A mohamedán diktatúra ABC je│ Dr. Bill Warner

Bill Warner videója arról, hogyan nézne ki, ha egy muszlimnak dimmiként kellene élnie.

Ma arról szeretnék beszélni, hogyan nézne ki, ha egy muszlimnak dimmiként kellene élnie. Számos alkalommal beszéltem már erről, és próbáltam megmutatni az embereknek, hogy a saría és a dimmi státusz okozza a kereszténység, a buddhizmus vagy a hinduizmus eltűnését. Ilyenkor általában végigmegyek az Omár kalifa által kötött paktumon, egy olyan szerződésen, amit akkor írtak alá, amikor az iszlám meghódította Jeruzsálemet. Ez a szerződés a kalifa és a keresztények között jött létre. Szörnyű szabályok voltak benne, amiket követniük kellett.

De azért, hogy tényleg megértsük ezeket, szeretném ha úgy tennénk, mintha a muszlimok írták volna alá a dimmi szerződést a mi kultúránkkal, a mi civilizációnkkal. Nézzük, milyen érzés, amikor a hóhért akasztják. Milyen lenne, ha a muszlimok lennének a dimmik Amerikában. Amiről szó lesz, annak a keresztények is ki voltak téve.

Ezzel kezdeném: a muszlimok nem építhetnek új mecsetet.

A muszlimok nem hívhatnak imára, csak olyan hangosan, ami a mecsetet szegélyező járdáról még hallható. Ez megfelel annak, amikor a keresztények nem harangozhatnak olyan hangosan, hogy az hallható legyen.

Egy minaret nem lehet magasabb 4,5 méternél.

A muszlimok nem építhetnek a káfirok környező házainál magasabb házat.

A muszlimok nem tölthetnek be olyan pozíciót vagy hatósági állást, ami a káfirok fölött rendelkezik.

A muszlimok nem szavazhatnak, és nem lehetnek állampolgárai egyetlen káfir nemzetnek sem.

A muszlimok nem szolgálhatnak sem katonaként, sem rendőrként, és nem lehetnek kormánytagok.

A muszlimok nem tehetnek vallomást a káfir bíróságokon, és nem perelhetnek be egyetlen káfirt sem.

A muszlimok nem nyújthatnak menedéket sem a mecsetben, sem otthonukban a dzsihadistáknak.

A muszlimok nem taníthatják az iszlámot a káfiroknak.

A muszlimok nem gyakorolhatják nyilvánosan az iszlámot és nem próbálhatnak megtéríteni egyetlen káfirt sem.

Nem akadályozhatnak meg egyetlen mohamedánt sem, hogy elhagyja az iszlám hitet, ha azt szeretné.

A muszlimok nem birtokolhatnak, és nem hordhatnak semmilyen fegyvert.

A muszlimok nem tehetik ki a könyveiket a piactéren.

A muszlimoknak iszlám adót kell fizetniük, ami az éves bevételük 50%-a. Amikor a kivetett adót befizetik a muszlimok, le kell borotválniuk a fejüket és le kell térdelniük a káfirok előtt.

Amint Önök e szabályokat hallják, megértik, hogy ha mi ezeket a szabályokat követnénk Amerikában, a muszlimok vagy elmennének, vagy áttérnének. És pontosan ezt tették a keresztények Törökországban, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Ez történt a buddhistákkal és a hindukkal. Pontosan ilyen szabályoknak voltak alávetve, így egy idő után vagy áttértek – ami talán évszázadokig is eltartott – vagy elhagyták az iszlám területeket.

Most, hogy láttuk, hogyan jár el az Omár által kötött paktum a káfirokkal, érthető, hogy nincs olyan muszlim, aki önszántából hasonló bánásmódnak vetné alá magát.

Print Friendly, PDF & Email