Tommy Robinsont megtámadták, amikor egy no-go zónában filmezett

Amikor Rómában voltam, hogy beszámoljak az olaszországi választásokról, belebotlottam egy videóba, amiben élő adásban támadtak meg egy riporternőt, nem messze attól a helytől, ahol voltam.

Megrázott ennek a támadásnak a látványa. Rákerestem a nyilvánosságra került olaszországi migráns-támadásokra. Amit találtam, az minden elképzelésnél rosszabb volt.

Decemberben egy szomáliai migráns ápolónak öltözve besurrant egy kórházba és megpróbált megerőszakolni egy vajúdó nőt. Ugyanebben az évben egy lengyel turista lányt erőszakoltak meg csoportosan a veronai tengerparton, miután a párját megverték, akinek végig kellett néznie az esetet.
Gondoljatok bele! Ezek borzalmas történetek!
2018-ban egy 18 éves lányt ölt meg egy nigériai migráns, és a feldarabolt testét egy bőröndbe tette. Szintén ebben az évben történt, egy percre attól a helytől, ahol az újságírót megtámadták, egy 75 éves német nőt erőszakoltak meg egy parkban.

Ezért, bár figyelmeztettek, hogy ne menjek oda újságíróként, a saját szememmel akartam látni a helyet, hogy kiderítsem, mi folyik ott. Csak egy perce voltunk a területen, amikor az ott lődörgő migránsok észrevették a kamerát. Az egyikük még az operatőrömnek is nekiment. Egyértelmű volt, nem akarják, hogy bárki lefilmezze őket.

Ledöbbentem, hogy pontosan ugyanazon a helyen, ahol egy újságírónőt élő adásban végigvonszoltak az utcán, egy csoport migráns megpróbálta megtámadni az operatőrömet, és azzal fenyegetőztek, hogy megölnek. Az újságírónőről készült videó két éve készült. Egyértelmű, hogy ez nem egyedi eset, és a helyzet Olaszországban szemlátomást nem javult. Az ilyen típusú bűncselekmények Európa-szerte történnek. Ezek a helyek a Közel-Kelethez és Dél-Afrikához kezdenek hasonlítani.

Látva, micsoda erőszakkal állnak szemben, és hogy a migránsok mennyire készek támadni, nem igazán meglepő, hogy Olaszország arra szavazott, hogy eltávolítja azokat a politikusokat, akik mindezt a saját országukra szabadították.

Print Friendly, PDF & Email