A Berlini Nemzetközi Filmfesztivált meghekkelik Németország legbátrabb lányai

Németország legbátrabb lányaiból grundolt megmozdulás, a #120dB egy performansz keretében szembesítette a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál közönségét a migránsok által elkövetett erőszak-, zaklatás- és terrorhullámmal. Valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva azonban a #metoo-mozgalom zászlóvivői, a színészvilág műfeministái már nem voltak olyan megértőek, kapásból le is nácizták a tüntetőket.

Tommy Robinson: Berlinben vagyok, a Nők Menetén. Sokan láthattátok a #120 dB című videót az interneten. Felvettem a kapcsolatot ezzel a németországi csoporttal, és elhívtak a legelső megmozdulásukra.

Tehát lássuk kik ők és mit akarnak.

Megkérdezhetem, hogy miről szól ez a mozgalom?

#120dB: A mozgalom a nőkkel szembeni importált erőszak ellen jött létre, amit a média tagad és nem beszél róla, és bármely nőt, aki felemeli a hangját, azt rasszistának bélyegzik, vagy más csúnya szavakkal illetik.

Szóval nem érzitek, hogy Németországban bárki is képviselné az erőszakos támadás alatt álló nőket?

A „vezető médiában” nem, de most itt van ez a #120 dB mozgalom és ez képviseli a nőket. Az az érzésünk, hogy a szőnyeg alá söprik az eltérő kulturális háttérrel rendelkező migránsok által elkövetett támadások témáját. A szabadságunkat megnyirbálta ez a bevándorlás, mert többé nem érezzük úgy, hogy például sötétedés után egy miniszoknyában sétálhatunk.

Mit mondanátok a „vezető médiának”, akik szélsőjobboldalinak bélyegeznek meg benneteket.

Mi nem szélsőjobboldalinak látjuk egymást, hanem olyan embereknek, akik kiállnak a nők elleni bűncselekmények és erőszak ellen. Ma meg szeretnénk zavarni egy eseményt, mely a filmiparban előforduló szexuális erőszakról szól. Ez az esemény valójában nem a támadásokról szól, hanem a kellemetlen érzésekről, amit nőkét átélsz a filmiparban, és erről az egész #metoo dologról…

A zűrzavar után elcsíptem még egyszer Velinát, hogy kifaggassam arról, hogy sikerült az esemény.

Örültem volna, ha lehetőségünk lett volna beszélgetni a témáról. Ugyanis az volt a célunk, hogy beszéljünk erről. De egyértelmű, hogy nem akartak beszélni velünk.

Egy ilyen csillogó-villogó rendezvény és nem akarnak ezekről a dolgokról beszélni?!

Ez elképesztő, mivel olyan sokat beszélnek a szolidaritásról, és azon tűnődtem, hogy „Hol van a szolidaritásotok a valódi szexuális erőszak áldozataival szemben?” A nemi erőszak és gyilkosság áldozataival szemben hol van a szolidaritás?! Hol vannak a rendezvények ezekért a nőkért és azokért, akik attól félnek, hogy mindez velük is megtörténhet.

A történelmünk miatt nem beszélhetünk erről. Ez azt jelenti, hogy ha egy nőt megerőszakolnak, vagy meggyilkolnak, nem tud kiállni magáért, és azt mondani, hogy „ez történt velem, egy migráns tette”. Nem beszélhetünk erről. Ezzel a módszerrel fogják be a szánkat. Akaratunk ellenére.#120dB | 888.hu
Mozgalom indult Németországban a nőket ért migránserőszakkal szemben |Origo
120 de­ci­bel: Női ön­vé­delmi moz­ga­lom szer­ve­ző­dik Né­met­or­szág­ban | Ripost
Egyre komolyabb ellenállás formálódik Németországban a migránspátyolgatás ellen | Pesti Srácok
Német nőmozgalom a migránserőszak ellen | Echo Tv

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9503

Bejegyzés: on 2019. jan. 5.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Szólásszabadság, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes