Tommy Robinson bebörtönzéséről és a szabadságharcról │Geert Wilders

Mögöttem látható a Brit Nagykövetség, Hágában.

Azért vagyok itt, mert ledöbbentem és fel vagyok háborodva. Ami a múlt héten az Egyesült Királyságban történt, az teljes szégyen. Tommy Robinsont, a szabadságharcost és iszlámkritikust bebörtönözték. Továbbá a bíróság kiadott egy szájkosár-rendeletet, hogy elhallgattassa a médiát. A szólásszabadságot Európa-szerte megsértik, Nagy-Britanniában is. A szabadság fényei kihunyóban vannak. Az iszlámot kritizálókat bíróság elé rángatják, bebörtönzik, vagy fatvákkal támadják őket. A hatóságok megpróbálnak elhallgattatni bennünket. Mindeközben az iszlamistákat kényeztetik és védelmezik.

Ez teljes mértékben elfogadhatatlan! Ezt nem fogjuk elfogadni! Soha!
Továbbra is el fogjuk mondani az igazságot az iszlámról és az olyan borzalmas bűncselekményekről, mint a nemi erőszak, nemiszerv-csonkítás, becsületgyilkosság és terrorizmus.

Minden áron meg fogjuk védeni az embereinket. Ezért állok itt: hogy kifejezzem a szolidaritásomat Tommy Robinsonnal.

Nagy-Britannia valaha a szólásszabadság bástyája volt. Ma a brit hatóságok úgy viselkednek, mint Észak-Koreában vagy Szaúd-Arábiában.

Milliók nevében állok itt. Hollandok, britek, európaiak nevében mondom: többé nem maradunk csendben! A jövőnk forog kockán, és meg fogjuk védeni! Engedjék szabadon Tommy Robinsont! Engedjék ki a börtönből! Még ma! Állítsák vissza a szólásszabadságot és fejezzék be az emberek elhallgattatását!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9298

Bejegyzés: on 2018. dec. 19.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes