Az álfeminista baloldal elárulta az iráni nőket │ Paul Joseph Watson

Irán-szerte bátor nők szállnak szembe az iszlám teokráciával – úgy, hogy nyilvánosan levetik a hidzsábot. És hol van ilyenkor a Pussyhat [puncisapkás] tömeg, a nyugati „feministák”?

Ó, ja igen, az egész múlt évet azzal töltötték, hogy fétissé tegyék és elfogadtassák a hidzsábot… és olyan globális vállalatoknak tapsikoltak, akik hidzsábot aggatnak sportoló nőkre és Barbie-babákra.

A „feministák” oly mértékben felkarolták a hidzsábot, hogy saját ellenálló mozgalmuk szimbólumává tették!

Hogyan állíthatja valaki, hogy a nők jogait képviseli, ha letérdel a nők elnyomásának szimbóluma előtt?!

Amikor Szíriában a nők felszabadultak az ISIS uralma alól, az első dolguk az volt,

hogy nagy örömmel megszabadultak a hidzsábjuktól. 100 évvel ezelőtt a legelső arab feminista csoport tagjai is a hidzsábjuk eldobásával tiltakoztak. Az iráni nők 2018-ban ugyanezt teszik – és ezért megverik őket a nyílt utcán.

És mi erre a baloldal válasza? Teljes csend; sőt, az iszlám rezsim hallgatólagos támogatása.

A Pussyhat Nők Menete hányszor posztolt akár Twitteren Iránról? Sehányszor!

A másik rosszindulatú rákos daganat, a Buzzfeed: „Az emberek egy hidzsáb nélküli nőről készült RÉGI képet használnak a tiltakozások illusztrálására.” RÉGI KÉP?! Mennyire régi is ez, Buzzfeed? 6 hónapos, 2 éves, 5 éves? Nem, múlt heti – ahogy elismeritek a saját cikketekben, 2017. december 27-én készült, egy héttel a cikketek kiadása előtt!

És még ti vádoltok engem az emberek félrevezetésével, amikor ti vezetitek félre őket egy képet „réginek” hazudva? Ti szó szerint meghamisítjátok a híreket, hogy egy elnyomó iszlám teokráciát támogassatok a nők jogaival szemben!

„Buzzfeed! Az emberek 4 napos képet használnak, amin egy nő elutasítja egy nőgyűlölő halálszekta erőszakolt szemérem-kultúráját, amit mi a bűntudattal terhelt fehér olvasóknak ’a nők jogainak megerősítéseként’ próbálunk eladni, mert ez teljesen szétzúzná az áldozati narratívánkat.”

A Buzzfeed azt állítja, hogy a képeknek, amin a nők levetik a hidzsábot, hogy tiltakozzanak a viselését rájuk kényszerítő kormányzati törvények ellen, semmi közük nincs a kormányellenes tüntetésekhez. Nos a képeknek annyira nincs közük a kormányellenes tüntetésekhez, hogy a tüntetések szimbólumává váltak.

Ki írta ezt a Buzzfeed cikket? Rose Troup Buchanan.

Na nézzük meg ezt a „fehér előjogot”, Rose, és hallgassuk meg, hogy a valódi irániak mit mondanak erről : „Én Iránban élek. Minden egyes nap számtalan nőt tartóztatnak le, mert a hajukat nem megfelelően takarták el. És ha egy nő nem viseli a fejkendőt, megkorbácsolják.”

„Az iráni emberek tették ezt a képet az ellenállásuk szimbólumává, de sok baloldali azt hiszi, hogy minden az amerikai politikáról és a jobboldallal való szembenállásukról szól. A világ nagyobb, mint az USA, Buzzfeed! Ti a teokraták (papi reszim) mellé álltatok az elnyomottakkal szemben!”

Kedves Buzzfeed, kicsit jobban kellene figyelni arra, amit az igazi irániak mondanak, és kevesebbet alázni a fehéreket! Kevesebb valódi feministát kellene a vonat alá lökni a hamis híreitekkel!

Nyilván tudjátok, hogy Linda „A Saría Ésszerű” Sarsournak is meg kellett szólalnia: „Miért érdeklik hirtelen a jobboldalt a közel-keleti nők? A rohingya muszlimok nem érdekelték őket!” Nem igaz, mert érdekelték. De maga Sarsour csak akkor posztolt a rohingyák mellett, amikor globális hír lett az ügyükből.

Hé Linda! Én már négy éve posztoltam arról, hogy a nőknek fel kellene szabadítaniuk magukat a burka alól! Te mit csináltál akkor? Arról viccelődtél, hogy a női körülmetélés áldozatainak, mint Ayaan Hirshi Ali, el kellene távolítani a hüvelyét.

És még van képed „a női jogok képviselőjének” hívni magad. Lósz@rt!

Ő egy ál-feminista. Sarsourt nem érdeklik az egyetemes emberi jogok! Ő a saría törvényt védelmezi!

„Terjednek a szélsőjobboldali férfi kommentelők posztjai az USA-ban és Európában, ahol ők döntik el, hogy ki az ’igazi feminista’ az iráni tüntetésekre adott nyugati válasz kapcsán.”

És mennyi szélsőBALOLDALI blogger kommentje terjed, amelyek fétisizálják a hidzsábot — ami valójában a patriarchális elnyomás szimbóluma. Miközben ezen elnyomás áldozatai – az irániak – éppen szabadulnának tőle!

Feminista élharcosok! A feminizmus nem a twitteren történő stréberkedést jelenti, hogy „mennyire tiszteled a nőket”! Miközben a színfalak mögött szexuálisan visszaéltek a nőkkel. Viszont aki ténylegesen kiáll a nők jogaiért, konkrétan börtönt vagy kínzást kockáztat!

Emésszétek meg ezt! Mert egy valódi feminista és egy valódi feminista mozgalom így néz ki! Ez nem olyan, mint a nagyvállalati-feminista hidzsábbarát rajongásotok az iszlámért! Mert ők mindent kockára tesznek, hogy a nők számára világszerte a valódi szabadság és igazi felszabadulás jelzőfényei legyenek!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9650

Bejegyzés: on 2019. jan. 9.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Paul Joseph Watson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes