Wilders: „Az egész szabad nyugati világ támadás alatt áll.”


Palm Beach, Florida, 2018 november. Alább olvasható Geert Wilders beszéde a floridai Restoration Weekend-en:


Hello Amerika!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ismét itt lehetek a Restoration Weekend-en. Öröm barátok között lenni, erős meggyőződéssel rendelkező szabadságszerető bátor emberek között. Olyan emberek között, akik sok éven keresztül támogattak engem, mint például a nagy David Horowitz és természetesen dr. Bob Schillman, Nina Rosenwald, Daniel Pipes és még sokan mások. Nagyon köszönöm mindenkinek!

Engedjék meg, hogy tiszteletemet fejezzem ki egy kollégám előtt az amerikai kongresszusból, egy igazi hős iránt, akit a közelmúltban megrendezett választásokon újraválasztották. Ő Louie Gohmert, texasi kongresszusi képviselő.

És természetesen mindig öröm az Egyesült Államokban tartózkodni; a szabad és a bátor emberek hazájában! Amerika olyan ország, amely nem fél attól, hogy a saját nemzeti érdekeit érvényesítse – ahogy annak lennie kellene. Nem fél attól, hogy azt tegye, ami a legjobb a saját népének – az amerikai népnek. Miközben a világom – Nyugat-Európa – legtöbb vezetője még csak kiejteni sem tudja azt a szót, hogy nemzeti, a nemzeti érdekről nem is beszélve, addig az országotokat a szabad világ egyik legerősebb és legbátrabb vezetője vezeti, és én tiszteltem őt ezért: Donald J. Trump elnök.

Európának kétségbeesetten szüksége van több olyan erős vezetőre, mint Trump elnök.

Mert a létezésünkért harcolunk.

A szabadságunk, az életmódunk, a kultúránk, az identitásunk és a nemzetbiztonságunk veszélyben van és erős támadás alatt áll. Az oka mindennek a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció, valamint a harcképtelen, gyenge politikusok teljes kudarcának, sőt árulásának kombinációja. Nem védenek meg bennünket, hanem megkönnyítik a pusztulásunkat. És amikor a politikai vezetők a gonosz mentegetőivé válnak, akkor az embereknek fel kell szólalniuk. Nekünk is! Ezért szólalunk fel és harcolunk. De ha harcolni merészelsz és kimondod az iszlámról az igazságot, akkor a hatóságok és az iszlamisták mindent megtesznek majd, hogy elhallgassanak.

Bíróság elé fognak vinni. Engem is bíróság elé rángattak vagy megfenyegettek vele a hazámban, Hollandiában, Ausztriában, Pakisztánban, Jordániában, az Iráni Iszlám Köztársaságban és Szaúd-Arábiában. A világ legnagyobb muzulmán országa – Indonézia – egy életre nemkívánatos személynek nyilvánított. Hollandiában a 13 parlamenti párt közül a második legnagyobb párt vezetője vagyok. Én vagyok az ellenzék vezetője, de már évek óta gyakran több időt töltök az ügyvédekkel, mint vitatkozom a parlamentben. Természetesen mindez meg fog változni, amikor Hollandia következő miniszterelnöke leszek.

Mások is bíróság elé kerülnek Európában. Nemrégiben az Emberi Jogok Európai Bírósága jóváhagyta egy osztrák bíróság elmarasztaló ítéletét, amely egy barátomat – Sabaditsch Wolffot – ítélte el, amiért kimondta az igazat Mohamedről. Elisabeth azt sugalmazta, hogy Mohamednek pedofil tendenciái voltak. Vagy ott van a bátor barátom, Tommy Robinson, aki még börtönben is volt, amiért beszámolt a pakisztáni nemi erőszak bandákról az Egyesült Királyságban. Mindezért kitüntetést érdemelne, nem pedig büntetést.

De nemcsak jogi dzsihád folyik ellenünk, hanem sajnos igazi dzsihád is. Rajta vagyok az al-Kaida, a tálibok és az ISIS halállistáján, nemrégiben pedig egy másik fatvát is kiadtak ellenem – ezúttal egy pakisztáni prédikátor szólított fel minden holland muszlimot, hogy menjenek el a házamba és öljenek meg.

Már több mint 14 éve a hét minden napján 24 órás rendőrségi védelem alatt állok, egy a kormány által fenntartott biztonsági házban, és a rendőrség minden nap páncélozott autók konvojában szállít be a parlamentbe. Az egyetlen szabadságom, ami még megmaradt, a szólásszabadságom. Miért van szükségem erre a védelemre? Nem vagyok elnök vagy király. Egyszerű parlamenti képviselő vagyok, azonban halállistára kerültem. A bűnöm? Kimondtam az igazságot az iszlámról, a népem és mások szabadságáért harcolok.

De ennyi elég rólam. Mindez nem rólam szól. Nem én vagyok egyedül támadás alatt.

A hazám is támadás alatt áll. A kontinensem is támadás alatt áll.
A Ti országotok is támadás alatt áll. Mindannyian támadás alatt állunk.
A civilizációnk, az egész szabad nyugati világ támadás alatt áll.

Barátaim, amikor legutóbb 2014-ben ugyanitt beszéltem, arra kértelek Benneteket, hogy kerüljétek el az Európa által elkövetett hibákat. Kértem, hogy védjétek meg Amerikát az iszlámtól, hogy állítsátok meg az iszlám országokból történő bevándorlást. És miközben ti egy bátor elnököt választottatok, aki ég a vágytól, hogy megállítsa az illegális bevándorlást és harcoljon az iszlamistákkal, mi pontosan az ellenkezőjét tettük.

Az én országom egyedül (17 millió lakos és Floridai állam területének negyede) az elmúlt években további 400 000 nem-nyugati bevándorlót importált, sokukat iszlám országokból. Németországba több mint egymillió bevándorló érkezett. Európa a kulturális öngyilkosság szélén áll. A fejkendővel, a burkákkal, a poligámiával, a becsületgyilkosságokkal, a nemi erőszakkal, a női nemi szervek megcsonkításával szembesülünk. Még saría bíróságok is vannak az Egyesült Királyságban. Az antiszemitizmus gyorsan növekszik. Európa földje ismét nem biztonságos a zsidók számára. Az országomban az iszlám bevándorlók között a marokkóiak alkotják a legnagyobb etnikai csoportot. A 12 és 23 év közötti marokkói fiúk 65 százalékát már legalább egyszer letartóztatták. Sok európai országban
emelkedik az olyan bűncselekmények száma, mint a nemi erőszak. Az elmúlt évben Németországban 91 százalékkal emelkedett egy év alatt az olyan szexuális bűncselekmények száma, ahol a gyanúsított menedékkérő.

Európa az elmúlt években számos terrortámadás áldozata volt. Az egész kontinensünkön ártatlan embereket gyilkoltak meg az iszlám által inspirált olyan egyének, akik gyűlölnek minket, és akik a halált többre tartják, mint az életet. Mind a hazai, mind az importált dzsihadisták ezrei vannak jelen Európában, akik hajlandók és motiváltak Allah nevében ölni. És mindezt azért tehetik, mivel a kormányaink egyszerűvé teszik számukra az utat Európa határainál, ahol nincs útlevélellenőrzés és a nyitott ajtó politikája van érvényben.

A hollandok – Európa más országainak polgáraihoz hasonlóan – egyre inkább idegennek érzik magukat a saját országukban. Hacsak nem lesznek radikális változások a jelenlegi bevándorlási politikában, Európa elveszik. Például a század közepére Svédország több mint 30 százaléka iszlám lesz.

A demográfia nem ígéretes. Ha ma nem cselekszünk, akkor csak rosszabbodni fog a helyzet. Sokkal rosszabb lesz a következő évtizedekben, mivel Afrika lakossága felrobbant, miközben Európa lakossága csökken. Az Egyesült Nemzetek szerint Afrikai népessége a mai 1 milliárdról 2050-ig 2 milliárdra nő, az évszázad végére pedig 4 milliárd lesz. Mondanom sem kell, hogy sokan közülük Európába akarnak jönni. Sokan iszlám országokból származnak. Olyan lesz ez, mint egy invázió, a saját népességünket lecserélődik, a nemzeteink teljesen iszlamizálódnak. Bye bye szabadság!

Tehát cselekednünk kell, mégpedig azonnal. Először is, hozzátok hasonlóan nekünk is több bátor vezetőt kell választanunk.

Néhány európai ország, mint Olaszország és Magyarország már ezt megtette. Kedves barátom Matteo Salvini – Olaszország belügyminisztere – és Orbán Viktor magyar miniszterelnök példák arra, hogy ezt meg lehet tenni. Példák arra, hogy harcolhatunk a senki által meg nem választott Európai Uniós elit ellen. Visszanyerhetjük a nemzeti szuverenitásunkat, bezárhatjuk a határokat a szerencsevadászok és terroristák előtt valamint a határon építhetünk egy kerítést, amint ezt a bátor magyarok sikeresen tették.

Le kellene zárni a határainkat, és azoknak az iszlám bevándorlóknak, akik már az európai földön vannak jeleznünk kellene: ha betartjátok a törvényeinket, alkotmányunkat és értékeinket, akkor szívesen látunk titeket és egyenlők lesztek másokkal. De ha megsértitek a törvényeinket és elkezdetek a saría szerint cselekedni, akkor deportálni fogunk titeket az országunkból, és szükség esetén megfosztunk a holland állampolgárságtól. Mert ez a mi földünk, nem a ti földetek.

De ennél többet kellene tennünk. Ha meg akarjuk állítani a terrort, az erőszakot, a nőink elleni támadást, ha meg akarjuk védeni a szabadságunkat és az eljövendő generációk szabadságát, akkor meg kell szabadulnunk a kulturális relativizmus veszélyes fogalmától – attól a hamis elképzeléstől, hogy a kultúrák egyenlőek. Az emberek egyenlőek, de a kultúrák nem. A kulturális relativizmus napról napra gyengíti a Nyugatot. Kormányzati vezetők, ügyvédek, bírák, egyházak, szakszervezetek, egyetemek, jótékonysági szervezetek, a média – a legtöbbjüket a politikai korrektség még mindig elvakítja és szemet hunynak az iszlám fölött.

Ennek eredményeként a szabad Nyugat minden nap meghal egy kicsit. De az igazság az, hogy a kultúránk és az identitásunk – a kereszténységen, a judaizmuson és a humanizmuson alapulva – nem egyenlő, hanem sokkal jobb, mint a behódolás, intolerancia és erőszak iszlám kultúrája.
A civilizációnk, mely Jeruzsálem, Athén és Róma örökségén alapul, a legjobb civilizáció a földön. Ez adta nekünk a demokráciát, a szabadságot, a törvény előtti egyenlőséget, az egyház és az állam szétválasztását, és a szuverén államok fogalmát, hogy megvédje mindezeket. Az összes nyomorúság és terror ellenszere világos: újra meg kell erősítenünk, hogy mik is vagyunk. Csak ekkor tudjuk biztosítani a gyermekeink jövőjét.
Ma Európában a létünket érintő problémákkal szembesülünk. Nem a gazdaság, hanem az iszlamizáció, a terrorizmus és a tömeges bevándorlás a fő problémánk.


Ezek valóban létkérdések, mivel meghatározza, hogy kik vagyunk, mik vagyunk, és hogy a jövőben szabad emberként létezni fogunk-e. Támogatnunk kell egymást. Ezért kell mindannyiunknak mindig támogatnia Izrael zsidó államát. Izrael egy közülünk, az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten, a szabadság jelzőfénye egy nem szabad régióban. Izrael arra kényszerül, hogy védje magát a szunnita és a síita iszlám sötét erőivel szemben. Kötelességünk mindig támogatni Izraelt. Izrael a nyugati civilizáció létfontosságú előőrse, a szénbánya kanárija. Ha az iszlám meghódítja Izraelt, akkor mi leszünk a következők. Az izraeli-arab konfliktus bizonyítja, hogy Huntingtonnak nincs igaza: nem civilizációk összecsapása zajlik, hanem a civilizáció és a barbárság közötti összeütközés.

Mi vagyunk a Nyugat szabad férfiai és női. Azok, akik el akarják venni a szabadságot tőlünk, nem tartoznak társadalmunkhoz. Ez ennyire egyszerű.

Az iszlám vallásnak öltözik, de valójában egy totalitárius ideológia. Minden társadalmat uralni akar, és nem akar integrálódni, asszimilálódni. A világon nincs egyetlen olyan ország, ahol az iszlám domináns, és igazán szabad lenne. Két fontos oka van annak, hogy az iszlám miért nem tekinthető vallásnak. Először is, egyetlen vallás sem követelheti meg, hogy megöljék azokat, akik elhagyják. Másodszor, egy vallásnak soha nem szabad utasítania azok leigázására, akik nem tartoznak hozzá.

A múlt hónapban jogalkotóként a holland parlamentben benyújtottam egy törvényjavaslatot, mely egyedülálló a világon. A törvényjavaslatomat, amely a következő évben lesz megvitatva és ekkor fognak róla szavazni a holland parlamentben, úgy nevezik, hogy „az iszlám megnyilvánulásainak tilalma”. Az egyik legjobb elnökötök, a nagy Ronald Reagan mondta: „Ha nem tudod megmutatni nekik a fényt, akkor éreztesd velük a hőt.”

Így benyújtottam egy törvényjavaslatot, amely szerint: nincs több iszlám iskola, burka, Korán, mecset közterületen. Hollandia egyik legnagyobb közvélemény-kutatója által végzett nemzeti felmérés szerint ezt a törvényjavaslat tervezetet a hollandok 40 százaléka azonnal támogatta. Emberek milliói, a kereszténydemokratáktól a konzervatívokig, sőt még a holland szocialista párt választóinak egyharmada is támogatja a javaslatomat.

Szembe kell néznünk a tényekkel. A gonoszsággal szembeni mértékletesség maga is gonosz. Az iszlám az embereket a társadalmunkkal szembeni gyűlöletre indoktrinálja. Amerika hatodik elnökének, John Quincy Adams-nak igaza volt, amikor azt mondta: „A Korán tana örök háborút hirdet mindazok ellen, akik tagadják, hogy Mohamed Isten prófétája”. Winston Churchillnek, a nagy brit háborús miniszterelnöknek is igaza volt, amikor az iszlámot „visszahúzó erőnek” nevezte.

Sok mérsékelt muszlim van, de nincs mérsékelt iszlám. És lehet, hogy az iszlám terroristák csak egy kisebbséget alkotnak, de a közvélemény-kutatások szerint a többség támogatja őket. Hazámban végzett felmérések azt mutatják, hogy a hollandiai iszlám népesség 73 százaléka hősöknek tartja azokat a muszlimokat, akik Szíriába mentek a dzsihádban harcolni.

A következőket kérdezem: Hol vannak a terrortámadások utáni tízezezres muszlim tömeg-demonstrációk Amszterdamban, New Yorkban, Londonban vagy Iszlámábádban, vagy bárhol máshol a világon, azok részéről, akik nem értenek egyet azzal az erőszakkal, amit az iszlám és annak prófétája nevében követnek el? Hol vannak a muszlimok, amikor a radikális muszlimok egy pakisztáni keresztény lány, Asia Bibi felakasztását követelik istenkáromlásért? Hol vannak? Én nem láttam őket sehol, és ti? Azért nem láttuk, mert nincs ilyen.

A többség lehet, hogy nem folyamodik erőszakhoz, de nem is ellenzi azt.
Természetesen a muzulmánok többsége nem követ el terrorista bűncselekményeket.
A kérdés azonban az, hogy vajon a csendes többség lehetővé teszi-e a rossz dolgok megtörténtét?
A második világháborúban, Németországban is csak a kisebbség követte el a kegyetlenségeket.
De a többség lehetővé tette, hogy megtörténjen.
A Szovjetunióban szintén csak egy kisebbség követte el a szörnyű bűncselekményeket.
De a többség lehetővé tette, hogy megtörténjen.

Megfosztva az iszlámot az identitásunk elpusztításának eszközeitől nem sértjük a szabadságot; megőrizzük identitásunkat és garantáljuk a szabadságot.
Ellentmondásos lenne, ha éltetnénk a szabadságot, ugyanakkor tétlenül állnánk, amikor az iszlám elveszi azt.

Azt mondom: Állítsuk le ezt a paródiát. Nem szabad a szabadságot egy olyan kígyóvá változtatni, ami a saját farkát falja fel.

Az iszlám mindannyiunkat a sária rabigájába akar hajtani, és meg akar ölni mindenkit, aki ellenáll vagy el meri utasítani. Abraham Lincoln amerikai elnök, aki felszabadította az országotokat a rabszolgaságról a következőt mondta: „Azok, akik másoktól megtagadják a szabadságot, nem érdemlik meg azt.” Egyetértek.

Nem hiba különbséget tenni a jó és a rossz, a demokrácia és a zsarnokság, a szabadság és a rabszolgaság között.

A mai szörnyű helyzetet a gonoszság tolerálása okozza. Túl toleránsak vagyunk az intoleranciával szemben, túl toleránsak vagyunk az iszlámmal. Úgy gondoljuk, hogy ha szabadságot adunk a szabadság ellenségeinek, azzal bizonyítjuk a világnak, hogy kiállunk a szabadságért. A valóságban azonban azzal, hogy nem húzunk határokat a toleranciánknak, lemondunk a szabadságunkról. Nem akarok saría törvényt Nyugaton! Azt akarom, hogy a Nyugat szabad maradjon a sária törvénytől!

Figyeljetek arra, mit mondott Karl Popper, a híres filozófus:

„A korlátlan tolerancia a tolerancia eltűnéséhez vezet. Ha korlátlan toleranciát terjesztünk ki még az intoleráns emberekre is, ha nem vagyunk hajlandók megvédeni egy toleráns társadalmat az intoleránsok támadásával szemben, akkor a toleránsok a toleranciával egyetemben megsemmisülnek.”

Tehát nem szabad olyan toleránsnak lennünk, hogy megnyitjuk az ajtót az intolerancia horrorjához.

Nyugati hazafiként a mi kötelességünk megvédeni gyermekeinket a rabszolgaságtól, a szabadság intelligens felfogása, és annak biztosítása, hogy továbbra is szabad egyének maradhassunk egy szabad társadalomban.

Olyan korban élünk, ahol az emberek csak addig kedvelik a jogok eszméjét, amennyiben nem kell érte árat fizetniük. De amikor a kötelesség és a becsület megköveteli tőlük, hogy megvédjék ezeket a jogokat, gyakran elmenekülnek, és azok ellen fordulnak, akik teszik a kötelességüket.

Ők szélsőségeseknek hívnak minket, bíróság elé rángatnak, megpróbálnak elhallgattatni vagy akár megölni bennünket.

De barátaim, ne ámítsuk magunkat. Churchill arra figyelmeztetett, hogy ha valaki azzal fenyeget, hogy megöl, akkor jobb, ha komolyan veszed a figyelmeztetést, és mindent megteszel azért, hogy megállítsd.

A szabadságnak ára van. És meg kell fizetnünk az árat. Választanunk kell.
Az iszlám és a szabadság között. Nincs középút.

A behódolás elfogadhatatlan.
Nem vagyunk hajlandóak együttműködni a gonosszal, sem pedig meghunyászkodni előtte.

Szabadságunk megvédése, életmódunk védelme nem olyan feladat, amely kizárólag azoknak a bátor férfijaink és nőink kezében van, akik távoli országokban harcolnak. A szabadság védelme folyamatos éberséget igényel azok ellen, akik megtámadják azt, itt, a hazánkban is. A szabadság ellenségei nem egyetlen nap alatt törekednek az alkotmány megdöntésére.

Ehelyett megpróbálják belülről erodálni. A szólásszabadságunk elleni minden egyes támadással a szabadság kis darabjait csippentik le. Aprítani, őrölni és vésni fogják, amíg az alkotmány gránit-székesegyháza nem lesz több, mint egy törékeny és üreges homlokzat.

Szabadságunk megvédése, életmódunk védelme megköveteli, hogy mindannyian éberek, bátrak és elszántak legyünk. Mindannyiunknak fel kell emelnie a hangját a szabadság ellenségeivel szemben. Az iszlám zsarnoksága ellen. Mindenki ellen, aki megpróbál elhallgatni minket!

És kedves barátaim, úgy gondolom, hogy a legjobb idő és hely minderre itt és most van, szabadságharcos barátaim között. Az üzenetem erős, de biztos vagyok benne, hogy nyerhetünk. Ha összefogunk, mint ma.

Azáltal, hogy megőrizzük unokáink gyermekeinek szabadságát, tiszteletben tartjuk nagy nemzeteink alapító atyáinak örökségét.

Soha nem fogunk mentegetőzni azért, hogy szabad emberek vagyunk, soha nem fogunk meghajolni Mekka és a baloldal egyesült erői előtt. És soha nem fogjuk megadni magunkat. Óriások vállain állunk. Nincs nagyobb erő, mint azoknak a szabad embereknek az ereje, akik a szabadság nagy ügyéért küzdenek.

Tehát tegyük a kötelességünket!
Menjünk előre bátran és védjük meg a szabadságot!
Köszönöm!


Forrás: Speech Geert Wilders, Restoration Weekend, Palm Beach USA


A beszéd angolul itt nézhető meg:

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9443

Bejegyzés: on 2019. jan. 4.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes