A nyugati muszlimoknak is verniük kell a feleségeiket – Katari imám

Pénteki ima, Katar TV\N, 2004. augusztus 27.

Tudnunk kell, hogy az iszlám vallásjog szerint a feleségverés egy büntetési forma. Ezt senki sem tagadhatja, mert mindezt maga a Férfi Teremtője engedélyezte.

Ha vásárolsz egy elektromos készüléket, vagy autót, akkor kapsz hozzá egy útmutatót, amiben elmagyarázzák, hogyan kell használni. A Férfi Teremtője azért küldte le ezt az útmutatót (a Koránt), hogy megmutassa a férfinek, hogy melyik módszert válassza.

Nem szabad szégyenkeznünk a világ azon nemzetei előtt, akik még mindig a tudatlanság állapotában vannak, és nem ismerik el, hogy ezek a (verések) vallási jogunk részét képezik. Emlékeztetnünk kell a Nyugatot követő tudatlanokat az Iszlám Nemzetben (umma), hogy ők (a nyugati muszlimok) is ismerjék fel ezen vers csodálatos természetét.

(A Korán azt mondja:) „Üsd meg!” Ez egy csodálatos vers.

Háromféle nő van, akivel a férfi nem tud együtt élni, hacsak nem tart kéznél egy botot.

1. Az első típus olyan nő, akit így neveltek. A szülei megkérik, hogy menjen iskolába, mégsem megy, ezért megverik. „Egyél!” Nem eszik, ezért megverik. Tehát hozzászokott a veréshez, így nevelték. Imádkozunk azért, hogy Allah segítsen a férjének később. Csak akkor fog kijönni a feleségével, ha gyakorolja a feleségverést.

2. A második fajta nő, aki lekezeli a férjét, és nem vesz róla tudomást. Nála is csak a pálca működik.

3. A harmadik az elfajzott nő, aki addig nem engedelmeskedik a férjének, amíg az el nem nyomja, meg nem veri, és nem használ erőszakot vele szemben, valamint le nem győzi a nőt a hangjával.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9699

Bejegyzés: on 2019. jan. 13.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók, Szabadságjogok. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes