Az iszlám győzelmi stratégiája: kiölni belőled a lelket | Dr.Bill Warner


Szeretnék bemutatni nektek egy új szót, a „dimmi”-t. A dimmi egy olyan személy, aki aláírt egy szerződést. A szerződés, amire itt hivatkozunk, az a szerződés, amit a khajbári zsidók írtak alá. Miután Mohamed megtisztította Medinát a zsidóktól, megtámadta egy közeli város, Khajbar zsidóit. Miután szétverte őket, elvette a vagyonukat, és egy szerződést kötött velük, hogy a továbbiakban jövedelmük felét Mohamednek adják. Ezt a bevételt, vagy adót dzsizjának hívták.

Nemrég hallhattunk a dzsizjáról, mert az Iszlám Állam Irakban arra kényszerítette a keresztényeket, hogy fizessék a dzsizját. A Korán a 9:29-es versben hivatkozik a dzsizjára: „Harcoljatok a zsidók és keresztények ellen, akik nem követik a saríát, és akik nem ismerik el Mohamedet és a Korán igazságát, míg be nem hódolnak, meg nem fizetik a fejadót [dzsizját], és megalázottá nem válnak.”

Ez a megalázás nagyon fontos része a dimmi létnek. Umár szerződése a megalázás szerződése, amely lefekteti, hogy a dimmiknek mit kell tenniük.

Be kell tartaniuk a saría törvényt; nem hordhatnak fegyvert; nem lovagolhatnak; ha egy muszlim jelenik meg, miközben ők ülnek, akkor át kell adniuk a helyüket; nincsenek polgárjogaik; nem tanúskodhatnak bíróságokon, és így tovább. Szóval a dimmit alá kell vetni és meg kell alázni.

Amikor nemrég a Balkánon jártam, beszéltem olyan emberekkel, akik még emlékeztek a balkáni keresztények dimmi státuszára, és ezek mind megtalálhatóak Umár kalifa szerződésében.

Hadd olvassak fel egy imámtól származó idézetet, amely hűen tükrözi a dimmi létet és tudatot. „A dimminek elő van írva, hogy kiirtsa magából a lelkét, a jó szerencse reményét és a vágyait. Mindenekelőtt pedig ki kell ölnie magából az élet szeretetét, az önrendelkezés és emberi méltóság iránti igényét. A dimminek el kell nyomnia a lelke vágyait. Annyira el kell nyomnia ezeket, hogy teljesen megszűnjenek, amíg a dimmi teljesen alárendelt nem lesz. Ezek után már semmi sem lesz a számára kibírhatatlan. Közömbös lesz az elnyomás vagy az erőszak iránt. Minden egyforma lesz, a lélek alávetett lesz, és meg fog adni mindent, amit követelnek tőle.”

A dzsihád éri el a dimmi státusz bevezetését, ami után a dimmik az iszlám támogatói lesznek, amíg végül minden dimmi muszlimmá nem válik. Mivel végül minden dimmi megszűnik létezni. Lehet, hogy ez generációk múlva lesz, de végül a dimmi eltűnik, megszűnik. Fontos megérteni, hogy a dimmiség egy létező dolog, és talán már most is ismersz néhány embert, akik kicsit „dimmik”. Ők azok, akik nem akarják kritizálni az iszlámot, mert a dimmi számára tilos az iszlám kritizálása. De tudnod kell, mi az a dimmi, és ne válj azzá!


Kapcsolódó cikk: Bill Warner: Civilizációk megsemmisítése

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9460

Bejegyzés: on 2019. jan. 5.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes