A balliberálisok egy inváziót hívtak meg az országainkba | Kent Ekeroth

Elnök asszony!

Ebben a különös országban, Svédországban, a világ legszélsőségesebb demokráciájában, egy európai országot az elmúlt években gonosznak, antidemokratikusnak, totalitáriusnak állítottak be.

Nem meglepő, hogy a svéd média és a parlamentünk hét balliberális ereje így állította be ezt az országot, hiszen ez az ország pont az ellenkezőjét képviseli annak, amilyenek Önök, és amit csinálnak.

Ez az ország szimbolizálja a józan észt. A saját kultúrájának és népének megőrzését. Európa határainak védelmét.

Ez az ország kiállt az EU és az USA támadásaival szemben is. Kiállt azokkal a kampányokkal szemben is, amelyeket az úgynevezett NGO-k folytattak, élükön a milliárdos Soros Györggyel.

Vicces, hogy önök felháborodnak, amikor egyes országokat az amerikai vagy a svéd választásokba való beavatkozással vádolnak, de örülnek, ha az USA vagy Soros megpróbál ennek az országnak a választásába beavatkozni. A képmutatás magasfoka.

Ahelyett, hogy megtörtek volna, megerősítették elkötelezettségüket az országuk és Európa védelme iránt. Ez a büszke ország ellenállt az oszmánok törekvésének Európa meghódítására. A megszállás ellenére is kiálltak a kommunizmus bűneivel szemben. Most újra kiállnak mindannyiunkért.

Természetesen Magyarországról beszélek.

Ezért, Elnök asszony, köszönetet szeretnék mondani a világ elsőszámú kormányfőjének: Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért.

Mit csinálnak Önök, amikor egy ország megpróbál kiszabadulni a balliberális uralom alól, amely annyi országot tönkretett? Természetesen megtámadják. Démonizálják. Rájuk kényszerítik a bukott értékeiket. Előállnak egy sor váddal, s ezeket homályosan megfogalmazva, a média segítségével támadják Magyarországot, valós tartalom nélkül.

Bírálják Magyarországot, amiért az NGO-knak számot kell adniuk a külföldi támogatásaikról, miközben pont ezt várják el a svéd pártoktól, de nem látják a képmutatást.

Panaszkodnak a felsőoktatási törvény miatt, azzal érvelve, hogy a szélsőbaloldali amerikai egyetemnek, a CEU-nak „lehetetlen” megfelelnie a határidőnek. De egy másik amerikai egyetemnek, a McDaniels College-nak semmi gondja nem volt az új szabályokhoz való alkalmazkodással. Amikor a magyarok meghosszabbították a határidőt, önök mit mondtak? Akkor meg azért panaszkodtak, hogy a túl hosszú idő jogi bizonytalanságot okoz. Tizenkét egyetem érintett, de önök csak egyről hallottak, a CEU-ról, mert a Soros György által finanszírozott egyetem a baloldal – a szocialisták és a liberálisok – legfontosabb intézménye a globalizmus, a kultúrradikalizmus és a baloldali politika terjesztésére Kelet-Közép-Európában.

Úgy gondolják, hogy Magyarország néhány éves médiatörvénye aláássa a sajtószabadságot, de sose tudnak erre példát mondani. Vagy azt a tényt, hogy a helyzet összhangban van az EU-val – már ha ez fontos.

Természetesen bírálták az átalakított választási rendszert, miközben az előző rendszer hibáira már rámutatott egy bíróság 2005-ben, a szocialisták kormányzása alatt. De a szocialisták nem tettek semmit. Ezt a törvényt, ami nem adott azonos szavazati jogot, csak akkor módosították, amikor Orbán hatalomra került.

Kritizálták a bírák korai nyugdíjazását is, egy ideiglenes törvényt. Miért? Azt szeretnék, ha a kommunista hatalom által kinevezett bíróknak legyen befolyása továbbra is egy országban, amely megszabadult a kommunizmustól? Sajnos lehet, hogy igen.

Valójában az önök bírálatai nem konkrét ügyekről szólnak, sokkal inkább arról,

hogy szerencsére Magyarország más utat választott, mint a tömeges bevándorlás balliberális útját, amit Nyugat-Európa választott.

Manfred Weber EP-képviselő azt mondta a magyarországi nemzeti konzultációval kapcsolatban: „Ez a konzultációs kérdőív nem érvek és vélemények gyűjteménye, hanem az EU elleni hangulatkeltés. Ezt nem tolerálhatjuk.” És éppen ez a probléma magja.

Önök, balliberálisok, egy inváziót hívtak meg az országainkba, az országunk megszállását. Önök azok, akik ideáikkal és passzivitásukkal lehetővé tették a stockholmi gázolásos terrortámadást. Sokan még ma is élnének, ha önök hallgattak volna ránk. Önök azok, akik lehetővé tették az IKEA-ban történt gyilkosságot és sok más támadást. A [gyilkosnak] eleve nem kellett volna a svéd utcákon lennie, de önök engedték oda, önök engedték ki. Nem tudnak a tudatlanságra hivatkozni, mert én és mások a pártból itt voltunk, és rámutattunk erre. Mindez, és sok más katasztrófa az önök politikájának közvetlen következménye. Önöknek vér tapad a kezeikhez. Leromboltak egy fél kontinenst. A történelem keményen fog ítélkezni önök felett.

És ahelyett, hogy vádaskodnának azon kevés ország ellen, akik jól csinálnak valamit,

inkább tanuljanak tőlük, még akkor is, ha természetesen egy ország sem tökéletes.

Elnök asszony, azt gondolom, helyes köszönetet mondani Orbán Viktornak és Magyarországnak, mert ők meg merik és meg tudják tenni azt, ami jó az országuknak, és ami jó Európának.Kent Ekeroth (SD) defends Hungary in Swedish parliament debate [felirattal] | YouTube
Iszlamisták vannak svéd parlamenti pártokban |Echo Tv
A BALLIBERÁLISOK EGY INVÁZIÓT HÍVTAK MEG AZ ORSZÁGAINKBA | Magyar Idők
Egy svéd képviselő is Magyarországra költözik, mert itt biztonság van | 888.hu

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9532

Bejegyzés: on 2019. jan. 6.. A bejegyzés kategóriái: Kenet Ekeroth, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes