Iszlám terror Európában: a fekete leves még hátra van │Janice Atkinson

Janice Atkinson az Európai Parlament képviselője, a Nemzetek és Szabadság Európája képviselőcsoport független tagja. Az alábbi beszédet a Tommy Robinson kiszabadítására rendezett tüntetésen mondta. 

Jó napot!
Kedves Barátaim, Hazafiak!

Egy csöndes forradalom zajlik ebben az országban. Mindez nektek és Tommynak köszönhető. Ő valamit felébresztett, valamit beindított. Most már kiállunk, felszólalunk és büszkék vagyunk arra, akik vagyunk.

Szóval miért jöttünk az utcára, miért nem a szeretteinkkel töltjük a hétvégét? Mert elegünk van az egymást követő kormányokból, akik süketek a hétköznapi emberek véleményére. Ez főleg a pakisztáni nemi erőszak bandákra vonatkozik, akiknek a tetteit közel 20 évig elsumákolták. Vagy a dzsihádon alapúló terrorizmusra, melynek során felrobbantják a gyerekeinket, a szüleinket, és a látogatóinkat. Terrorizmus, melyet importáltunk, de itthon is tenyészik. A kormányunk nem tudja kezelni a helyzetet.

Haragszunk, amiért bezárták Tommy-t, aki egy politikai fogoly, miközben kiengedik Anjem Choudary gyűlöletprédikátort. Mit gondoltok erről? A kormány hülyének néz minket. A kormány elsődleges feladata az, hogy garantálja a biztonságunkat. Ebben elbuktak.

Amióta megválasztottak 2014-ben, azt látom, hogy az Európai Unió bátorítja az iszlám migránsokat, hogy Európába jöjjenek, és az EU országokra akarják erőltetni a migránskvótákat. Láttam a nyitott határok és Schengen hatását.

Többször jártam a calais-i dzsungelben, mint bármely másik politikus. Voltam a görög táborokban, és Spanyolország déli, Marokkóval határos határánál, és részt veszek az EU terrorizmussal foglalkozó bizottságában … és hát barátaim, amit eddig láttunk az semmi. Az EU következetesen elmulasztja a határai ellenőrzését és polgárai védelmét. A bevándorlók napról-napra beszöknek az Egyesült Királyságba, hajóval és járművekkel, mert nem őrizzük a határainkat, mivel leépítjük a határőri és a rendőri állományt, az úgynevezett „megszorítások” miatt. Nem a megfelelő embereket építik le: újra fel kell építenünk a rendőrséget és a határőrségünket.

Egy pillanatra gondoljuk végig, hogy mit is jelentenek ezek a terroristákról szóló számok: Az EU és az ENSZ szerint 50 ezer dzsihadista szökött át az EU határain a migránsválság elmúlt két évében. És 1000 dzsihadista-menyasszony akar visszatérni az utódaikkal együtt abba az országba, melyet elhagytak azért, hogy ISIS terroristákká és tenyészgyárakká váljanak. Nemet mondok minderre, mert ők lemondtak a brit állampolgársághoz való jogukról.

És mondok még számokat. Az Egyesült Királyságnak több mint 50 „kalifátusi gyermeke” van – miért nincsenek ők a gyermekgondozási rendszerben? Eddig 8000 ember került a Megelőzési Programba, ebből 400-an 10 év alattiak. E pillanatban több mint 5000 európai harcol az ISIS oldalán. Több mint 500-an lopakodtak vissza az Egyesült Királyságba – és találjátok ki, hogy ebből hány ellen indult eljárás … 14!! (…) amiről tudunk.
Az Egyesült Királyság hatóságai 5000 potenciális dzsihádistáról „tudnak”. És ezen a héten jelentette ki az EU, hogy az Egyesült Királyságban van a legtöbb dzsihádista terrorista az EU többi állama közül. Micsoda siralmas állapotba került ez az ország! De amikor az EU-ban vitát indítványoztam ezekről a számokról, elutasítottak. May asszony elutasítja a vitát – pont ezért vagyunk ma itt. Ehelyett Tommyt bebörtönzik, mert elmondja az igazságot.

Hogy szigorúnak tűnjenek a terrorral kapcsolatban, megtiltják a belépést Nagy-Britanniába olyan fiataloknak, akik meg akarják védeni kultúránkat és identitásunkat. KITILTOTTÁK: a kanadai és nemzetközösségi állampolgárt, Lauren Southernt; az amerikai állampolgárt, Brittany Pettibone-t. A norvég Tore Rasmussent. És Martin Sellner osztrák állampolgárt. Miért csinálják ezt? Azért, hogy szigorúnak tűnjenek, a terrorizmusellenes törvényt használják fel. De ezek a fiatalok nem terroristák. Ezek a fiatalok is politikai foglyok.

Tommynak az egész világon van támogatottsága, különösen az EU-ban – ahogy azt az előttem szólók is elmondták. Most én vezetem fel Geert Wilders felszólalását. Ő volt az, aki „radikalizált” engem, amikor bejutottam az EU parlamentbe. A héten a kollégáim Németországból, Franciaországból, Hollandiából és Belgiumból mind részt vettek egy vitában és sajtótájékoztatón, amelyet én szerveztem. És nagyon sokan támogatják Tommyt az egész világon, Dániából, Ausztriából, Tel Avivból, New Yorkból, Ausztráliából, Brüsszelből és Eric Trump is. Németországban és Ausztráliában még politikai menedékjogot is felajánlottak Tommy-nak.
A kollégáim az egész EU-ban megdöbbentek azon, ahogy az Egyesült Királyság – a demokrácia, a szólásszabadság és a tolerancia bástyája – totalitárius állammá vált. Számukra nyilvánvaló, hogy a brit állam minden karját kinyújtotta, hogy elkapja Tommy-t, amióta feltűnt az iszlamizált Luton városában évekkel ezelőtt. Barátaim, ők mindannyian kijelentették, hogy Tommy politikai fogoly, és a szabadon engedését követelték. Nyilvánvaló, hogy Tommy felé erősebb gyanúval éltek és bűnösebbnek vélték, mint bármely iszlám szélsőségest vagy tömeges nemi erőszak bandát valaha. És hol van most az emberi jogi ipar? Mert én mondom, ez egy iparág! Hol van most az Amnesty International, a Human Rights Watch, az ENSZ? Őket túlságosan lefoglalja a bűnözők, migráns-megszállók és terroristák jogainak védelme.

A brit elit úgy gondolta, hogy ha eltakarítják az útból Tommyt, akkor elnyomhatják azt a haragot, amely a nemi erőszak bandák és a dzsihád-terror ellen irányul. De a munkásosztály lázadó vezetője nem vesztette el a hangját…

Barátaim, én most befejezem, mert a szabadságunkért kiálló egyik legnagyobb szabadságharcos jön a színpadra. Hölgyeim és Uraim, üdvözöljük a Szabadság Párt vezetőjét, Geert Wilders-t!

Print Friendly, PDF & Email