Milo: Az iszlám jelenti a legnagyobb fenyegetést a civilizációra

Az M1 aktuális műsorában közölt exkluzív interjúban a jobboldali, amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője kijelentette: a kulturális keresztes hadjáratnak egy olyan európai országból kell indulnia, amely a kommunizmus és a nácizmus legsötétebb korszakait is megtapasztalta. Magyarország kimondhatja, hogy nem kér ezekből a bevándorlókból, mert az emberek nem ezt akarják. “Sem Európának, sem a migránsoknak nem jó, ha korlátok nélkül befogadjuk őket” – fogalmazott az újságíró, aki szerint, ha valaki muszlimnak vallja magát annak nincs helye nyugaton, mert gondolkodása nem összeférhető az európai kultúrával.
Örülne neki, ha Orbán Viktor az élére állna ennek a keresztes háborúnak – jegyezte meg.

Véget kell vetni a politikai korrektségnek, és meg kell védeni az európai értékeket – hangsúlyozta Yiannopoulos, aki szerint téves nézet, hogy az iszlám egy vallás, és mint minden más békevallás, az egy totalitárius politikai ideológia is, amely akárhova megy nem integrálódik, hanem radikalizálódik és szélsőséges formákat ölt. Az iszlám mindenütt gyilkosságot és elnyomást szül – mondta. Míg a kereszténység racionális, az iszlám az alávetettségről szól, Allah bármit megtehet – tette hozzá.

A kulturális keresztes háborúval szerinte megelőzhető a harmadik világháború. Fel kell mutatni az európai értékeket a szabadságot, a demokráciát, a tulajdonjogot, demonstrálni a nyugati civilizáció – a kapitalizmus, a vallásszabadság, a kereszténység -felsőbbrendűségét a világnak. Megmutatva az iszlám országokban teoretikus rendben, elnyomásban élőknek, hogy van jobb világ az övéknél – mondta.

Az európai közbeszédet továbbra is a politikai korrektség uralja. Napjainkban különösen igaz ez a migráció kérdésére. A pénteki budapesti előadásában arról beszélt, hogy ki kell mondani, az iszlám jelenti a legnagyobb fenyegetést az európai kultúrára. És nem csak a terrorizmus, hanem az ún. mainstraim iszlám tekintetében is. Elmagyarázná, hogyan érti ezt pontosan?

Van egy félreértés a nyugat legtöbb lakosa között. Azt gondolják, hogy az iszlám az egy másik hit, mintha valaki buddhista lenne, vagy bahai hívő. És azok az emberek, akik a vallásukat követik, alapvetően jók, megpróbálnak jó életet élni. Azt gondolják, hogy az iszlám olyan, mint a kereszténység és valószínűleg ez is egy békevallás, hiszen minden vallás békevallás. Hát nem, ez nem így van! Van valami strukturálisan eltérő az iszlámban. Mindenkinek nyilvánvaló kell, hogy legyen, aki érdeklődő szemmel nézi, aki politikai korrektség és ideológia mentesen próbálja ezt szemlélni, hogy az iszlám alapvetően más és veszélyes. Az iszlám legalább annyira egy totalitárius politikai ideológia, mint vallás. Az iszlám borzalmai nem csak az ISIS-re korlátozódnak Rakkában, vagy a vahabizmusra Szaúd-Arábiában, hanem ezek mindenhol jelen vannak. Az iszlám fősodorban a nőket elnyomják, hátrányosan megkülönböztetik, a homoszexuálisokat rutinszerűen megölik. Nem hiszem, hogy mi ezt akarjuk a Nyugaton. Nem akarjuk azt, hogy a lakosság felének le kelljen magát fednie, mert a lakosság másik fele láthatóan nem tudja a szexuális késztetéseit  kontrollálni. Ez sértő mindenre, amiben hiszünk Nyugaton. Az iszlám elnyomást, gyilkosságot és erőszakot szül mindenhol, ahol létezik. Ez egy olyan vélemény, amit soha nem fog hallani politikusoktól, és a tévében is nagyon ritkán fogja hallani. Általában csak akkor, ha egy ilyen jobboldali trickster figurát (udvari bohóc) elhívnak, de ez egy méltányolható, ésszerű vélemény, amit egyébként a lakosság nagy része oszt. Mindezt jó okból osztja, mivel látták a világot, látták, hogy mi történik. Nem csak az iszlám országokban, hiszen ott nagyon rossz a helyzet, hanem amikor a muszlimok Európába migrálnak. Nagy-Britannia és Belgium több harcost küld az ISIS-hez, mint bármelyik másik ország. Úgyhogy az iszlám bármelyik országba is megy, nem integrálódik, hanem radikalizálódik a generációk során, gettósodik, és egyre inkább a szélsőségeket termeli ki, szélsőséges formákat ölt. Van egy tévhit, mint ahogy azt már említettem a válaszomban, azzal kapcsolatban, hogy mi is az iszlám. A kereszténység alapvetően racionalista, egy racionális, rendezett világegyetemben hisz, amelyet Isten ilyennek teremtett. Az iszlám viszont az alávetettségről szól, ezért totalitárius önmagában is. Allah ha akarja kettőt meg kettőt ötre hoz ki. A keresztény Isten ezt nem tudja megtenni, hiszen a keresztény Isten olyan rendet és törvényeket hozott az egy világegyetemben, amelyek rá is vonatkoznak.

Néhány ország viszont ahogy Ön mondta már most is megszállás alatt áll. Gondolja, hogy számukra visszafordítható még ez a folyamat?

Ha az őszinte véleményemre akarja hallani, azt gondolom, hogy a visszafelé vezető út az a kiutasítás. Ha valaki muszlimnak állítja be magát, és aktív módon követi az iszlám hitet, nem hiszem, hogy van számára hely Európában. Nem gondolom, hogy a mi politikai rendszerünk és vallásunk kompatibilis az iszlámmal. Az iszlámban nem volt reformáció, nem volt felvilágosodás. A kettő közül bármelyik jó kezdet lenne, hiszen ez egy olyan pillanat, amikor elkezd egy vallás alkalmazkodni a modern világhoz. Nincsen nagyszerű egyetem a muszlim világban. Ennek okai teljesen természetesen következnek abból, amiket korábban említettem. Hiszen, ha minden az alávetettségről szól, nincsen racionalitás, nincsen rend és ésszerűség, akkor a tudomány nem tud virágozni. Hiszen, ha vannak az emberi tudásnak olyan halmazai, amelyek tiltottak (hatam), mert sértik Allahot, akkor persze, hogy a szabad művészeteknek nincs tere és nem lesz nagyszerű egyetem az iszlám világban. Az az alap, ami alapján mi éljük a világunkat Nyugaton, az a felelősség és az ésszerűség. Mindenki a saját javát, saját módját keresi, meghatározhatja saját sorsát. Ez viszont lehetetlen az iszlámban. Éppen ezért, ha valaki ebben a vallásban hisz, akkor nem hiszem, hogy Európai országban kellene élnie.

Azért kérdezem mindezt. mert Ön arról is beszélt, hogy Magyarországról egy újfajta keresztesháború indulhat. Hogyan kell elképzelnünk ezt a felvetést?

Igen. Ami a keresztes hadjáratokat illeti, ezek védekező jellegűek voltak, és bár morálisan nem igazolhatók, de szükségesek voltak. Nem gondolom, hogy az új keresztesháborúkat katonai eszközökkel fogják megvívni, hanem kulturális eszközökkel, csakúgy, mint a hidegháborút. Ott az történt, hogy megmutatták Kelet-Európának, hogy a nyugati világ mennyivel jobb, bár ezt már akkor is tudták jó sokan Kelet-Európában. Demonstráljuk a szabadságnak, a demokráciának, a tulajdonjognak, a kapitalizmusnak, a vallásszabadságnak és legfőképpen a kereszténységnek a felsőbbrendűségét. Demonstráljuk a világnak, hogy ez a rendszer mennyivel jobb. Ehhez persze bíznunk kell magunkban és azt kell mondanunk, hogy valóban a Nyugat a legjobb. De akkor meg tudjuk mutatni a világnak, hogy akartok csatlakozni ehhez a jó bulihoz vagy egymásból fogjátok kirugdosni a tudjátok micsodát. Választhattok. Mi meg tudjuk mutatni az iszlám országokban élő embereknek, hogy van jobb életmód is, mint az a teokrácia, amiben ők élnek, ami szolgaságban tartja őket. Ez a fajta kulturális keresztesháború nagyon szükséges és ez az, ami elkerülhetővé tehet egy harmadik világháborút. Azt gondolom, hogy ezt lehet, hogy egy olyan kelet-európai országból kell kezdeni, ami megtapasztalta mind a nácizmusnak, mind a kommunizmusnak a legrosszabb arcát. Egy olyan ország, ami azt mondta, hogy nem akarjuk ezt a sok migránst beengedni, ez nem jó nekünk, és nem jó nekik sem. Lehet, hogy ez Magyarország lesz.

Hogyan látja Magyarország szerepét annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson?

Nos örülnék annak, ha „Viktor bácsi” egyfajta vetető szerepet vállalna, egy vezető intellektuális szerepet abban a harcban, ami a teokratikus diktatúrák ellen folyik a Közel-Keleten. Azt szeretném, hogy Magyarország álljon ki a nyugati értékek mellett, a kereszténység mellett, a nyugati kultúra mellett és az összes dicsőségesség, fenségesség mellett, ami azzal jár, hogy ha a nyugati életformát elfogadjuk. És nyilvánvalóan minden elnyomás alóli szabadságot. Ha Magyarország egy fénylő jelzőtűz lehet Európa többsége számára, akkor mindenképpen látni fogjuk a fényt. Svédország már elkezdte felismerni, hogy tömeges munkásosztálybeli muszlim férfiak behozatala nem teljesen jó a nőknek, hiszen Malmö Európa nemi erőszak fővárosa lett. Nem is beszélnek róla, hiszen szeretnék elrejteni a statisztikák elől, annyira zavarja őket. Úgyhogy ők is kezdik felismerni ezt. Ha az emberek látják, mennyire boldog, harmonikus , biztonságos és virágzó Magyarország, csak az által, hogy nemet mondott, akkor lehet, hogy lesznek más országok is Európában, akik követni fogják ezt a példát.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9269

Bejegyzés: on 2018. dec. 17.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MILO. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes