Még durvább Facebook-cenzúrát rendelt a kormány Kanadában │Ezra Levant

Nagy sztori a Toronto Starban: „Trudeau a Facebooknak: Kezeljétek az álhír problémátokat vagy szigorúbb szabályozással találjátok magatokat szemben!”

Már nem is titkolják!

A liberálisok, tőlük nem szokatlan módon, cenzúrázni akarják azokat a híreket, amiket nem szeretnek. Ugyanis az „álhír” ezt jelenti. Ami álhír nekem, az valódi hír neked és fordítva. Például úgy gondolom, hogy álhír, amikor egymás után közölnek le sztorikat Justin Trudeau zokniairól, amit a CBC és Maclean’s magazin előszeretettel tesz.

A vezető média szerint “nagyon fontos” hírek: milyen zoknit visel a kanadai miniszterelnök

Véleményem szerint a liberális propaganda célja az, hogy az ezredfordulós generáció felületes tagjait eltérítse a lényegesebb hírektől. Szóval én ezt nevezem álhírnek. De a CBC ezeket teszi vezető hírré. Ezzel szemben a CBC úgy gondolja, hogy a mi tájékoztatásunk Trudeau baklövéséről az álhír: amikor a ‘férfi’ szót kijavította ’emberre’. Ők azt mondják, hogy csak a „jobboldali amerikaiakat” érdeklik az ilyen „álhírek”. Ez volt az ő kifogásuk, hogy ne számoljanak be róla. Szerintem meg mindez csupán nézőpont kérdése. Trudeau azonban úgy gondolja, hogy az ő véleményének kell az irányadónak lennie, és uralnia az internetet.

Az alcím ezt írja: „A miniszterelnök figyelmeztetett, hogy Ottawa szigorúbb központi rendeletekkel fog közbelépni, ha a közösségi médiaóriás nem kezeli az integritási problémákat.” Így aztán kiszervezi a cenzúrát. Sokkal jobb neki, ha a Facebook végzi el a piszkos munkát.

Persze mindez titkos. Privát találkozót tart Mark Zuckerberggel és Sheryl Sanberggel a Facebooktól, és bizalmasan megmondja nekik, mit tegyenek. Ők pedig titokban elvégzik a változtatásokat a Facebookon, és egyetlen kanadai állampolgár sem tudja, hogy mi miért történt, sem azt, hogy Trudeau mivel fenyegethette meg a Facebookot, vagy mit ajánlott nekik és viszont. Mindezt nem bocsátják vitára a parlamentben. Nincsenek bizottsági meghallgatások. Mellőzik az „Alapvető jogok és szabadságok kanadai chartáját”.

Eljátssza, hogy ő olyan miniszterelnök aki ért az internethez, aki mindig a zoknis szelfikhez pózol. Közben valójában Trudeau egy internet zsarnok, aki megmondja a Facebooknak, hogy jobban teszi, ha lecsap a politikai ellenségeire, máskülönben a Facebook büntetést kap.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9548

Bejegyzés: on 2019. jan. 6.. A bejegyzés kategóriái: Észak-Amerika, Legfrissebb, Szólásszabadság. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes