Melyik országban boldogok a muszlimok?


A muszlimok boldogtalanok a Gázai övezetben, a Palesztin Hatóság területén, Jordániában, Szíriában, Egyiptomban. Boldogtalanok Irakban, Iránban, Szaúd-Arábiában, Jemenben, Ománban, Bahreinben, Libanonban, Törökországban, Indonéziában, Malajziában, Afganisztánban, Pakisztánban, Kirgizisztánban, Tádzsikisztánban, Üzbegisztánban, és Csecsenföldön. Boldogtalanok Kazahsztánban, Líbiában, Marokkóban, Algériában, Tunéziában, Szudánban és Szomáliában.

Akkor mégis hol boldogok?
Boldogok Izraelben, az USA-ban, Ausztráliában, Angliában, Németországban, Svédországban, Svájcban, Hollandiában, Kanadában, Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Ausztriában és Norvégiában. Minden olyan országban boldogok, amit nem muszlimok irányítanak.

És mindezért kit okolnak?
Nem az iszlámot okolják, vagy a saját kultúrájukat, vagy a vezetőiket, vagy saját magukat, hanem a zsidókat, az amerikaiakat, a Nyugatot, ami szabadságot nyújtott nekik. Azokat az országokat okolják, ahol boldogan élhetnek. Örülnek, hogy demokráciában élhetnek, hogy szociális juttatásokat kaphatnak és igénybe vehetik a szociális szolgáltatásokat. Örülnek, hogy lerombolhatnak mindent, ami jó. A nyugati országokban jólétben élhetnek és egy magas életszínvonalat élvezhetnek, amiért nem dolgoztak meg, és amiért nem tettek erőfeszítést. Henyélhetnek, zavargásokat folytathatnak, törvénysértéseket követhetnek el. Élvezik egy ország szociális szolgáltatásainak előnyeit, miközben lenézik azt, és a megsemmisülését akarják. Elmenekülnek származási országukból, mert ott rosszul érzik magukat, és egy olyan helyre mennek élni, ami jobb, mint amit elhagytak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jobb helyet, ahová mentek, ugyanolyan rosszá és szörnyűvé tegyék, mint azt a helyet, ahonnan elmenekültek.

Print Friendly, PDF & Email