„A saját országainkban megszálltak minket” – Wilders | ECHO TV

A Geert Wilders vezette bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) Mohamed prófétát ábrázoló karikatúraversenyt hirdet. A politikus ezzel kapcsolatos kifejtette, hogy céljuk nem a provokáció, hanem a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás mellett történő kiállás. Hozzátette, hogy arra bátorítanak mindenkit, hogy vitatkozzon és tollal harcoljon, ne pedig úgy mint a szélsőséges iszlamisták.

Az Európában zajló eseményekkel kapcsolatosan elmondta, hogy szerinte katasztrófa, ami Brüsszelben folyik az elmúlt néhány évben. Wilders szerint sok európai politikus nem képes ellentmondani a nyitott határoknak, ezért a migránsok a saját országainkban szálltak meg minket. Hangsúlyozta, hogy az eredeti lakosság folyamatosan kicserélődik a kultúránkkal párhuzamosan. Szerinte a kulturális relativizmus követői nem hisznek a saját identitásukban, azt vallják, hogy minden kultúra egyenlő, amiket össze kell keverni.

“A nyitott határok és a kulturális relativizmus együtt egy méreg” – jegyezte meg.

Elmondta, hogy szerencsére pozitív változások is zajlanak az Európai Unióban, ebben élen jár Magyarország.

Wilders szerint akkor lehet megvédeni Európát, ha megállítjuk a tömeges bevándorlást és lezárjuk a határokat.

Kifejtette, hogy a legfőbb feladat jelenleg a nemzeti öntudat visszanyerése. A britek is ezért döntöttek a Brexit mellett és Hollandiának is el kellene hagynia az uniót – közölte.

Hozzátette, hogy habár Hollandia a keresztény-zsidó kultúrára épülő társadalom, jelenleg iszlamizáció alatt áll, márpedig az iszlám és a szabadság mint ideológiák nem férnek meg egymás mellett.

Megjegyezte, hogy ámbár nehéz, hogy már 14 éve folyamatos felügyelet alatt áll – mivel állandóan halálos fenyegetéseket kap – tudja, hogy a jó ügyért, a szabadságért valamit az iszlám és a terrorizmus ellen küzd, így könnyebb elviselni a megpróbáltatásokat.

Szerinte a holland és több nyugat-európai vezető gyenge ahhoz, hogy megvédje a saját országának identitását és az ott élő embereket. 

Hozzátette, hogy a demokráciának nemzetállamokra van szüksége, az EU pedig pont a nemzeti erőket akarja szétzilálni. A legtöbb ember identitásválságban szenved, ezt akarjuk helyreállítani – mondta.

Orbán Viktorral kapcsolatosan megjegyezte, hogy sok más ember számára – többek között az olaszoknak, az osztrákoknak és a visegrádi négyeknek – megmutatta, hogy van más út is, amiért hálával tartoznak neki.


Wilders: a nyitott határok és a kulturális relativizmus együtt egy méreg |888.hu

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9227

Bejegyzés: on 2018. dec. 23.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes