Nicolai Sennels: az iszlám vallású bevándorlók nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni

Egyre határozottabban lép fel a bevándorlással és a vele járó párhuzamos társadalmak kialakulásával szemben Dánia kormánya, erről beszélt az M1-nek Nicolai Sennels dán pszichológus. Nicolai Sennels szerint a Dán Királyságban élő mintegy fél millió, főként iszlám hitű bevándorló nem tud és nem is akar beilleszkedni. Ezért – mint fogalmazott – a dán kormány igyekszik megtenni mindet azért, hogy ne jussanak a szomszédos Svédország sorsára.

Koppenhága sokkal biztonságosabb, mint a legtöbb svéd nagyváros, de  véleménye szerint a helyzet legkellemetlenebb oldala, hogy a svéd politikusok még mindig homokba dugják a fejüket. Nem ismerik be, hogy milyen gondok között élnek, és továbbra is tömegesen invitálják a muszlim bevándorlókat országukba. Semmi esélyük a gondjaik orvoslására. Se a rendőrségüknek, se a hadseregüknek nincs elég tartaléka a kérdés kezelésére – mondta a dán szakértő, majd hozzátette, szerinte a svéd hatóságok kezéből kicsúszott az irányítás, ezért – mint fogalmazott – nem lepődne meg, ha a NATO-nak közbe kellene avatkoznia a rend fenntartása érdekében.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9429

Bejegyzés: on 2019. jan. 2.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Nicolai Sennels pszichológus. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes