“Nem félünk tőletek!”: Wilders figyelmeztette az uralkodó ‘elitet’

London, hogy vagy? Fantasztikus, milyen hatalmas tömeg van ma itt jelen. Jó ennyi embert látni. Mindannyian hősök vagytok, amiért ma itt vagytok. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, nem vagytok egyedül. Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk a világnak, és különösen az Egyesült Királyság kormányának: Engedjék szabadon Tommy Robinsont!

Ebben a pillanatban több ezer ember tüntet világszerte a brit nagykövetségek előtt, Los Angeles-től Sydney-ig, és eddig több mint félmillió ember írta már alá a Tommy szabadon bocsájtására létrehozott petíciót. Ezzel a fontos üzenettel: Engedjék szabadon Tommyt! Mivel a Downing Street a sarkon van, ezért még egyszer, minél hangosabban üzenjük nekik: Engedjék szabadon Tommy Robinsont! Tehát hallja meg a hangunkat Theresa May; hallja meg a hangunkat Sajid Navid; hallja meg a hangunkat Sadiq Khan; Figyeljen ránk a hatalom minden birtokosa: azt akarjuk, hogy engedjék szabadon Tommy Robinsont!

Tommy Robinson ma Nagy-Britannia legnagyobb szabadságharcosa. Tommy Robinson szabadságharcos, mert kimondja azt, amit senki sem mer kimondani. Van vér a pucájában. Van bátorsága. Mindez nem mondható el azokról, akik kormányoznak minket. Mert a kormányaink kiszolgáltattak bennünket a tömeges bevándorlásnak, az iszlamizációnak, és a nyitott határoknak. Majdhogynem idegenek vagyunk a saját országainkban. És ha panaszkodni merészelünk, akkor rasszistáknak, iszlamofóbnak hívnak bennünket. De azt mondom, ebből elég! És ti mit mondtok? [Tömeg: „Elég ebből!”]

Igen, ami sok, az sok. Többé nem fognak elhallgattatni bennünket. Nincs több zsarnokság. Barátaim, 75 évvel ezelőtt apáitok és nagyapáitok felszabadították az országomat a zsarnokságtól. Hollandia ma azért lehet egy szabad ország, mert a bátor brit fiúk és férfiak – a hozzátok hasonló emberek – felszabadítottak bennünket. És tudjátok, hogyan hívjtuk a brit katonákat? Tommy-nak hívtuk őket! Azonban ma a kormányotok börtönbe zárt egy Tommy-t. A szabadság rács mögött van, Tommy rács mögött van, és ez teljesen elfogadhatatlan. Ezért mondjuk: “Engedjék szabadon Tommy-t!”

Tommy börtönben van, miközben a brit állam évekig a másik irányba nézett, amikor több ezer angol gyerekek és kislányt erőszakoltak meg brutálisan “grooming” [kiskorúakat bűnszervezetben, csoportosan megerőszakoló muzulmán] bandák. Ők a ti lányaitok, a nagyszerű Tommy-k, Nagy-Britannia keményen dolgozó, tisztességes embereinek – akik olyan nagyszerűvé tették ezt a gyönyörű országot – lányai voltak. A rendőrség, a politikusok és az ügyészek azonban évekig nem tettek semmit, és a másik irányba néztek. Nem voltak hajlandók meghallgatni az áldozatokat. Letartóztatottak az apákat, akik megpróbálták kiszabadítani a lányaikat. A gyermekeket a muszlim nemi erőszak dzsihád bandák markában hagyták. Tommy azonban cselekedett. Tommy nem nézett a másik irányba. Nem volt hajlandó figyelmen kívül hagyni a problémát. Azon britek millióinak adott hangot, akiket a hatóságok cserbenhagytak. És amikor Amikor viszont tiltakozott, ugyanez a hatóság már elég gyors volt, hogy börtönbe csukja Tommy-t és elhallgattassa a médiát. Ez nem demokrácia. Ez nem szabadság. Ezt csinálják Szaúd-Arábiában. Ezért azt kérdezem tőletek, Nagy Britannia vagy Szaúd-Arábia szeretnétek lenni.

Barátaim, nem Tommy volt, aki megsértette a békét, hanem a kormányotok volt az. És ezt nem tudjuk, és nem is fogjuk többé elfogadni. Szabadságot akarunk. És kötelességünk felszólalni a nemi erőszak bandák ellen, a saría törvény ellen, a barbárság ellen. És követeljük Tommy Robinson szabadon bocsájtását. Azért állunk itt mindnyájan teljes szolidaritásunkat kifejezve Tommy iránt, mert hozzá hasonlóan nekünk is elegünk van abból, hogy elhallgattatnak bennünket. Ma a világ összes kormányának üzenjük: Nem fognak elhallgattatni. Nem fognak megfélemlíteni bennünket! Továbbá még azt ezt is üzenjük: Nem félünk tőletek! Soha nem fogunk behódolni.

Összetartunk és tesszük a kötelességünket. Megvédjük civilizációnkat. Megvédjük a népünket. Börtönbe zárhatnak, de soha nem fognak tudni legyőzni bennünket, mert, barátaim, minden Tommy helyett, akit bebörtönöznek, ezrek fognak felkelni.

Ezt vegye tudomásul Theresa May. Vegye tudomásul a holland miniszterelnök, Rutte. Vegye tudomásul Merkel asszony és Macron elnök. Vegyék tudomásul, hogy a jövő a miénk és nem az önöké. Politikailag le fogjuk győzni önöket. Azért barátaim, mert mi vagyunk a nép! És minden nappal egyre több ember csatlakozik az ügyünkhöz, a szabadság ügyéhez. És minden nap növekszünk. A követeléseink pedig jogosak és igazságosak.
A következőket akarjuk. Először is a legfontosabb: Engedjék szabadon Tommy Robinsont! De azt is szeretnénk, ha visszaadnák nekünk az országunkat. Ne áruljanak ki bennünket. Állítsák le a tömeges bevándorlást. Védjék meg a saját embereiket. Ne hallgattassanak el minket. Állítsák vissza a szólásszabadságot.

Barátaim, éljen Nagy-Britannia! Éljen Hollandia! Éljen a szabadság! De leginkább, éljen sokáig Tommy Robinson! Nagyon szépen köszönöm! Köszönöm!

Print Friendly, PDF & Email