Ez nem bevándorlás, ez iszlám megszállás! | Gerard Batten, UKIP

Ezen a videón, mely az Európa jövője címet viselő vitán készült, és amelyet az Európai Parlamentben tartottak 2018. június 13-án, a Szabadság és Közvetlen Demokrácia Európája nevében Gerard Batten (UKIP, Nagy-Britannia) felszólalását hallhatjuk és olvashatjuk.

“Köszönöm, Elnök Úr! Nos, Mr. Rutte, Ön arról beszélt, hogy hallgassuk meg az embereket, de 2005-ben, Hollandiában volt egy népszavazás az EU-alkotmányról, aminek az eredményét nem vették figyelembe, így kaptuk a Lisszaboni Szerződést, ami az alkotmány más formában.

2016-ban a hollandok az Ukrán Társulási Megállapodás ellen szavaztak, és ezt is figyelmen kívül hagyták.

Az EU szabálya: fizess és engedelmeskedj!

Hát sok szerencsét Önnek, ha ezen tud változtatni!
Európa jövője lehet nagyszerű és sikeres, de csak akkor, ha nem az EU tervezi azt.

Az EU nagyon sok olyan problémáért felelős, amik ma Európát szorongatják. Az Önök megoldása azonban mindig ugyanaz: még több hatalom. Az EU mindig azon volt, hogy egy antidemokratikus államot hozzon létre: egy Európai Egyesült Államokat. Mindig azon volt, hogy lebontsa a nemzetállamokat és a politikai hatalmat Brüsszelnek adja át.

Ha ez önmagában még nem lenne elég, teljes káoszt okoztak azzal, ahogy a tagállamokat kormányozzák. Két terület van, ahol mindez az átlagpolgár számára is nyilvánvaló: a gazdaság és a biztonság.

Az euró bevezetése nem egy gazdasági, hanem politikai projekt volt, egy előre megjósolható katasztrófa, ami pénzügyi megszorításokat és munkanélküliséget eredményezett. Az európai bürokrácia halálos szorítása akadályozza a kereskedelmet, és egyre nehezebbé teszi a kis vállalkozások számára a működést, hogy új állásokat hozzanak létre és virágozzanak.

A politikájuk milliók életét hervasztotta el, eközben a tömeges bevándorlás miatt a biztonságunk is veszélybe került. Merkel asszony vezetése alatt milliókat hoztak be Afrikából, a Közel-Keletről és és máshonnan, és önök további milliókat terveznek behozni. Önök Európa sok részét idegen országgá tették. Önök az érzelmi zsaroláseszközét használták: arról beszélek, hogy „segítsünk a védtelen menekültcsaládoknak”, a valóság ezzel szemben az, hogy a migránsok túlnyomó többsége iszlám országból érkező fiatal férfi.

Ez nem bevándorlás, ez megszállás!

Hagyományosan Európa ellenállt az iszlám inváziónak. A máltai ostromban és Bécs kapuinál zajlott hősi küzdelmeket most szolgalelkű megadással váltják fel. Az iszlám két lehetőséget kínál: behódolást vagy ellenszegülést. Önök a megadás mellett döntöttek és behódolnak a polgáraik nevében. De pár állam ellenszegül: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Ausztriában és máshol is fellázadtak. Most fordult a kocka az EU-ban, és ami a legjobb, hogy itt a Brexit: egy modern kori parasztlázadás az érinthetetlen hűbéruraik ellen.

Amikor Nagy-Britannia elhagyja az EU-t, utat mutatunk a független demokratikus nemzetállamok Európája számára. A legtöbb ember olyan Európát akar, amit a valódi kereskedelem, barátság és együttműködés jellemez, és nem akarják, hogy Brüsszelből irányítsák őket!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9210

Bejegyzés: on 2018. dec. 22.. A bejegyzés kategóriái: Gerard Batten, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes