Embercsempészet az európai hatóságok jóváhagyásával, 2016 óta !

marinetraffic.com segítségével két hónapon keresztül figyeltük az NGO-k tulajdonában levő hajók mozgását, és a velük érkező afrikai migránsok számát. Kiderült, hogy egy hatalmas átverésnek és illegális embercsempész műveletnek vagyunk szemtanúi. A kormányokkal összejátszó NGO-k, embercsempészek és maffia, az emberek megmentésére hivatkozva több 10 ezer illegális migránst hajóztattak Európába.

A 15 hajó, amit figyelemmel kísértünk, rendszeresen elhagyta az olasz kikötőket, rövid ideig megállt a Líbiai partoknál, felvette az „emberrakományt” és visszahajózott Olaszországba.

A következő szervezetekről van szó: MOAS, Orvosok Határok Nélkül, Jugend Rettet, Save the Children International, Open Arms, Sea-Watch.org, Sea Eye, Life Boat.

Bármennyire is „emelkedett szellemű” ezeknek a szervezeteknek a szándéka, mégis bűncselekményt követnek el. Az áthajózottak többsége az utcára kerül illegális migránsokként, akik destabilizálják Európát, és etnikai valamint vallási feszültségeket generálnak.

Brüsszel külön jogszabályt alkotott, hogy megvédje az embercsempészeket a büntetőeljárásoktól. E jogszabály szerint: „Ne legyenek büntetés kockázatának kitéve” azok az NGO-szervezetek, amelyek részt vesznek a mentésben a Földközi-tengeren. (EU resolution 2015/2095(INI))

A két hónap alatt, amíg a megfigyeléseket végeztük, legalább 39 ezer afrikait csempésztek át Olaszországba, az európai hatóságok teljes jóváhagyásával. A 2008-as gazdasági válság után a világ most egy geopolitikai krízis felé halad. A pénzügyi, gazdasági és katonai döntések nagy hatással lesznek a jövőnkre.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9247

Bejegyzés: on 2018. dec. 16.. A bejegyzés kategóriái: Embercsempészet, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes