A Fox News elemzi Orbán Viktor iszlamizációt ellenző beszédét

Az amerikai Fox TV egyik műsorában téma volt a magyar miniszterelnök, akit azért emelt ki kommentárjában Tucker Carlson, a csatorna riportere, mert ő olyan európai politikus, aki felemeli szavát a tömeges bevándorlás ellen, és félti a több ezer éves keresztény kultúrát. Teszi mindezt annak ellenére, hogy az európai elit igazságtalanul igyekszik őt megbélyegezni – tette hozzá.

A Fox News-ban elhangzott teljes szöveg:

„Van legalább egy politikus Európában, aki nem fél attól, hogy rámutasson milyen veszélyes lehet a kontinensre egy olyan társadalom létrehozása, melyet Európa vezető politikusai szeretnének, miközben a kontinens polgárai teljesen ellenzik ezt. Orbán Viktor kampányindító beszédében arra figyelmeztetett, hogy a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok tömeges bevándorlás iránti rajongása tönkre fogja tenni a nyugati civilizációt. Ellenlépések nélkül Európa muszlim többségű lehet, a keresztény kultúra pedig eltűnhet. A statisztikák Orbán Viktort igazolják: Magyarország lakossága 10 millió alatt van, születési arányszáma alacsony, így akár egy nem túl nagy bevándorlási hullám is elég lehet arra, hogy a muszlimok ellepjék az országot, eltörölve ezzel ott egy több ezer éves kultúrát. Amerikát ez annyira nem rázná meg, viszont ha egy föld már ezer éve a tiéd, akkor téged sem hagyna a dolog hidegen. Tavalyi közvélemény-kutatások bizonyítják, hogy Európa más országainak lakói is hasonlóan vélekednek, a német, francia, olasz, belga és további országok polgárainak többsége a muszlim országokból való tömeges bevándorlás azonnali megállítása mellett voksolt. Az Európai Unió vezetői természetesen Orbánt diktátornak nevezik (hát ez nagyon vicces!), főleg, hogy az ő mottójuk az, hogy ”csináld, amit mondunk, különben demokrácia-gyűlölő vagy„. Ez elég orwelli, nemde?!”


A FOX NEWS MEGVÉDTE ORBÁN VIKTOR ÁLLÁSPONTJÁT |Magyar Idők
Orbán Viktort méltatta egy amerikai csatorna |888.hu

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9556

Bejegyzés: on 2019. jan. 6.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Orbán Viktor. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes