Wilders forradalmi beszéde a #FreeTommy tüntetésen Londonban

Geert Wilders felvételről beszélt Londonban 2018. július 14-én, mivel a brit kormány megtagadta tőle a testőrséget, hogy ellehetetlenítsék a személyes jelenlétét.


Tommy Robinsont május végén ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mivel tudósítani mert egy olyan muszlim banda peréről, amelynek tagjai kislányokat kényszerítettek prostitúcióra és meg is erőszakolták őket. Az eset miatt felfüggesztett börtönt kapott, ám egy korábbi büntetése, amelyet egy hasonló ügyben szabtak ki rá, még nem évült el, így börtönbe kellett vonulnia.

Mrs. May, a miniszterelnökötök megakadályozta, hogy ott legyek veletek Londonban a mai napon. Valószínűleg azért, mert nem tetszett neki a legutóbbi beszédem. Szégyellje magát, May asszony! De én mégis itt vagyok. És megtiszteltetés számomra, hogy újra beszélhetek előttetek.

Ti mindannyian hősök vagytok. Azt kérdezem tőletek: számíthat-e rátok Tommy? Persze, tudom, hogy igen. Mi soha nem fogjuk cserben hagyni Tommyt. Engedjék szabadon Tommyt!

Szégyellje magát, Theresa May asszony. Ön nem lépett fel a fiatal angol lányok tömeges megerőszakolása ellen. Ön megengedte, hogy Tommy Robinson börtönbe kerüljön. Az ön kormánya elárulta a lányainkat. Az ön kormánya visszaélt a bizalmunkkal. A kormánya elárulta az embereket. És ami a legrosszabb, Theresa May asszony, a kormánya elárulta Tommy Robinsont.

Barátaim, kérdezlek benneteket: ilyen vezetést akartok az országotoknak?
NEM!

Hallotta, amit mondtunk, Mrs May! Mi nem áruljuk el a saját népünket, mert mi mások vagyunk, mint ön. Mi hűségesek vagyunk a népünkhöz. Mi hűségesek vagyunk a hazánkhoz. És mi törődünk a gyermekeinkkel, a lányainkkal.

Barátaim, Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne. Tommy kitüntetést érdemelne. Megtette, amiben a média kudarcot vallott. Megtette, amit a brit kormánynak kellett volna megtennie: Kisgyermekek megerőszakolóit leplezte le. A gyermekeinkért harcolt. De az elit el akarja hallgattatni őt. Mert az elit mindannyiunkat el akar hallgattatni.

Ezért barátaim, azt kérdezem tőletek: el lehet-e minket hallgattatni?
Nem! Soha! Soha nem fognak elhallgattatni minket!
És ma azért vagyunk itt, hogy megmutassuk ezt. Engedjék szabadon Tommy Robinsont!

Barátaim! Néhány méterre innen van a kormány főhadiszállása: Ott mondta a nagy Winston Churchill: „Nem adjuk fel. A végsőkig kitartunk.”
Barátaim, micsoda vezető volt ő! Ilyen vezetőkre van szükségünk! Olyan férfiakra, mint Churchill; olyan férfiakra, mint Tommy Robinson! Olyan férfiakra, akik naggyá tették Nagy-Britanniát. Ők e nemzet büszkeségei. Ti vagytok ennek a nemzetnek büszkesége. Ezért megtiszteltetés, hogy előttetek beszélhetek.

Itt a sarkon van a Downing Street 10 [a miniszterelnök rezidenciája]. És ki érdemli meg, hogy a Downing Street 10-ben lakjon? Mrs. May vagy Tommy Robinson?
TOMMY!

És ki érdemli meg, hogy az Egyesült Királyság miniszterelnöke legyen? Theresa May vagy Tommy?
TOMMY!

Barátaim, a kormányaink Nyugat-Európában mindenütt Közel-Kelet és Afrika tartományaivá változtatják országainkat. Megnyitották határainkat a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció előtt. Elveszítjük az országunkat, a kultúránkat, az identitásunkat, a szabadságunkat, és a gyermekeink nincsenek többé biztonságban! És most elkezdték bebörtönözni azokat, akik tiltakoznak. Mit gondolnak ők, kik vagyunk mi?! Megmondom nekik, kik vagyunk! Tommy testvéri szövetségesei vagyunk! Az „ellenállás” a középső nevünk! Velünk ne packázzanak! Addig folytatjuk, amíg meg nem kapjuk, amit akarunk. Amíg a győzelem nem lesz a miénk: amíg Tommy Robinson újra szabad nem lesz! Amíg a hazánk újra a miénk nem lesz!

Győzni fogunk! Együtt haladunk előre! És ha Tommyt nem engedik ki, akkor vissza fogunk térni – egyre nagyobb számban. És az ország és a világ minden táján hallják majd követelésünket: Engedjék szabadon Tommy Robinsont! Engedjék ki azonnal! 

Ez az üzenetünk Európa népei számára: Ne essetek kétségbe! A legsötétebb óra a hajnal előtti! És közel a hajnal! Vissza fogjuk szerezni országainkat!

És barátaim, ezt üzenjük Tommy Robinsonnak: Tommy, ha hallasz minket, ha meg tudsz nézni egy videót erről az eseményről, tudd ezt: A világ több millió emberének nevében, a ma itt összegyűlt több ezer szabadságharcos nevében mondjuk azt, hogy oha nem hagyunk cserben téged, Tommy. Mindig ki fogunk állni érted. Nem nyugszunk, amíg újra szabad ember nem leszel! Amíg újra együtt nem leszel a családoddal! Amíg nem te, személyesen vezeted majd újra Nagy-Britannia szabadság mozgalmát!
Éljen soká Tommy Robinson!

Köszönöm, barátaim!


Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába | 888.hu

Geert Wilders: Free Tommy Robinson

Print Friendly, PDF & Email