Ha a tampon elszakítja a szűzhártyát, oda a család becsülete │ amerikai iszlám hittudós

A Muszlim Kérdések és Válaszok YouTube csatorna muftijának felteszik azt a kérdést, hogy “Milyen szabályok vonatkoznak a tamponokra”. A válasz a videóban.

Vannak, akik azt mondják, hogy ha egy nő vaginájába bármi behatol, az az önkielégítés imitálása. Ez hasonlít a maszturbációra.

Mások azt mondják, hogy ha a nő szűz és tampont használ – vagy pamut vattát, attól függ, hogy a múltról vagy a jelenről beszélünk – annak az a veszélye, hogy átszakítja a szűzhártyát. És ha a nő feleségül megy valakihez és a férje nem találja a helyén a szűzhártyát, akkor azzal fogja vádolni a nőt, hogy egy kurva. Meg fogja vádolni, hogy tisztátalan: „Valaki megerőszakolta, molesztálta, együtt hált egy férfival, elszakította a szűzhártyáját. És így tovább.”

Ez nyilván nem 100%-ig helyes, mivel tudjuk, hogy egy nő szűzhártyája sokféle módon elszakadhat. Sportoláskor, sérülés esetén. Vannak nők, akik egyszerűen így születnek, így vagy van szűzhártyájuk, vagy nincs. Tehát ez nem annyira erős (szabály).

Más vallástudósok azt mondják, hogy azért nem preferálandó (a tampon), mert akkor a tisztátalan (testfolyadékok) nem tudnak távozni; a menstruációs vér tisztátalan – a (muszlim) vallástudósok és vallásjogászok konszenzusa szerint, Allah hírvivőjének hiteles szunnája alapján.

Ezért ha egy nő tampont használ amikor még szűz, és … (ha elszakítaná a szűzhárzyáját) az negatív kulturális következményekkel járna: „valakivel lefeküdt”, meg ilyesmik. Vannak olyan társadalmak, ahol ha egy férfi elhálja a házasságot a feleségével az első éjszaka, akkor (utána) fel kell mutatnia a törölközőt vagy ágyneműt vagy lepedőt a barátok és a családtagok számára, ami a nő alatt volt; és ha ezen nincs elegendő vagy megfelelő színű vér, akkor kurvának nevezik: szégyent hozott a szüleire és megbecstelenítette a családját, satöbbi.

Tehát ez ilyen jellegű problémákhoz vezethet, ezért ha egy szűz nő attól fél, hogy elszakítja a szűzhártyáját, akkor egyértelmű, hogy ezt el kell kerülnie, mert szükségtelenül okozna gondokat magának.Tampons & Menstrual Cups? | YouTube, Mufti Q&A
Ha a tam­pon el­sza­kítja a szűz­hár­tyát, oda a csa­lád be­csü­lete | Ripost

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9636

Bejegyzés: on 2019. jan. 8.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes