Malmő iszlám megszállása: egy újfajta háború | orosz Első csatorna

A svédországi Malmö az egyik legnagyobb olyan európai központ, mely menekülteket fogadott be keletről. A régi város sorsa figyelmeztető példa: mindez Európával is megtörténhet. Svédország harmadik legnagyobb városában, ahol 300 ezer ember él, a muzulmán migránsok a lakosság 43 százalékát alkotják. A város ezen lakosai gyakorlatilag már irányítással rendelkeznek a város felett. A helyi zsidók voltak az elsők, akik megérezték ezt a kontrollt.

Peter Ljunggren svéd riporter elvégzett egy kísérletet: zsidónak adva ki magát, kipával a fején sétált keresztül a városon. Mindenfelől támadások érték, valaki még az arcába is ütött, amikor pedig egy muszlimok lakta környéken járt, megdobálták tojással. Elkerülendő, hogy valami súlyosabbal is megdobják, a riporter elfutott. Ljunggren nem zsidó – egyszerűen leveheti a kipáját. De mit tegyenek a valódi zsidók?

Mit kezdjenek ezzel a új svéd “humanizmussal”? És mi van a keresztényekkel és ateistákkal? Mire véljék ezt a fajta “humanizmust”, amikor majd ugyanebben a bánásmódban részesülnek, anélkül, hogy megkérdezték volna tőlük, hogy liberálisok-e vagy sem, és hogy mi a hozzáállásuk a menekültekhez? Később a gyilkolászás is el fog kezdődni … mindenféle “multikulturalizmusra” való tekintet nélkül.

Malmö a multikulturális politika kudarcának szimbólumává kezd válni.
A videón Timur Sirazev filmje látható az orosz Első csatornán a korábban békés városból, ahol a drogok és lövöldözések a mindennapok részét alkotják.

Print Friendly, PDF & Email