Osztrák iszlámszakértő: “Jelenleg az iszlám inváziója zajlik” | Echo Tv

Riporter: Ausztria és Európa állapotáról Michael Ley-jel beszélhetünk. Az iszlámszakértő több könyvet is írt a kontinensünket sújtó bevándorlási válságról. 

Michael Ley: A probléma az, hogy ez nem egy normális bevándorlás, mint például ami az elmúlt századokban Olaszországból, Spanyolországból történt. Jelenleg az iszlám inváziója zajlik, az iszlám szervezetek Európa nagy részét el akarják foglalni. Tehát ez nem egy új formája az együttélésnek, hanem ez egy új módja Európa elfoglalásának.

Az íróval beszélgetünk a sokat emlegetett integrációról is. Michael Ley-nek az az első felvetése, hogy hogyan beszélhetünk integrációról, miközben az ide érkező bevándorlók még a nyelvet sem tanulják meg. 

Nincs esély a beilleszkedésre, hiszen egyre több muszlim ember érkezik ide. Sokkal inkább az látszik, hogy párhuzamos társadalmak alakulnak ki. És ezek a párhuzamos társadalmak azt jelentik, hogy nincs integráció. Ezeken a részeken a saría szerint élnek az emberek. A tömeges inváziónak nem a beilleszkedés a célja, hanem az irányítás. Ez itt a nagy probléma. A Korán azt mondja, hogy »foglalj el más országot«. Az iszlám nem ismer el más vallásokat, csak egyetlen vallás létezik, ami az iszlám. A világ első embere is iszlám vallású volt – a muszlimok szerint.

Párhuzamos társadalmak már Bécsben is kialakultak. Elég csak Bécs Favoriten negyedére gondolni. Bécs ezen kerülete város a városban. 

Amikor Ön elmegy Berlinbe vagy más nagy európai városokba, akkor látni fog egy párhuzamos várost, egy olyan helyet, ahova az őslakosok nem mennek be. Sőt még a rendőrök sem mernek bemenni. Ezekben a városrészekben a saría van érvényben, nem a mi európai törvényeink. Ez egy saját kisváros a városban. A jövőben pedig egyre több ilyen fog kialakulni. Ez az iszlamizáció. Szó sem lehet integrációról. Ez kőkemény iszlamizáció. És ez a mi hatalmas problémánk. 

Az iszlámszakértővel kiérünk a magyar bevándorláspolitikára is. Szerinte Orbán Viktor volt az európai politikusok közül az egyetlen, aki már évekkel ezelőtt látta mi történik, ha nem megfelelően kezelik a válságot. 

Orbán Viktor azt mondta, hogy nem szeretné, ha Magyarország is iszlamizálódna. Mi magyarok vagyunk és szeretnénk magyarok maradni a jövőben is. Ez nem helyes vagy helytelen gondolkodás, ez a kultúránkról szól. 

Azt látni kell, hogy a jövőben Európa két részre fog szakadni, az iszlamizált országokra és a nem iszlamizált országokra. Két blokk lesz, egy új blokk, amelyet nagyjából a Visegrádi országok fognak alkotni – ez egy új Európa lesz – és egy másik Európa, Franciaországgal, Nagy-Britanniával, Németország bizonyos részeivel, amelyek eliszlámosodnak. Ez természetesen az Európai Unió végét is jelenti.


Forrás: YouTube, Echo Tv

Így imádkozik ötezer muszlim egyszerre Bécsben | 888.hu

Print Friendly, PDF & Email