Amerikai egyetem mohamedán professzora kényszeríti a hallgatókat a cipőjük levételere

A videóban Felix Coe, a Connecticuti Egyetem (USA) muzulmán biológia professzora azt mondja egy hallgatónak 2017 decemberében, hogy “tűnjön innen a pokolba”, mert az cipőben ment be az irodájába, és ez “átok az iszlámban”. Az irodája ajtajára pedig kiírta, hogy a hallgatók mondják ki, hogy ‘biszmillah’ (Allah akaratával) amikor belépnek. A UCONN egy állami egyetem.

A muzulmán prof viselkedése lényegében az iszlám felsőbbrendűség hitetlenek feletti érvényesítése, azaz saría törvény a hétköznapokban. Valójában ez az a szépítő kifejezéssel “kultúrák harcának” nevezett jelenség, ami folyik Nyugaton: a muszlimok az élet minden területén behódolásra kényszerítik a nem muszlimokat. Ez a civilizációs dzsihád. Ha valaki a “kultúrák harca” alatt a kulturális ízlések szabadpiaci versenyére gondolna, akkor durván félreérti a helyzetet. 


Video: UConn Muslim prof requires students to remove shoes, say “Bismillah” on entering his office | Jihad Watch
UConn Muslim prof requires students to remove shoes, say “Bismillah” on entering his office YouTube
Felix Coe

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9140

Bejegyzés: on 2018. dec. 14.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes