Salvini: “Az iszlám jogrend ellentétes a szabadságjogainkkal”

Mateo Salvini: Az ellenőrzés nélküli bevándorlás hozzájárul a társadalmi békéhez, vagy konfliktusokat eredményez? Továbbá amellett, hogy megtöltik a börtönöket, a kontroll nélküli bevándorlás erőszakos válaszreakciót vált ki (ami soha nem igazolható). Azért akarok kormányra kerülni, hogy ellenőrizzem a bevándorlást.

Riporter: És hogy bezárassa a mecseteket? Nem ezért van itt?

Igen, hogy bezárassam a mecseteket … az illegális mecseteket. Tudni akarom, hogy ki finanszírozza őket, és ki áll mögöttük. Honnan jön a pénz, ki prédikál ott és mit.

Ugyanis tény, hogy a Korán szó szerinti értelmezése szerint – ami sajnos egy olyan szöveg, amit (más vallásokkal ellentétben) máshogy nem is lehet értelmezni, mivel a próféta [Mohamed] szavai – egy nő kevesebbet ér egy férfinál. Az iszlám jog felülírja az olasz törvényeket. A lelkiismereti szabadság arra korlátozódik, amit a Korán megenged. Ezért nem szeretném, ha a házamban olyanok telepednének le, akik abban hisznek, hogy egy nő kevesebbet ér egy férfinál.

Az alkotmány 19. paragrafusa mindenkinek biztosítja a vallásszabadságot.

Igen, ismétlem, a vallásszabadsággal soha nem volt bajom. Bárki szabadon lehet keresztény, zsidó, valdens, buddhista, protestáns. A probléma az iszlámmal, hogy az egy jogrendszer, nem pedig vallás. Mert egy isten nevében olyan törvényt alkalmaz, ami szerintem összeegyeztethetetlen az értékeinkkel, a szabadságjogainkkal.

Mi a helyzet ezzel a mecsettel? Ami egyébként elég ronda helyen van.

Nos, ha egy fundamentalista iszlám rezsim áll mögöttük, ők finanszírozzák…

Miért kell egy szélsőséges iszlám ország településének Umbria szívében lennie? Ami oda vezet, hogy …

Ezek tények?

Igen. Katar támogatja őket. Ez nem valami rejtély.  Nincsenek titkosszolgálati értesüléseim. Berlusconinak nemet mondtam az épületekkel történő visszaélések jóváhagyására, és megismétlem ezt az ilyen létesítményekre is (amely ellen jelenleg is sok lezáratlan nyomozás zajlik).

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9528

Bejegyzés: on 2019. jan. 6.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Matteo Salvini, Olaszország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes