A betiltott beszéd a nagy muzulmán népességcseréről │Tommy Robinson

Martin Sellnertől, a Generation Identity Austria társelnökétől megtagadták az Angliába való belépést a lutoni reptéren. Landolás után a határrendészet őrizetbe vette és elkülönítette Brittany Pettiobone amerikai vloggertől.

Martin Sellner bűne az volt, hogy a Speakers’ Cornernél (a Szónokok Sarka a Hyde Parkban) szólalt volna fel a szólásszabadság védelmében, de az angol hatóságok figyelmeztetés nélkül vették őket őrizetbe. Brittany Pettibone bűne az lett volna, hogy meghallgatja Martint.

Bár Sellner tervezett beszédét betiltották, Tommy Robinson mégis felolvasta azt az eredeti helyszínen, a Szónokok Sarkán.

A betiltott beszéd, amit Tommy Robinson olvasott fel:

„Feltételezem, hogy mindannyian a szólásszabadság hívei vagytok, mert a Speakers ‘Corner-hez (Szónokok Sarka) jöttetek. Lehet, hogy nem értitek mi ez a nagy felhajtás ezen beszéd körül. Őszintén szólva én sem értem. A nevem Martin Sellner. Osztrák hazafi vagyok, és pillanatnyilag egy fogházban ülök a Heathrow közelében, Colnbrooknál. Az okostelefonomat elvették, és a barátnőmet, Brittany-t elválasztották tőlem. Nem tudom hol van. Vasárnap fognak deportálni minket. Öt perccel ezelőtt kinyitották a celláinkat, és a börtönlakók itt gyülekeznek. Többnyire illegális (bevándorlók) és keleti-európai bűnözők.

Hogyan kerültem ebbe a helyzetbe? Mi volt a bűnöm? A bűnöm az volt, hogy itt akartam lenni veletek, hogy beszéljek a Speakers’ Corner-nél.

De kezdjük az elején. A UKIP meghívott, hogy bemutassam a mozgalmamat egy tavaly őszi rendezvényen. Az Identitás Generációt képviselem – egy hazafias európai ifjúsági mozgalmat, amely felhívja a figyelmet a tömeges bevándorlásra és az iszlamizációra. A szélsőbaloldaliak jobboldalinak neveznek minket. Azok, akik a szólásszabadságot szeretnék leállítani, „fasisztának” neveznek; akik pedig a saját kultúrájukat gyűlölik, „rasszistának” hívnak.

Valójában csak egy csapat fiatal hazafi vagyunk, akiknek elegük van a rendszerből, a ‘vezető’ sajtóból és a hazug politikusokból. Békés aktivizmust használunk, hogy a hangunkat hallassuk – és ellentétben a radikális baloldalon levő barátainkkal, akik most valószínűleg rátok rontanak, soha nem viselünk maszkot. Párizstól Rómáig, Bécstől Londonig, békésen, de kompromisszum nélkül harcolunk a szabadságunkért, a hazánkért és az önazonosságunkért! Erről akartam beszélni múlt ősszel. A konferenciát azonban a radikális baloldal fenyegetései miatt törölték. A helyszín nem volt hajlandó vállalni a kockázatot. Így márciusra helyezték át, ezúttal titokban tartották a helyszínt – de a baloldali terror ismét felülkerekedett, és a helyszín lemondta. De ez alkalommal nem akartam hagyni, hogy ők győzzenek! Ez már elvi kérdés volt! És már a repülő is le volt foglalva.

Az utolsó menedékem a Szónokok Sarka volt. Emlékszem, ahogy édesanyám mesélt erről a különleges helyről, amikor gyerek voltam. Szinte mágikusnak tűnt számomra. Egy hely, ahol mindenki, külön engedély nélkül kiállhatott egy dobozra, és elkezdhetett beszédet tartani azoknak, akik meg akarták hallgatni. Mindig is szerettem a Szónokok Sarkának hagyományát, amely, nagyon „britnek” tűnt a számomra.

Azonban azt kellett látnom, amikor idejöttem, hogy ez a hagyomány – a szólásszabadság hagyománya az Egyesült Királyságban – halott. E pillanatban egy normális, fűtött konferencia teremben kellene beszélnem, nektek pedig kényelmes székekben ülnötök. Ehelyett én a cellámban vagyok, ti meg az utcán álltok, szemben a szólásszabadság ellenségeivel. És ez mindent elmond! Ma háború zajlik! Háború a szólásszabadságunkért. Ezt a háborút ti vívjátok, kint az utcán! Büszke lehet magára minden férfi és nő, aki ma nyilvánosan vállalja az arcát és vállvetve kiáll egy olyan új totalitarizmus ellen, amely túl régóta erősödik. Lehet, hogy nem is értünk egyet minden pontban – de ezzel kinyilvánítod, hogy szabadon kimondhatom, amit gondolok.

Szeretnék ott lenni veletek. Megakadályoztak ebben. A szónokot bezárták, de tudom, hogy a beszéd a vasrácsokon át is utat talál. Meg fogja találni az utat, és hallani fogjátok, amitől a kormányotok olyan kétségbeesetten akar megvédeni benneteket. Azokat a szavakat, amelyeket ártalmasabbnak tartanak a számotokra, mint azokat a nemi erőszak bandákat és terroristákat, akiket folyamatosan beengednek az országotokba.

Elmondok nektek valamit, amit korábban senki sem mondott el. Ez a médiánk, a politikusaink és a hatalmat birtoklók legnagyobb, legnyilvánvalóbb titka: Nagy-Britannia népe, lecserélnek benneteket! Mindig volt bevándorlás a történelemben. Emberek jöttek és beilleszkedtek. De ami ma történik, az más: a tömeges muzulmán bevándorlással lecserélnek titeket. Mindenhol ezt látni: Londonban, Manchesterben, de már a kis vidéki városokban is. Egy nagy népességcsere van folyamatban. És hadd mondjam el nektek: a politikusoknak nincs tervük, nincs víziójuk és fogalmuk sincs, hogyan kellene kezelni a felmerülő problémákat. Olyan problémákat, amilyeneket láttál Telfordban, Rotherhamban és a Westminster-hídnál.

Európa-szerte sötét felhő lebeg felettünk. A franciák suttognak róla a metróban; a németek motyognak róla, amikor úgy érzik, senki nem figyel; az olaszok körülnéznek, és ha senki sem hallja, akkor azt mondják: „Már nem érzem magam otthon a hazámban. Külföldiekké váltunk a saját országunkban.” És újra meg újra azt hallom: „Nem szabad beszélnünk róla.” Ez „Európa furcsa halálának” bizarr drámája. Lecserélnek minket, legyőzetnek minket az iszlám radikalizmussal, és még csak nem is beszélhetünk róla!

Kedves Britek! Szólásszabadság védelmezői! A Colnbrookban lévő cellámból szeretnék kérdezni valamit. Légy őszinte és emeld fel a kezedet! Ki volt köztetek valaha is a következő helyzetben: Söröztök munka után, vagy meglátogatjátok a barátnőd szüleit, vagy találkoztok más gyermekek szüleivel az iskolában – és hirtelen a radikális iszlámra, a bevándorlásra terelődik a szó. Ki az, aki szembesült már azzal a döntéssel, hogy kimondja, amit gondol, és ennek következményeként problémákkal néz szembe — vagy pedig megfelel az elvárásoknak és hallgat? Emeld fel a kezedet, és legyél őszinte. Nem fogom látni az eredményeket, de egy kéz is túl sok. Ilyen mennyiségű félelem nem létezhet egy társadalomban.

A társadalmi „költségekkel” és súlyos következményekkel járó beszéd már nem szabad: meg kell fizetni az árát – és a kormányaink és az Antifa mindennap azon dolgoznak, hogy emeljék ezt az árat. Ha nincs szólásszabadság, az azt jelenti, hogy nincs demokrácia. A szemünk láttára válik ez az ország zsarnoksággá, betiltják az összes bevándorlással kapcsolatos vitát, amíg a demográfiai változások meg nem oldják a problémát népességcserével.

Egyesült Királyság népe! Lehet, hogy most egy börtöncellában vagyok, de ti is mindannyian börtönben vagytok. Ez a félelem börtöne, amelybe a kormányzatod hallgatása, és a PC-zsarnokság zárt titeket a gyermekkorotok óta. Kérlek titeket, felszólítalak titeket, hogy váljatok szabaddá! Egyesült Királyság hazafijai: jöjjetek ki a „celláitokból”. Tegyétek láthatóvá az egyet nem értéseteket olyan módon, amely másokat is lelkesít. Biztos vagyok benne, hogy az Egyesült Királyságban milliók gondolkodnak úgy, mint én. Ezen millióknak már az utcán kellene lenniük. Szükségünk van arra, hogy a csendes többség is előlépjen, vagy Nagy-Britannia elveszett. Szükségünk van egy szabad, nyílt és becsületes vitára a bevándorlásról, az iszlámról és a demográfiai változásokról, hogy ezeket a problémákat együtt tudjuk rendezni. És tudom, hogy az erő még mindig megvan bennetek. A Brexit szavazással megdöbbentettétek a világot! A brit nemzet akaratereje és életereje nem tört meg.

Korábban azt kérdeztem, vajon a szólásszabadság halott-e az Egyesült Királyságban. Ti, mindannyian, aki ma eljöttetek, élő jelei vagytok, hogy az Egyesült Királyság ezen hagyománya nem halt meg! Ti vagytok a nemzet élő hagyománya, megmentve a nemzet becsületét a történelem számára.

Egyesült Királyság népe! – emlékezzetek rá, kik vagytok! Emlékezzetek a dicsőséges múltatokra, ti, lovagok, királyok, felfedezők, filozófusok és művészek fiai és lányai vagytok.

Ki a legfőbb hatalom ebben az országban? Ti, az emberek. Ti, a csendes és láthatatlan többség, akik a Brexit során NEM-et mondtatok . És mondhattok újra NEM-et: NEM-et az iszlamizációra, NEM-et a tömeges bevándorlásra, és NEM-et a nagy népességcserére. És IGEN-t az önazonosságotokra – IGEN-t a biztonságotokra, IGEN-t az örökségetekre és a gyermekeitek jövőjére. De mindez lehetetlen szólásszabadság nélkül.

Tudom, hogy ha ezek a szavak megtalálják az utat az Egyesült Királysághoz, sőt a Szónokok Sarkához is, az győzelem lesz az ügyünk számára.

Ha most halljátok a szavaimat, akkor azt mondom: menjetek tovább a győztes úton. Ne féljetek, mert van egy verhetetlen szövetségesünk: az igazság. A harc, a szólásszabadságért folytatott harcunk csak most kezdődött, és a Szónokok Sarka szimbólummá fog válni ebben a küzdelemben.

Amikor hazamentek, azt akarom, hogy vigyétek magatokkal a Szónokok Sarkának szellemét. Minden egyes ember, aki felemelte a kezét, mert már átélte a félelem pillanatát, amikor nem merte kimondani, amit gondol, ígérje meg, nekem és magának „Legközelebb legyőzőm a félelememet. Legközelebb felszólalok!”


Sorra tiltják ki a jobboldali aktivistákat Nagy-Britanniából | Pesti Srácok

Ki­to­lon­col­tak egy ma­gyar fi­a­talt Nagy-Bri­tan­ni­á­ból! | Ripost

Botrány: kitoloncoltak egy magyar fiatalt az Egyesült Királyságból az iszlám miatt |Breit Portál

Print Friendly, PDF & Email