Pakisztáni muszlim a Svéd Örökségvédelmi Hivatal új vezetője │ Jihad Watch

A Pakisztánban született muzulmán, Qaisar Mahmood lett a Svéd Nemzeti Örökségvédelmi Hivatal új vezetője.

Ez rendkívül furcsa, mivel Mahmood készséggel elismeri, hogy nem olvasott semmit Svédország kulturális örökségéről. Az új állása azonban egyáltalán nem a svéd kulturális örökség és a történelmi helyek megőrzéséről és védelméről szól.

Qaisar Mahmood korábban egy Svédország körüli motoros túrával próbált – nyilvánvalóan sikertelenül – rájönni, hogy mit is jelent svédnek lenni.

Mahmood a Svéd Nemzeti Örökségvédelmi Hivatal vezetőjének a pozícióját nem arra használja, hogy megerősítse és ünnepelje ezt az örökséget, amiről az állása elvileg szólna, hanem arra, hogy jelentéktelennek tüntesse fel Svédország kulturális örökségét és történelmét. Arra, hogy hamis történetmesélést kreáljon, amely elősegíti, hogy a svédeket rákényszerítsék a tömeges muzulmán migráció elfogadására.

Azt mondja, nem szimplán felhívni akarja az emberek figyelmét a viking tárgyakra és hasonlókra, hanem inkább arra használná fel Svédország történelmét, hogy megalkosson egy olyan narratívát, amitől a muszlim migránsok „valaminek a részévé válnak”.

Már láttuk, hogy ez hogyan működik. Ne felejtsük el a hamisított hírt a viking halotti ruházatról, amelyre az „Allah” szó van ráírva: 2017 októberében egy svéd kutató azzal került be a nemzetközi hírek főcímeibe, hogy azt állította, hogy a viking-sírokban talált temetkezési ruházatokra, amelyek a 9. és 10. századból származnak, az „Allah” név van ráírva. A szándéka nyilvánvaló volt: meggyőzni a svédeket, hogy az iszlám mindig is Svédország része volt, egészen a vikingek idejéig visszamenőleg, és ezért nem kellene aggódniuk a tömeges muzulmán migráció miatt, amely soha nem látott nemi erőszak hullámot és sok egyéb bűncselekményt hozott Svédországba.

„Az iszlám mindig is Svédország része volt! Senki ne ellenezze tovább a tömeges muzulmán bevándorlást!” „Aki ezt teszi, az rasszista!”

A viking temetkezési ruhákon egyáltalán nem volt rajta az „Allah” név. Stephennie Mulder, a Texasi Egyetem középkori iszlám művészetének és régészetének docense bebizonyította, hogy a viking temetkezési szöveteken nem volt rajta az Allah név – röviddel azután, hogy a nemzetközi lapok lehozták, hogy rajta volt. De addigra a kár már bekövetkezett. Az elképzelés addigra beépült a köztudatba, még ha nem is nagy mértékben: „A Vikingek valóban muzulmánok voltak. Az iszlám svéd. Svédország iszlám volt, mielőtt keresztény lett volna. A muzulmán migránsok svédek.!!!”

A „Viking-Allah” temetkezési szövetes propaganda hadjárat csak az egyik megnyilvánulása volt annak, amit Qaisar Mahmood és más hozzá hasonlók folytatnak. Svédországnak nincs muszlim történelme, de Qaisar Mahmood azon dolgozik, hogy megváltoztassa a kulturális örökség teljes fogalmát, valamint azért, hogy politikai és társadalmi terveinek elérése érdekében fiktív sztorikat kreáljon egy történelmi muzulmán jelenlétről Svédországban.

Qaisar Mahmood pakisztáni: természetesen nem svéd, és nincs is svéd öröksége. A svéd örökség és történelem ismeretének hiánya miatt – amit el is ismert – alkalmatlanná kellett volna nyilvánítani erre a pozícióra. De Svédország ezzel a módszerrel törli el önmagát, és követ el kulturális és nemzeti öngyilkosságot.

Végül is maguk a svédek jelölték ki Qaisar Mahmoodot erre a pozícióra. Maguk a svéd vezetők akarják elpusztítani a svéd kulturális és nemzeti önazonosságot.

Annak kapcsán, hogy Qaisar Mahmoodot nevezték ki a Svéd Nemzeti Örökségvédelmi Hivatal élére, arra is emlékezzünk, hogy a Korán szerint a romok azt jelzik, hogy Allah megbüntette azokat, akik elutasították őt.

A Korán ezt írja: „Sokféle életforma semmisült már meg előttetek: járjatok hát át ezen a földön, és nézzétek meg, mi lett azoknak a végzete, akik elvetették az (iszlám) igazságát.” (Korán 3: 137)

Ez az egyik alapja annak az iszlám elképzelésnek, hogy az iszlám előtti civilizációk és a nem iszlám civilizációk mind dzsahilíjja – azaz a hitetlenek társadalma, amely értéktelen szemét.

Nyilvánvaló, hogy ez aláássa az ókori helyszínek és nem-muzulmán vallási létesítmények idegenforgalmi jelentőségét – amelyek Svédország egész területén megtalálhatók.

A nagyszerű regényíró, V. S. Naipaul találkozott ezzel a hozzáállással a muzulmán országokban való utazásai során. Megfigyelései szerint sok muszlim számára „az iszlám előtti korszak a ‘sötétség ideje’, és ez része a muzulmán teológiának. A történelemnek a teológiát kell szolgálnia.” Naipaul elmeséli, hogy egyes pakisztáni muzulmánok – egyáltalán nem értékelve a híres nemzeti régészeti helyszínt – Móhan Dzsódaró romjaiban oktatási lehetőséget láttak az iszlám számára. A muszlimok azt javasolták, hogy táblázzák ki a Korán 3:137 -et, mint oktatási eszközt.

Ezért az ember elgondolkodik, hogy vajon mit fognak megengedni Qaisar Mahmood-nak, hogy megtegyen vagy ne tegyen meg Svédország történelmi helyszíneivel és leleteivel … De bármilyen pusztítás is következzen be, a svéd hatóságok nyilvánvalóan éppen ezt akarják.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9523

Bejegyzés: on 2019. jan. 5.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Robert Spencer. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes