Kitalált támadások muszlimok ellen: az iszlamofóbia iparág │ Ezra Levant

A Toronto Metro újságírója azt mondta, hogy az [iszlamofóbia] hoaxok ritkák.

Ez nem igaz.

Legalábbis a médiában több esetben vannak iszlamofóbia hoaxok, mint valódi „iszlamofóbia”.

Hadd olvassak fel néhány főcímet, az elmúlt néhány évből.

Washington Post, 2016 november 10.: „A rendőrség szerint kitaláció egy louisianai tanuló megtámadása, amiért hidzsábot viselt.”

A Michigani Egyetemről: „A rendőrség állítása: „A Michigani Egyetem tanulója elleni fenyegetés, miszerint felgyújtják, amiért hidzsábot visel, nem történt meg.”

Vagy ez: „Az Indiánai Egyetem (ISU) professzorát letartóztatták, és azzal vádolják, hogy kitalálta az ellene irányuló fenyegetéseket és támadásokat.” Ez 2017 áprilisában történt.

A következő: „A dearborni hidzsáb hoax vádat a videós bizonyítékok miatt ejtették, miután a rendőrségi belső vizsgálat kiderítette, hogy a vallási diszkriminációra hivatkozó állítások hamisak.” Ez 2016-ban történt.

Ismét egy másik: „Egy houstoni férfit négy évre ítéltek, miután karácsony napján felgyújtott egy mecsetet.”  Ő maga is muszlim volt, a saját mecsetét gyújtotta fel. Ez 2016 decemberében történt.

Egy másik eset: „Egy nő bevallotta, hogy hazudott azzal kapcsolatban, hogy Alsó Manhattanben megvágták az arcát és terroristának nevezték.” Az egészet csak kitalálta.

2015. február: „Bűnösnek találták a férjet, aki azt állította, hogy egy rasszista fegyveres  megölte a feleségét a fia szeme láttára, miközben azt üvöltötte, hogy ’terrorista’ — miután a rendőrök kiderítették, hogy a férfi szeretője lőtt”. Felolvasok többet ebből, mert ez annyira őrült történet. Egy New Jersey-i bíróság négy órán át tanakodott, mielőtt elítélte Kashif Parvaizt, aki a szeretőjével kitervelte felesége megölését. Ez trükkös, nem? Ölesd meg a feleséged a szeretőddel, és vádold meg a „rasszista iszlamofóbokat” ezzel. Ez aztán ügyes !

Nézzék, nem azt mondom, hogy nincs muszlim-ellenesség Kanadában. Mindenfajta bigottság létezik Kanadában, valahol, valamilyen mértékben, mivel mindannyian tökéletlen emberi lények vagyunk, és mindenkinek van egy kis gyűlölet a szívében és próbálja ezt kezelni, mindez a személyiségünk része. És ez nem mindig sikerül. Van gyűlölet és vannak bűncselekmények, de azt mondani, hogy ez az iszlamofóbia hullám hibája, tévedés. A torontói hidzsáb hoax viszont egyértelműen megrendezett és megtervezett. Egy olyan politikai cselekmény, melynek célja megrágalmazni az egész országot azért, hogy rászoktasson bennünket a cenzúra erős gyógyszerére és a szabadságaink korlátozásának elfogadására. Például az iszlám kritizálásának vagy a nyitott határokról és más politikai témákról történő viták korlátozására.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9553

Bejegyzés: on 2019. jan. 6.. A bejegyzés kategóriái: Ezra Levant, Hírhamisítás, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes