Nem hódolunk be az iszlám uralmának | Anne Marie Waters

Üdvözlök mindenkit!
Általában nem tartok írott beszédet, általában tudom, miről akarok beszélni és csak beszélek. Pár napja azonban gondolkoztam ezen, és úgy döntöttem, hogy papírra vetek néhány gondolatot. És ha megengeditek, akkor most ezeket a gondolatokat felolvasom nektek. Ez egy üzenet az itt levőknek, Teresa May-nek és kormányának, valamint az Antifának. Van számukra pár mondanivalóm.

Nektek pedig ismételten köszönöm, hogy bebizonyítottátok elköteleződéseteket a szabadság, az igazságosság iránt, valamint köszönöm a nagyszerű országunkat megfertőző iszlám zsarnoksággal és felsőbbrendűség-tudattal szemben tanúsított ellenállásotokat.

A vezetőink, a média és a rendőrség a döntéshozatalaikban mind elsőbbséget biztosítanak az iszlámnak. Ezért fel szeretnék tenni a brit kormánynak néhány kérdést. Vagy még jobb lenne, ha megválasztanánk egy brit képviselőt a parlamentbe, hogy feltegye ezeket a kérdéseket. Ezek lennének a kérdések, amiket szeretnék feltenni a brit kormánynak, amit a nem túl távoli jövőben meg is fogok tenni a parlamentben:

Az állam miért börtönzi be oly könnyedén Tommy Robinsont, miközben oly nehéznek tűnik bebörtönöznie egy csoport embert, akiket rajtakaptak egy kiskorú lánnyal a hálószobában? Miért sokkal könnyebb bebörtönözni Tommy Robinsont?

Miért olyan könnyű bebörtönözni azt az embert, aki szalonnát tesz mecsethez, és miért olyan nehéz bebörtönözni azokat a dzsihadistákat, akik prédikációikban a brit emberek megölését és halálát hirdetik?

Miért hoznak a bírák olyan könnyedén döntéseket, melyekben ismert terroristáknak és dzsihadistáknak megengedik hogy az országainkban maradjanak?

Miért engedi meg a brit kormány az ISIS harcosoknak, hogy visszatérjenek Szíriából és a biztonságunkat veszélyeztessék?

Miért van az, hogy egy Grenfellben történt véletlen tűzesetről beszélünk, nyomozást indítunk, és feldühödünk, viszont brit gyerekek szándékos, ideológiától vezérelt meggyilkolásával kapcsolatban elvárják tőlünk, hogy azonnal elfelejtsük és ne legyünk dühösek?

A muszlimok miért fedhetik el a fejüket egy fekete zsákkal, miközben a többségünknek szigorú biztonsági ellenőrzésen kell átesnie?

Miért csonkíthatnak és erőszakolhatnak meg kisgyerekeket, és köthetnek kényszerrel gyerekházasságokat, miközben a törvény elfordítja a fejét!? Miért?!

Miért van az, hogy állatokat mészárolnak le, amelyek kínnal és rettegve pusztulnak el, és a halal ételeket mindannyiunkra ráerőltetik, egy olyan országban, mely törvényileg tiltja az állatok elkábítás nélküli levágását?

Teresa May ! Miért megy olyan könnyen Tommy Robinsont bebörtönözni, miközben annyira nehéz bármit is tenni azok ellen az iszonyatos bűncselekmények ellen, amit az iszlám nevében követnek el országszerte, napi szinten? Miért?!

Kíváncsiak vagytok a válaszra?

Azért, mert a kormányunk elősegíti társadalmunk gyors iszlamizációját, a saját politikai játszmájuk érdekében. A globalista elit nyitva szeretné látni a határainkat. Azonban úgy tűnik, hogy az igazság a “béke vallásáról” beleköp a levesükbe. Ezért nem csupán el kell rejteniük az igazságot, hanem könyörtelenül üldözniük kell mindenkit, aki ezt hangosan ki meri mondani.

Tommy Robinson egyike a legbátrabb embereknek ebben az országban. Vagy talán a legbátrabb.Vég nélküli üldöztetéssel kell szembenéznie az igazság kimondásáért. Az életét szándékosan veszélyeztetik, a média hazugságáradatot zúdít rá, olyan hazugságokat, amelyek az ő és mindannyiunk életét, valamint az egész országot veszélybe sodorja. Gyalázatos, amit a média művel!

A saría megköveteli, hogy meg kell ölni azokat, akik megsértik az iszlámot. A nyugati média megköveteli, hogy akik kritizálják az iszlámot, azoknak a hírnevét meg kell ölni. A baloldali-iszlám szövetség azt akarja, hogy szenvedjünk. Munkanélkülivé és nyomorgóvá akar tenni bennünket, sikerrel.

Amikor embereket rúgnak ki az állásukból az iszlám kritizálásáért, amikor az embereket letartoztatják ugyanezért, akkor iszlám fennhatóság alatt élünk.

Ma azért vagyok itt, hogy azt mondjam: ebből elég! Elegünk van az iszlámból!

Erre a jelenlegi brit államra is nemet mondok, amely cserbenhagyja saját gyermekeit azzal, hogy azt az ideológiát dicsőíti, mely meggyilkolta őket.
És nemet mondok egy olyan médiára, mely bennünket – demokratákat és szabadságharcosokat – fasisztának és rasszistának mutat be.

És nemet mondok egy olyan rendőrségre, melynek súlyosabbnak számít a muszlimok megsértése, mint fiatal brit lányok megerőszakolása. Ebből elég!

De Tommy harcol, és mindenki, aki ma itt van harcol. Ragadjatok meg minden módot és lehetőséget, hogy ellenálljatok az iszlám társadalmunk feletti uralmának! Képesek vagytok erre. Tiltakozzatok az utcákon, leplezzétek le a média hazugságait, mondjátok el az igazságot. Használjátok az internetet, terjesszétek az igazság és szabadság üzenetét, és szavazzatok. Szavazzatok azokra, akik nem alkusznak meg, azokra, akik törődnek veletek. Nem lehettek bizonytalanok vagy tétovák. Nem lehetünk politikailag korrektek vagy megalkuvóak a mérsékeltekkel, tudnunk kell, mi ellen harcolunk és ezt meg kell vívnunk.

És világosan ki kell mondanunk: nem fogadjuk el az iszlám zsarnokságát az életünk felett, és egy olyan kormányt sem fogadunk el, ami erre kényszerít bennünket ! Mi vagyunk ennek az országnak a népe. És azért vagyunk itt, hogy megmutassuk a világnak – ugyanis a világ figyel bennünket -, hogy elegünk van. Többé nem hódolunk be az imámok és a követeléseik előtt.
Tommy mellett állunk. Mindenki, aki ma itt szabad akar lenni és el akarja mondani az igazságot. És bármit is csináltok ebben a harcban, egy dologra támaszkodjatok, és csak erre az egyre: az igazságra. Az igazság a ti oldalatokon áll, és soha nem lehet legyőzni. Ellenálló, mindig ott lesz, és nem számít, hogy minek bélyegeznek benneteket, amikor befejezik, az igazság még igazság marad, és ez ellen semmit sem tudnak tenni.

Egy üzenettel szeretném zárni a fasisztáknak, akik magukat antifasisztának nevezik. Kampányt indítottak, hogy elhallgattassanak Lewisham East-ben. A gyáva Munkáspárt úgy döntött hogy bojkottálja az eseményt. Úgy gondolják, hogy nekik nem kell válaszolniuk az emberek kérdéseire. És lehet, hogy a Munkáspárt nem lesz ott kedden, de én ott leszek, akár meghívnak, akár nem, és képviselni fogom a szabadságszerető, tisztességes brit többséget. Értetek megyek oda.

Folytassátok, csak így tovább. Ezek a legfontosabb szavak, amiket mondhatok nektek: folytassátok!
Nagyon köszönöm, hogy eljöttetek!

Print Friendly, PDF & Email