ANNE MARIE WATERS: A terrortámadások után az állam az iszlámot védi

Amikor 2017-ben egy iszlám terrorista 22 embert gyilkolt meg Manchesterben, Theresa May miniszterelnöknek a brit parlamentben minderre az volt a válasza, hogy elmondta nekünk (nagyon „tényszerűen”), hogy a gyilkosok „az iszlám elferdítését” követik. Nem adott bizonyítékot erre, mert nem kellett neki, a megnyugtató hazugság elég volt.

A manchesteri polgármester ugyanennyire „tényszerű” volt, amikor kijelentette, hogy a gyilkosok egyáltalán nem voltak muszlimok. A munkáspárti Andy Burnham ezt mondta az LBC-nek: „A legrosszabb dolog az, hogy az emberek mindezt arra használják, hogy egy egész közösséget, a muszlim közösséget hibáztassák.” A legrosszabb dolog? Az iszlám hibáztatása a legrosszabb dolog, ami megtörténhet? Igen, ezt gondolja. Az iszlám kritizálását szándékosan a muszlimok elleni támadássá ferdítették, ezért soha nem szabad megtenni, függetlenül attól, hogy mennyire indokolt.

2017-ben két másik nagy támadás is történt, mindkettő Londonban. Ezeknek a támadásoknak a vezetőink szerint semmi köze az iszlám tanításához. Mindez annak ellenére van így, hogy az iszlám szentírás szó szerint támogatja a terrorizmust. Mohammed meglehetősen egyértelmű ezzel kapcsolatban: „A terror által győzedelmeskedem” (Bukhári-hadíszgyűjtemény 4. kötet, 52. könyv, 220-as hadísz).

Ha azonban arra merészelsz utalni, hogy Mohammed szavai inspirálhatják a hithű muzulmánok cselekedeteit, akkor gyűlölettel teli iszlamofób fasiszta leszel.

Khalid Masood a Westminster Bridge-en öt embert ölt meg, a London Bridge-en pedig 8-at haltak meg muszlimok kezeitől, akik egy furgont és több kést használtak. Az utóbbi támadás helyszínén a tanúk hallották, amint a támadók azt ordítják, hogy „mindez Allahért van”, de mégsem történt komoly vita az iszlám szentírásokról.

Az ok, amiért az iszlám tanításairól nem lehet nyilvános vita, egyszerű: az ilyen vita feltárná az igazságot az iszlám tanításairól, és ez soha nem történhet meg. E támadások után az állam, a média és a rendőrség elsődleges feladatának az iszlám kritikától történő megvédését tekintette – egy iszlám államhoz hasonlóan, ahol a saría jog van érvényben. Általános gyakorlat, hogy a terroristákat a ködös „mentális betegség” szóval jellemzik, amely betegséget a különböző rendőri erők látszólag teljesen képzett pszichiáterei szinte azonnal diagnosztizálhatnak. Ez figyelemre méltó!


Európában az elmúlt években több, ártatlan emberek ellen elkövetett muszlim támadás után is bevetették a „mentális betegség” csavart. Ugyanezt tették az újévi, Manchesterben elkövetett támadás után is.

A 25 éves gyanúsítottat a mentális egészség törvény alapján vették őrizetbe, miután egy nagy késsel embereket támadott meg Manchester Victoria állomásán az újévi ünneplés alatt. Szerencsére ez alkalommal senkit sem öltek meg, de néhányan súlyosan megsérültek. Annak ellenére, hogy a rendőrség ezt terrorista cselekménynek tekinti, az elkövetőt pszichiátriai megfigyelés alá helyezték – miért? Azért, hogy azt higgyük, hogy ezt az embert nem az iszlám motiválta. Az állam mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje ennek a vallásnak a hírnevét.

Mindez ismerős. Ugyanezt a megközelítést alkalmazzák az országot elborító hírhedt nemi erőszak bandákkal kapcsolatban, akik többnyire muszlimok, de a politikusok „ázsiai”-nak (ami valójában rasszista rágalom) nevezik őket, és kétségbeesetten próbálják megakadályozni az iszlám nőkkel szembeni és a nemi erőszakhoz történő hozzáállásuk elemzését.

Az elit elsődleges célja mindig a vallás védelme az iszlámmal összefüggésbe hozható minden kegyetlenség vagy atrocitás kapcsán, legyenek azok nemi erőszak bandák, a gyerekházasság, a női nemi szerv csonkítás vagy a dzsihad-erőszak. Csodálkozhatunk, hogy miért. Ennek több oka is van, de az elsődleges és legjelentősebb egy szóban foglalható össze: a globalizmus. A határoknak el kell tűnniük, a közel-keleti és afrikai tömegek pedig Európába jönnek – ez azt jelenti, hogy muszlimok tömege kerül Európába.

Ez azt is jelenti, hogy az iszlám Európába kerül. A múlt nyugati politikai vezetői őszinték voltak az iszlám szentírások hódító természetével kapcsolatban, azonban a történelmet újraírták, és a valóságot álruhába öltöztették, és hirtelen az iszlám a béke vallásává vált. Mindezt el kellett fedni, mivel a szentírásokat és az általuk létrehozott társadalmakat
az európaiak nem fogadnák el, így az európaiaknak hazudnak és azt mondják, hogy az iszlámmal – más vallásokhoz hasonlóan – egyedül egy szélsőséges kisebbség körében van probléma.

A saría betartása a globalizmus alapvető része lesz. Ez az élet minden területén alkalmazásra kerül, hogy Európa átalakulása kicsit zökkenőmentesebb legyen.

Őszinte nyilvános vitát kell folytatnunk az iszlámról. Az emberek megérdemlik, hogy tudják, mit mondanak ezen vallás szentírásai. Ezután látják majd a kapcsolatot a vallás és a viselkedés között, és eldönthetik, mit tegyenek hazájukban az iszlám jövőjével kapcsolatban. A felelős vezetés megköveteli ezt, és a For Britain párt ezt biztosítani fogja.

Az igazság leszünk, nem több és nem kevesebb, és hagyjuk, hogy a Nagy Brit nyilvánosság döntse el, mit tegyen. Biztos vagyok benne, hogy a helyes dolgot fogják tenni, ami azt jelenti, hogy az iszlámmal ugyanúgy bánunk, mint bármely más vallással vagy hitrendszerrel, és az iszlámmal is betartatjuk a törvényeket.


ANNE MARIE WATERS: After Terror Attacks, The State Is Protecting Islam’s Reputation

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9600

Bejegyzés: on 2019. jan. 8.. A bejegyzés kategóriái: Anne Marie Waters, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes