Tommy Robinson üzenete az ausztráloknak: készüljetek!

Amikor börtönben voltam, a külföldről érkező támogató e-mailek és levelek többsége Ausztráliából jött. (…) Látom a tömeges támogatást az ottaniak részéről, akik szeretik a szabadságot. Látom, hogy mennyire aggódnak amiatt, hogy milyen utat választott Nagy-Britannia. Amilyen úton a politikusaink vezetnek bennünket … a halál, pusztulás és terror útján. Négy kivitelezett terrortámadás volt és tizet hiúsítottak meg 2017-ben.  
Tanuljatok a mi hibáinkból, nézzétek meg Nagy-Britanniát és azt az utat, amelyre a politikusaink vezettek bennünket: ez a félelem, megfélemlítés, halál és rombolás útja. Ahol az emberek már attól is félnek, hogy nyilvánosan elmondják a véleményüket. Emberek veszítik el munkájukat Facebook és Twitter kommentek miatt. Az emberek véleményét cenzúrázzák. Embereket börtönöznek be, mert kimondják az igazságot. Mindez már közeledik a ti országotok felé is. Fel kell készülnötök!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9102

Bejegyzés: on 2018. dec. 13.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Szólásszabadság, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes