A brit kormány cserbenhagyta az embereket

Egy brit átlagpolgár véleménye a jelenlegi állapotokról Nagy-Britanniában.

Mondd el kérlek, miért vagy ma itt.

Mert úgy éreztem, csatlakoznom kell a többiekhez ezen a békés felvonuláson. És hogy elmondjam, azt akarom, hogy ebben az országban minden gyerek biztonságban legyen. Vallástól, kultúrától függetlenül biztonságban kell lenniük ebben az országban. Azt látom, hogy valójában nincsenek biztonságban. Telfordban 1000 kislányt erőszakoltak meg pakisztáni muszlim férfiak. Ez nem rasszizmus, ezek a tények. Az emberek erre azt mondják: És mi van Jimmy Savile-lal és Gary Glitterrel? Igen, ők is megvetendők, börtönbe is kerültek, de a BBC őket is fedezte. Ezért vagyunk itt. Mert hova vezet mindez? (…) Benne lesz ez a hírekben? Csak akkor leszünk a hírekben, ha erőszak lesz. Ha bármelyik FLA tagot elcsípik, amit nem fognak, még akkor sem, ha provokálják őket. Nem lesz semmi gond, ezért a hírekben sem lesz benne. Minden nap hallanunk kellene, hogy mi történik azokkal a férfiakkal, akik megerőszakolják a gyerekeinket. Minden nap benne kellene lennie ennek a hírekben, mindenkinek hallania kellene róla. Azonban nem ez történik és nem tudom miért, de ma itt vagyunk ezekkel a jó emberekkel, hogy kimondjuk: ami sok, az sok. És ha az átlagpolgároknak kell megváltoztatnia az országot, akkor megtesszük.

Miért akarja a kormány elnémítani…

Mert félnek. Ha muszlim lányokat erőszakoltak volna meg, akkor a muszlim közösség helyesen egymás mellé állt volna és tettek volna valamit. Benne lenne az újságokban, a férfit már elfogták volna. De mivel fehér angol lányokról van szó, akik lehet, hogy nem a kiváltságos háttérrel rendelkeznek, félnek attól, hogy felzaklassák a közösséget, ami ezt a problémát okozza. Én így gondolom.

A helyzet rosszabb vagy jobb lesz?

Mármint, hogy pakisztáni muszlim férfiak kislányokat erőszakolnak? Rosszabb lesz, mivel ha nem büntetnek meg egy bűncselekményért, akkor mi akadályoz meg abban, hogy újra elkövesd? Ha elmész egy sörözőbe, vagy egy üzletbe, és lopsz, vagy bajt csinálsz, akkor kitiltanak és mindenhová kiteszik a képedet, és a biztonsági őrök nem fognak beengedni a boltba. Azonban akkor nem tiltanak ki, ha az ISIS oldalán harcolsz. Hogy is van ez? Szívesen látnak, amikor visszajössz. A dzsihádista feleségek is visszajöhetnek. Gondolod, hogy nem lesznek gyerekeik? És gondolod, hogy ők békések lesznek, ha visszajönnek? Remélem igen. A biztonságijainknak figyelni kell őket minden nap, annak ellenére, hogy már így is olyan sok embert megfigyelnek. Visszajönnek, követelik a segélyeket, és még mi vigyázunk rájuk:. „nyugadjatok meg, nem mondunk el semmit”, … mivel a média nem számol be róla, mert fél, hogy valami történhet.

Miért nem védi meg a kormány az embereket? Úgy tűnik nem akarja észrevenni az embereket. Az emberek magukat próbálják megvédeni. A dzsihadistáknak van hátszelük.

Nem biztos, hogy tudom erre a választ. Tommy Robinson már 15 évvel ezelőtt felhívta erre a figyelmet. És nézzék meg azokat a nehézségeket, amit át kellett élnie: letartóztatták, fogva tartották, … Neki [Tommy Robinsonnak] igaza volt.Minden, ami a múltban történt az most kísért bennünket, tehát most ki kell állnunk.

Print Friendly, PDF & Email