Brit szurkolók, hazafik ezrei tüntettek az iszlámfasizmus ellen

Birminghamben vagyunk. Ez a harmadik Football Lads Alliance (FLA) tüntetés. Az FLA tagjai olyan futball rajongók, akik félretették a rivalizálást és az egymással való szembenállásukat, és azért jöttek össze az egész országból, hogy ellenálljanak Nagy-Britannia iszlamizálódásának. Itt vannak a fegyveres erők volt tagjai is, a Veteránok a Terrorizmus Ellen csoportban, akik torkig vannak az ország jelenlegi állapotával, azzal az iránnyal, amerre az ország tart. Az egész tüntetés békés.

Bár ellenzik a rasszizmust, a „vezető” média mégis szélsőjobboldalinak, rasszistának nevezi őket. A tömegben sétálva találkozhatunk gurkákkal, és más különféle etnikai csoportokkal. Ebben a mozgalomban nincs helye a rasszizmusnak. Itt nincsenek rasszisták. Olyan hétköznapi emberek jöttek össze, akiknek elegük van, akik mérgesek, akik frusztráltak.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9416

Bejegyzés: on 2019. jan. 2.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes