Az Antifa megtámadta a muzulmán erőszak ellen tüntető nőket Németországban | Tommy Robinson

Tommy Robinson szabadságszerető aktivista Németországba ment, hogy beszámoljon a Nők Menete tüntetésről.

A német nők félnek. Átlagosan napi 10 olyan támadás éri őket, amelyet migránsok követnek el. A német nők jogosan félnek és joguk van ennek hangot adni. Ezért tüntetnek, azonban a baloldali tüntetők felől folyamatos támadások érik őket. Hihetetlen gyűlöletnek és erőszaknak vannak kitéve. Az ellentüntetők a rendőröket is megtámadják.

A Nők Menete résztvevői tudják, mi folyik Németországban. A kerítés másik oldalán csak ordítozni akarnak, hogy “rasszisták, nácik”, és fogalmuk sincs azokról az áldozatokról, akiket heti rendszerességgel ölnek meg migránsok az országban.

„Németországban egyetlen nő és lány sincs többé biztonságban. Ez a kormányunk hibája. Ezért vagyunk most itt. Harcolnunk kell a kormány ellen” – mondja egy nő a tüntetők közül.

Lehetővé kellene tenni az ellentétes véleménnyel rendelkező személyeknek, hogy elmondják azt, amit gondolnak, de a kormány kisajátította, mit szabad mondani és akadályozzák az embereket a szabad véleménynyilvánításban.

Az idő előrehaladtával, az ellentüntetők felőli gyűlölet és erőszak egyre csak nőtt. Egymás után tartóztattak le a baloldali tüntetőket. A símaszkos baloldali ellentüntetők szándékosan megtámadták a Nők Menetét. És eljött egy pillanat, amikor meg kellett állítani a menetet. Órákon keresztül kellett állniuk, mert a balos bandák a rendőrkordonon átvágva akarták megtámadni őket.

Ez egy szomorú helyzet Németország számára, és a jövőben sok problémát fogunk még látni.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9495

Bejegyzés: on 2019. jan. 5.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Szólásszabadság, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes