Az iszlám háborúja a hinduk ellen: kísérteties hasonlóság Európával !

Tapan Gosh, egy jelentős hindu önvédelmi szervezet, a Hindu Samhati vezetője szerint Indiában ugyanazok a gondok az erőszakos muszlimokkal mint Európában. A különbség az, hogy a hinduk már kiismerték az iszlámot és elegendő a létszámuk a védekezéshez. 

Tommy Robinson: Láttam egy videót, ahol egy hindu beszélt a brit parlamentben. A Koránról és az iszlámról mondta el az igazságot. Létrehozott Indiában egy szervezetet, melynek több százezer önkéntese van, és amely a hindu közösséget és a hindu nőket védi. Ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe, mint mi. Leültem vele beszélni azokról a problémákról, amik Indiában vannak.

Megtiszteltetés Önnel találkozni, sokat olvastam Önről.

Tapan Gosh: Nekem is megtiszteltetés, mert már régóta szerettem volna találkozni Önnel.

A mi oktatási rendszerünkben, Nagy-Britanniában mindenkit úgy neveltek, hogy az iszlám békés, és szabadon lehet értelmezni. Az egész országban, még a gyerekeim iskolájában is. Mik a tapasztalatai?

Ez színtiszta tudatlanság. Az iszlám soha nem állította magáról, hogy békés. Más emberek próbálják ezt az ún. békét belemagyarázni. Az iszlám ismételten azt mondja, hogy ‘béke legyen Mohameddel’. Nem pedig azt, hogy az embereken legyen béke. A fanatizmus, a radikalizmus az igazi iszlám! Az emberek nem ismerik az (iszlám) vallás alapvető utasításait. Az embereknek tudniuk kell az igazságot a Koránról és ezt terjeszteni kell. Az embereknek el kell olvasniuk a Koránt.

A parlamentben megemlítette a takíjját, el tudná magyarázni, hogy mi is ez? A legtöbb ember és politikus Nagy-Britanniában ugyanis nem tudja mi a takíjja.

A Korán 3:28-ban Allah azt mondja a követőinek, a hívőknek, a muszlimoknak, a mohamedánoknak, hogy nem szövetkezhetnek egy hitetlennel, kivéve, ha (a muszlimoknak) védelemre van szükségük, mert akkor tettethetik, hogy egy hitetlen szövetségesei. Ez a takíjja! Amíg gyenge vagy, addig tettetheted a hitetlennek, hogy a barátod, de amint erősebb leszel, akkor a hitetlen nem lehet a szövetségesed. Ez a takíjja! Ezzel kapcsolatban oktatni kellene a tömegeket.

Ezt mondom én is az oktatásról, a gyerekeknek tanítani kellene az igazságot, a tényeket erről.

Önök ezzel az iszlám támadással csak nemrég találkoztak. A számok nem az önök oldalán állnak. Ha valami történik, akkor nagy háború lesz: civilizációs háború. Ehhez kellenek az emberek, ami nekünk megvan, rendelkezünk azzal a képességgel, hogy harcoljunk. Mert mi hosszú ideje – 1300 éve – ismerjük őket. Önök nem ismerik őket. 711-ben volt az első támadás a földünk ellen. Az 1400 év agresszió ellenére, nekünk Indiában, Hindusztánban sikerült túlélnünk. Valahogy ellenálltunk ennek a hosszú iszlám agressziónak, és még mindig a saját vallásunkat, civilizációnkat követjük. Ők megszentségtelenítik a templomainkat, vallásos helyeinket. Megtámadják a vallási tárgyainkat, a vallási programjainkat. Rengeteg ocsmány dolgot tesznek, mivel elutasítják az istenábrázolást, a szobrokat. A „bálványimádás” bűn a számukra. Mi sok istent imádunk, akiknek hatalmas szobraik vannak. A muszlim fiúk odajönnek, hogy zaklassák a hindu lányokat, hogy megfogdossák, molesztálják a hindu lányokat.

India volt az első hely, ahonnan hallottam a „love dzsihád” fogalmáról. Az országainkban hatalmas botrányok vannak az ún. „szexuális visszaélés céljából történő csábításból.” Elmondaná, mit látott ezzel kapcsolatban Indiában?

Sajnos azt kell mondjam, hogy ez a “szerelmi dzsihád” néhány indiai tartományban is történik, mindez olyan, mint egy fertőző betegség. A hindu otthonaink vallásosak, de sajnos a hinduknak nem tanítanak a muszlimok kitervelt, gonosz szándékairól. A legtöbb esetben a muszlim fiúk felvesznek egy hindu nevet, megtévesztés céljából. A muszlim fiú kapcsolatba lép a hindu lánnyal, házassági ajánlatot tesz a lánynak, elviszi étterembe a motorja hátsó ülésén.Szerelmi viszonyba kerülnek. Azonban ez nem egy normális szerelmi kapcsolat. Szinte minden esetben az történik, hogy amikor bármilyen fizikai intimitás jön létre köztük, legyen az akár egy csók, ezt lefényképezik és kihasználják a lányt. Arra kényszerítik, hogy a fiúhoz menjen, és térjen át  [az iszlámra]. És ezt nevezik úgy, hogy „szerelmi dzsihád”.

Pontosan ez történik itt is. Szikh-nek tettetik magukat és pontosan ugyanezt a taktikát alkalmazzák. Ahogy én látom, India 10-15 évvel előttünk jár a problémákat illetően. Ön létrehozta a szervezetét mintegy százezer fiatal hindu férfival, akik önkéntesen védik a közösséget, a lányaikat.

Igen-igen. Egy dolgot hozzátennék. Önöknek van egy erőteljes Hollywoodjuk – a fílmgyár. Indiában viszont ott van Bollywood. Nagyhatású hindu filmeket gyártanak ott. Ahol az összes hős muszlim! Az összes Khán, Ámir Khán, Sáhruh Khán, Szalmán Khán – az összes Khán. Hogyan történhetett ez meg abban az országban, Indiában ahol csak 14% a muszlimok aránya? Azonban Bollywoodban az összes férfi hős muszlim – a női hősök nem azok. Hogyan lehetséges mindez? Csak azért, mert a bombay-i filmipart a hírhedt alvilági maffiafőnök, Dawood Ibrahim irányítja. Egy bűnöző. Karacsiban, Pakisztánban él védelem alatt. És ezeknek a bollywoodi filmeknek nagy hatása van a fiatalok tudatára.

A „szerelmi dzsihád”, a nemi erőszakok és a templomok elleni támadások során támaszkodhatnak a rendőrségre?

A rendőrök is félnek a muszlim erőszaktól; (a rendőrök) mutatnak némi rokonszenvet irántunk, azonban a korrupt politikusok közbeavatkoznak, nem engedik a rendőröknek, hogy elkapják és megbüntessék a bűnözőket.

A politikusok közbeavatkoznak és leállítják a rendőröket?

Igen, a politikusok megakadályozzák, hogy a rendőrök fellépjenek a muszlim bűnözőkkel szemben.

A muszlim közösség szavazatai miatt.

Igen.

Ugyanez történt Nagy-Britanniában a nemi erőszak botránnyal kapcsolatban. A muszlim közösség soha nem szólalt fel ez ellen, soha nem jelentették. Az összes mecsetben tudták, hogy mi történik, azonban senki sem nyitotta ki a száját.

Ha bármikor egy iszlám terrortámadás történik, a „vezető” média eltitkolja ezt, és azt mondják, hogy az elkövető „ázsiai”. Ez egy nagyon félrevezető megnevezés, hogy „ázsiai”. És ezért a zavarért a „vezető” média felelős, ezért kötelességünk ellenőrizni a mainstream médiát. Úgy, hogy a közösségi médiának több hatalmat és nagyobb teret adunk. Mivel a média fősodornak hatalmas pénzre van szüksége, ha el akarnak indítani egy újságot, TV csatornát. Ez hatalmas pénzügyi befektetést igényel, amit a hétköznapi emberek nem tudnak megtenni. És akik ezzel a pénzzel rendelkeznek, azok gyakorolják a kontrollt. Ezért kérem, hogy közvetítsék a világnak, hogy ezeket a terrortámadásokat, a késes támadásokat, a teherautós dzsihádot, nem ázsiaiak, hanem a muszlimok teszik. Mert a japánok békeszerető ázsiaiak, a hinduk békeszerető ázsiaiak, a dél-koreaiak is békeszerető ázsiaiak, ezért a terror nem az ázsiaiak hibája, hanem a muszlimoké. És a rasszal kapcsolatban. Milyen rasszról beszélnek? Indiában mi és a muszlimok ugyanahhoz a rasszhoz tartozunk, mivel minden muszlim áttért muszlim. Miután áttértek, megváltozott a viselkedésük, a pszichológiájuk. Ezért ez nem faji erőszak, hanem vallási erőszak, melyre a (‘vallási’) szövegeik motiválják, ösztönzik őket. Úgyhogy ez az „ázsiai” megnevezés a vezető média bűne. A vezető média bűnözőkből áll, akik meg akarják semmisíteni az egész emberiséget azzal, hogy nem engedik az embereknek, hogy megtudják az igazságot.


Tommy Robinson and Tapan Ghosh: Islam’s War Against Hinduism in India
Tolerating the Intolerant – Shri Tapan K Ghoshji speaking in the UK Parliament

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9602

Bejegyzés: on 2019. jan. 8.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes