Tízezrek tüntetnek az iszlamizáció ellen Németországban │Tommy Robinson

Az elmúlt hetekben Németországot megrengették a nemi erőszakok és gyilkosságok, amit olyan migránsok követtek el, akiket Angela Merkel hívott meg. A média pedig megpróbálja mindezt eltitkolni és elrejteni.

Több német városban tett látogatásból és a németekkel történő beszélgetésekből az derült ki, hogy félnek. Félnek attól, hogy elveszítik a munkájukat, ha kimutatják a politikai véleményüket.

Ez mindenhol így van, de Kelet-Németországban egy kicsit más a helyzet. Mivel Kelet-Németország a kommunizmustól szenvedett, és tudják milyen az élet szabadság nélkül. Tudják milyen a szabadságért harcolni. Amikor ledöntötték a kommunizmust az emberek csendben sétáltak, mint itt … a szlogenjük pedig az volt, hogy „Mi vagyunk a nép”.

Beszéltem egy idős úriemberrel és azt mondta, hogy tudják mi ez, már láttak egy totalitárius ideológiát ezelőtt. Tudjuk milyen az, amikor nem beszélhetsz, mert elveszíted a munkádat. Azt monda, hogy amit a kommunizmusnál láttunk, azt látjuk most az iszlámnál is. Az iszlámot rákényszerítik a németekre.

Több ezer, talán tízezer ember van itt minden hétfő este. Felvonulnak mert úgy látják, hogy az országuk és a saját jövőjük veszélyben van. Korábban azt a szlogent hallottam, hogy “Ország, tradíció, a multikulturalizmus egy zsákutca”. Igazuk van! Érzik, hogy az identitásuk veszélyben van.

Ösztönző idejönni az Egyesült Királyságból és látni az ellenállást Németország utcáin. A brit média nem mutatja be, hogy minden héten több tízezren vonulnak fel. Nem szeretnék, hogy tudjatok róla, de tudnotok kell erről, mert akkor inspirációt kaphattok abból, hogy Európa szerte az emberek kiállnak. Németországot az európai mozgalom katalizátoraként látom.

Mindig azt mondtam, hogy senki sem tudja melyik pillanat fogja megváltoztatni Európát. Ez lesz a történelmünk azon pillanata, amely letérít bennünket a kényszerpályáról. És szerintem ez a pillanat ebben az országban jön majd el.

Az
emberek tisztességesek, és keményen dolgoznak, de elárulta őket egy olyan
kormány, ami elvesztette a kapcsolatát a nemzetével.


Tommy Robinson vs. ANTIFA at PEGIDA march in Germany | YouTube

Print Friendly, PDF & Email