Ex-muszlim: háborúra készülnek a muszlimok ellenünk Európában

Kedves nézőim, Jézus Krisztus áldása legyen rajtatok! Tegnap missziós munkát végeztem Hamburg-Steindamm-ban. Volt ott pár muszlim, akik ismertek, úgyhogy sokat beszélgettünk.

Sajnos azt kell mondjam, hogy sok-sok muszlim valójában támogatja az Iszlám Államot.

Németország egy olyan ország, amely toleráns és megpróbál hidakat építeni. És én is a másokkal való törődést és szeretetet preferálom, ahogy azt Jézus tanította. Ugyanakkor ezek az emberek végül le fogják rombolni ezt a toleranciát, és akkor a zöldek és baloldal jótétlelkei …

Én nem vagyok politikailag aktív, mivel csak Jézust hirdetem, de szeretném elmondani a véleményemet. Én egy áttért muszlim vagyok és teljesen ismerem a Koránt, és azt is, ahogy a muszlimok gondolkodnak. Bár nem minden muszlim radikális, de amit ott láttam, az alapján merem állítani, hogy nagyon sokan olyanok, mint az ISIS. Például vannak ott emberek, akik az iszlámot toleránsnak próbálják beállítani. Azonban akik ismerik az iszlámot, tudják, hogy a Koránnak ilyen értelmezése nem létezik.

Egy idő után ismét megmutatják a csúnya arcukat.

Németország a toleranciáról beszél. A zöldek és a baloldal egyaránt. Nem támogatom az AfD-t sem, de be kell, hogy valljam, egy ponton ennek a toleranciának vége fog szakadni. Ezek az emberek egy nap majd üldözni fognak minket. Európában 50 millió muszlim van, és ha egyszer fellázadnak, annak polgárháború lesz a vége. És akkor majd emlékezzetek zöldek és balosok, akik nem olvasták a Koránt!

Fogalmuk sincs arról mit mond a Korán, ennek ellenére nagy a szájuk. Szaúd-Arábiában, ahol az iszlám megszületett, az embereket nyilvánosan kivégzik. Embereket korbácsolnak meg. Az emberek diszkriminációnak vannak kitéve. A baloldal miért nem kezd el demonstrálni Szaúd-Arábia ellen, … amiért ott „félreértik” az iszlámot?! „Félreértik?” – azok, akik tökéletesen beszélik az arabot és onnan származnak, ahonnan az iszlám ered? Ott egyáltalán nincs béke, ezen elgondolkodhatnának a balosok néha.

Ha akartok még gyerekeket, tényleg úgy gondoljátok, hogy a zöldekre vagy a baloldalra fognak szavazni? Biztosan nem. Egy ponton már csak az iszlám lesz itt, ebben biztos vagyok. A muszlimok születésszáma folyamatosan növekszik. És most nem akarok gyűlöletet kelteni a muszlimok ellen, nem az emberek ellen vagyok. A zöldeknek és balosoknak meg kell tanulniuk különbséget tenni: fogadják el az embert, de ne fogadják el a tanításokat. Mert ti az iszlám mellett álltok ki, ami azt jelenti, hogy egy pedofil, tömeggyilkos prófétát támogattok. Ilyen embereket támogattok. És értsétek meg, hogy én egy ex-muszlim vagyok, magam is egy idegen. Ezért ne gyertek azzal, hogy nácinak bélyegeztek. Mást nem is tudtok mondani. Én nem gyűlöletet akarok szítani.

Tegnap nagy bánatomra megértettem, hogy mennyi ISIS támogató van, akiknek elege van a kafírokból. Miért nem végzik el a hidzsrát (vándorolnak el muszlim földre)? Azért, mert elveszik a pénzed, majd egy napon ott állnak az ajtód előtt és lerombolják a „hidakat”. Amit építeni próbáltok, azt végül le fogják rombolni.

Sürgetem az alkotmányvédelmi hivatalt miattatok is. Benneteket nem lehet hibáztatni. A politikusok a hibásak. És sürgetem a belbiztonságiakat és a politikusokat, hogy legyenek szigorúak a gyanúsítható szalafistákkal. Rengeteg szalafista van, aki titokban szervezkedik, és valamikor támadást fognak végrehajtani. Ezt tudom hallomásból és az írásaikból, mivel sok közöm van a muszlimokhoz.

És végül kérem a politikusokat: tegyenek valamit, mert rengeteg olyan írást láttam, amiben a muszlimok nyilvánosan megfenyegetnek engem. Inzultálják a családomat. Meg akarnak ölni. Meg akarják tudni, hogy ki vagyok.

Németországban élünk! Véleményszabadság van – azonban ők szarnak a véleményedre. Szarnak az alkotmányra, mivel a saría a fontos nekik. A saría nem engedélyezi a politikusokat, nem engedélyezi az alkotmányt. Csak a kalifát engedélyezi és az iszlám államot. És sokan vannak, akik azt szeretnék, ha ez uralkodna. Ők saríát szeretnének. Szavazni sem fognak.

És bár nem minden muszlim radikális, azonban az a 20% muszlim, aki ténylegesen gyakorolja az iszlámot, ők a valódi muszlimok. És örülnünk kell, hogy vannak „liberális” muszlimok. Még akkor is, ha csak hazudoznak és olyat terjesztenek, aminek semmi köze az iszlámhoz. Ők békések próbálnak maradni, de ennek ellenére Németországot figyelmeztetni kell. Mert egy ponton egy nagy támadás fog történni. És akkor majd a belbiztonságiak azt mondják: „Erre gyanakodtunk, de nem volt rá bizonyítékunk.” Egy államnak mindig meg kell védenie az állampolgárait. És amikor ezek az emberek radikális dolgokat írnak, akkor komolyan kell venni és ki kell elemezni, hogy valójában mit művelnek a színfalak mögött.

De én nem akarok politikust játszani, mert Jézus Krisztus azt mondta: „végül sokakban kihűl majd a szeretet”. Nem kéne felhúznom magam, csak szomorú vagyok a muszlimok miatt.

Tegnap a feleségemmel voltam – egy iszlám étteremben. Kidobtak. A tulajdonos azt akarta, hogy mondjam el az (iszlám) tanúságtételt arabul, amikor csak Jézusról akartam mondani valamit. Nem csináltam semmit. Ez a négy szalafista 100%-ban az ISIS követője volt. Le akartak fejezni. Olyan agresszívak voltak, mintha a családjukat inzultáltam volna. Pedig csak annyit mondtam, hogy „Jézus szeret téged”. És erre kirobbantak, mint egy rakéta, és mindezt német földön.

Szegény Németország, mi lett belőled. Isten áldását kívánom nektek, Jézus Krisztus tartson meg titeket a szeretetben. Egy nap a szavaim majd elérik a zöld és balos „jótétlelkeket” is.

Isten áldjon titeket!

Át­tért musz­lim: A musz­li­mok há­bo­rúra ké­szül­nek Eu­ró­pá­ban! 

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9609

Bejegyzés: on 2019. jan. 8.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes