Újabb súlyos támadás a szólásszabadság ellen: Tommy Twitter fiókját törölték

Ma véglegesen felfüggesztették a Twitter fiókomat. A közösségi média óriás nem titkolja, hogy el kíván távolítani és hallgattatni mindenkit, akinek a véleménye szerintük „vitatott”. Hetekkel korábban már megmondtam, hogy ez lesz. Régóta számítottam erre. Nem ért meglepetésként.

A belügyminisztériumunk és a rendőrség egy erőszakos és fasiszta ideológiára adott kritikámat szélsőségesnek bélyegezte. A miniszterelnökünk arról beszélt, hogy rá akarják kényszeríteni a közösségi médiára a „szólásszabadság” általuk erősen cenzúrázott változatának történő megfelelést.

Mindeközben Sadiq Khan egy LBC videóban gúnyolt ki egy visszaélést és erőszakot elszenvedő ex-muszlimot, amiért az szóba hozta a muszlim közösségben meglévő bűnözés témáját. Sayeeda Warsi konzervatív bárónő, aki ott ül a Lordok Házában, bűnbakot csinált belőlem az őt ért támadások miatt, miután kiderült, hogy homályos találkozókat szervezett a szélsőséges kapcsolatokkal rendelkező MEND és az iskoláink szabályozó testülete között. A határőrségünk a terrorizmus-elleni törvényre hivatkozva illegálisan tartotta fogva Lauren Southernt, aki leleplezte az iszlám közösségben meglévő homofóbiát. Most pedig engem függesztettek fel a Twitterrről, ebben a hónapban már másodszorra, amiért tényeket közöltem. Most azonban a tweet üzenetemet olyan súlyosnak ítélték meg, hogy végleg törölték a fiókomat.

Egy tweetet küldtem, melyben meg mertem említeni azt a megcáfolhatatlan tényt, hogy a Korán több, mint 100 verse szólít fel erőszakra és gyilkolásra. A muszlimok sokféleképpen magyarázhatják ezeket a verseket, néhányuk liberálisabban, mint mások. Azonban én nem azt tweeteltem, hogy a muszlimok támogatják a terrorizmust. Azt mondtam, hogy az iszlám teszi ezt, mivel ezt teszi. Nincs olyan 7 napos tiltás, felfüggesztés, állami cenzúra, ami meg tudná változtatni 1400 év dokumentált történelmét. Azt kell látnunk, hogy az iszlám istenkáromlási törvény már a spájzban van – és ők mind bűnrészesek ebben: a Twitter, a rendőrségünk, a bíróink, a miniszterelnökünk, a teljes kormány és a média. Az egyik kezükkel támogatják a szólásszabadságot, miközben a másikkal darabokra tépik.

Hazudnak nekünk. Összehangolt erőfeszítéseket tesznek arra, hogy az Egyesült Királyságban elnyomják a szólásszabadságot. A Twitter, Facebook, a rendőrségünk, a kormányunk és a médiánk mind részesei ennek. Ez egy összehangolt rendszer.

A tweetem nem volt gyűlöletkeltő, de a Twitter mentségként használja mindezt, tudva, hogy a média átveszi majd ezt a narratívát, terjeszti a hazugságot és felhatalmazza a korrupt politikusainkat, hogy démonizálják és kriminalizálják az iszlám bírálatát. Azért mondtam, hogy az iszlám támogatja a gyilkolást, mert ezt teszi. Az ironikus mindebben az, hogy a Hamasz és a Muszlim Testvériség betiltott terrorista szervezetek ugyanezt mondják – és mindezt a Twitteren.

Print Friendly, PDF & Email