulóján egy másfajta légkört tapasztaltam. Láttam az örömöt, azt, hogy van megoldása a problémának. A nyitott határok a probléma,az AfD a megoldás.

Az elmúlt négy évben sokszor jöttem Németországba, ami után visszamentem Britanniába. Fontos megértenetek, hogy mi Angliában láttuk a keletnémet tüntetéseket és látjuk a legutóbbi választás eredményeit – a politikai földrengést, amire lekicsinylően tekintenek.

Az embereknek Európa szerte meg kell érteniük, hogy nincsenek egyedül. Nagy-Britannia lakosai nincsenek egyedül. Az emberek úgy látják, hogy országaink jövője veszélybe került: az identitásunk, a kultúránk, a történelmünk, a jövőnk, a gyerekeink.

Németországban az embereknek tudniuk kell, hogy a kormány, Angela Merkel nem képvisel minket. Nagy-Britanniában sem képviselnek bennünket.

Európa történelmében éveken keresztül Nagy-Britannia, Franciaország, Németország vezetőire, mint meghatározó emberekre tekintettünk. Most azonban Magyarországra, Lengyelországra, Csehországra tekintünk úgy, mint Európa valódi képviselőire és vezetőire, akik az embereket képviselik és megvédik a kultúránkat, a jövőnket és a történelmünket.

Megtiszteltetés, hogy eljöhettem. Sokszor voltam Németországban, ami egy gyönyörű ország, gyönyörű emberekkel, ragyogó jövővel. A vezetőitek nem képviselnek benneteket, elpusztítják az országotokat. Európa-szerte ez az irányvonal.

Azonban évek óta mondom, hogy senki sincs, aki megállíthatná, ami történik. Semelyik iszlám szervezet, semelyik rendőri szervezet, vagy politikai szervezet. A baloldaltól a jobboldalig, minden csoport, szervezet, és egyén, aki vette a fáradságot és most itt van, beírja a nevét a történelembe. Ez egy ellenállás az iszlamizációval szemben, kontinensünk európai lakosságának cseréjével szemben.

Azzal fejezném be, hogy öröm volt itt lenni. A németek túl sokáig éltek Adolf Hitler bűneiben. Ne éljetek Angela Merkel bűneiben! Angela Merkelre a történelemben úgy fognak emlékezni, mint egy olyan nőre, aki lerombolta Európa jövőjét.

Tudnotok kell, hogy a történelem során a brit polgárok veletek voltak, veletek vagyunk,veletek fogunk harcolni, és veletek együtt megvédjük Európát!

Látjuk, mit csinál a média. Kétszer jöttem ide és két videót készítettem a “vezető” médiátokról. Akik ma este is itt vannak kint és interjút akarnak készíteni velem. De ők nem azért vannak itt, hogy a tényekről, az igazságról tudósítsanak és valódi újságírást végezzenek. Ők azért vannak itt,hogy rágalmazzanak benneteket, támadjanak és befeketítsenek titeket. És ezt láthatjuk szerte Európában. A bizalom a médiában megrendült. Harc, küzdelem folyik a globalista célok, a kormány és a média, valamint az országaink normális, hétköznapi polgárai között.

Azonban a jövő a miénk. Tehát köszönöm, örülök, hogy itt lehettem! Lutz, megtiszteltetés, hogy a barátod lehetek!

Print Friendly, PDF & Email