Félünk az iszlámtól: ezért adjuk fel magunkat | Lauren Southern

Riporter: Mi történik a világban? Az iszlám miért védett? Az iszlám kritikáját miért tartják veszélyesnek?

Lauren Southern: Mert félünk az iszlámtól. Jelenleg az iszlám a domináns kulturális erő. A Nyugat jelenleg identitásválsággal küzd. Azt sem tudjuk, hogy milyenek legyenek a törvényeink. Nem ismerjük az értékeinket, elutasítjuk a kereszténységet, lerasszistázzuk a szobrainkat, eltöröljük a történelmünket. Kanadában például megváltoztatták a himnuszunkat. Identitásválságban vagyunk. Az iszlám azonban tudja, hogy kicsoda és mit akar: egy globális kalifátust. Tehátaz iszlám dominál a nyugati világ felett. Ez most még csak ízelítő abból, hogyan fog a jövő kinézni, mivel az iszlám még kisebbségben van a nyugati országokban. Most még vannak, akik nyitott határokról, multikulturalizmusról beszélnek, de amint a lakosság 50 százaléka muszlim lesz, azt fogjuk látni, hogyaz országunk ugyanúgy néz ki, mint bármelyik iszlám nemzet a világon. És akkor majd az LGBT aktivisták nem lesznek olyan boldogok a nyitott határoktól. Akkora liberális nők, akiket megköveznek azért a bűnükért, hogy megerőszakolták őket, majd elkezdik felismerni, hogy mibe keverték magukat. Attól félek, hogy el kell jutnunk erre a horrorisztikus pontra, mielőtt az emberek felébrednének és kinyitnák a szemüket.

Riporter: Lauren, mi a véleménye azzal kapcsolatban, hogy például Svédországban az őslakos fehér svédek, ha jól emlékszem 2040-re kisebbségbe fognak kerülni. És mindez nem csak a migráció, hanem a bevándorló népesség születésszáma miatt is. Ezzel kapcsolatban tennék fel kérdést. Mit mondana Lauren Southern a következőről: Mi lenne a helyes megközelítés azzal kapcsolatban, hogy bár azt állítja, hogy Ön nem egy rasszista – ahogy azzal bizonyos emberek vádolják -, ugyanakkor nyilvánvalóan támogatja az európai kultúra azon jogát, hogy megvédje magát az ellenfelekkel és konkurensekkel szemben. Azonban, ha egy kultúra egyszerűen sokkal termékenyebb, akkor nem érdemli meg, hogy ő legyen a föld örököse?

Lauren: Nem, mivel erről soha nem volt népszavazás. Sem Svédországban, sem Kanadában, sem pedig Ausztráliában nem kérdeztek meg senkit arról, hogy „Akarod-e azt, hogy egy teljesen eltérő kultúrából érkező emberek vándoroljanak ide és létrehozzáka saját kulturális enklávéjukat?” Erről senkit sem kérdeztek meg. Mi hiszünk abban, hogy a világon minden nemzetnek és embernek joga van a szuverenitáshoz. És ezt tiszteletben tarjuk. Senki sem mondta soha a Japánoknak, hogy rombolják le a kultúrájukat és be kell hozniuk egy csomó koreait vagy afrikait, mert különben rasszista, idegengyűlölő nemzet lennének. A nigériaiaknak sem mondtaezt senki ezt. Nekik joguk van megvédeni a kultúrájukat. Valójában kulturális népirtásnak tartjuk azt, amikor például Kanada őslakosságát arra kényszerítették, hogy asszimilálódjon az európai lakosságba. Akkor az európai nemzeteknek miért ne lenne joga ahhoz, hogy megvédjék a szuverenitásukat, az identitásukat, a történelmüket és a jövőjüket? Nem kéne ezt másképp látnunk, mint más rasszok esetében. Nem akarom az európaiakat piedesztálra emelni, csupán azt mondom, hogy ugyanolyan joguk van megőrizni az identitásukat, mint amilyen fontosnak tartjuk, hogy a bennszülöttek, az afrikaiak, az ázsiaiak megőrizzék az identitásukat.

A probléma része, amibe a rendőr „barátja” akaratlanul belebotlott, az, amikor azt a kijelentést tette, hogy „nagyon vallásos”. Azt mondta, hogy Lauren nem sétálhat el a mecset előtt, mert az a hely „nagyon vallásos”. Mintha valaki egy védőburkot alakított volna ki az elképzeléseik, a viselkedésük és a kultúrájuk körül. Vitatkozhatunk arról, hogy az iszlám mennyire vallási jellegű, azonban Ön a politikai ideológiát és kulturális identitást kritizálja, nem pedig a vallást, mégis a vallás szolgál egy olyan védőburokként, ami megakadályozza a kritikát. Jól látom?

Lauren: Ha valaki azt mondaná, hogy a környék egy mélyen keresztény terület, akkor nem aggódnék, mivel a kereszténység formálta a Nyugat nagy részét és a szabadságainkat is. Ez azért van így, mert a kereszténység alapja a választás szabadsága. Szabadon eldöntheted, hogy követed-e Istent vagy búcsút intesz neki. Választhatsz, hogy eszel-e a jó és rossz tudásának fájáról. Isten megadja a szabad választás  lehetőségét. Ezzel szemben az iszlám mindig is a behódoláson alapult. Aláveted magad Allahnak, és nem hagyhatod el az iszlámot, mert akkor megölnek.
Tehát ez egy olyan vallás, ami összeegyeztethető a nyugati kultúrával? Nem!
Ha mindenki egyetértene abban, hogy egy saría irányította társadalomban akar élni, akkor legyen. De arról, hogy a saríát idehozzuk-e, Ausztráliában soha nem volt népszavazás. Mindezt egy kis elitcsoport ránk kényszerítette és a nyakunkba varrta. Nem csak itt, hanem szerte a nyugati világban.

Print Friendly, PDF & Email