Cseh elnök: egyszer már legyőztük az iszlámot Európában

Milos Zeman elnök a cseh Barrandov TV-nek adott interjút, ahol Andrej Babishoz és Václav Klaushoz hasonlóan élesen kritizálta Brüsszel migrációs politikáját.

“Ha az Európai Unió továbbra is gyáva marad ahhoz, hogy megerősítse a határvédelmet, tízmillió afrikai bevándorló fog hozzánk érkezni az elkövetkezendő években. Az EU egyfolytában beszél a határok megerősítéséről, de tenni nem tesz semmit.”

A bevándorlásellenes politikus felhívta a figyelmet egy el nem hanyagolható tényre is, amely az integráció sikerességét firtatja: “ezeknek a bevándorlóknak a kultúrája nem egyeztethető össze az európai kultúrával, és ezzel mindenki tisztában van – még ők is.”

Riporter: Elnök Úr! Két dolog történt a héten a határainkon kívül, ami engem érdekel. Az egyik Franciaországban: egyre több a rendőrök elleni támadás, és ezek a rendőrök még azt is állítják, hogy nem mernek behatolni bizonyos környékekre. És egyértelműen kijelentették, hogy ezeknek a rendőrök elleni támadásoknak nagy részét olyan bandák vagy embercsoportok követték el, akik vagy maguk is migránsok, vagy korábbi betelepülők ill. azok 2.-3. generációs leszármazottai. A multikulturális Európának így kellene kinéznie? És hogyan látja a helyzetet Franciaországban?

Zeman: Már évekkel ezelőtt beszéltem az ún. no-go zónák létezéséről, ahova a rendőrök félnek este bemenni. Egy felháborodott olvasó azt írta nekem, hogy ezt én találtam ki, és a no-go zónák nem léteznek. Az írtam neki vissza, hogy amikor Brüsszelben van, látogassa meg a Molenbeek negyedet, amikor pedig Párizsba megy, menjen el a Saint-Denis-be. És még számos ilyen példát találhatnék. Nézze! Már az elejétől fogva azt állítottam, hogy ezeknek a migránsoknak a kultúrája alapvetően összeegyeztethetetlen az európai kultúrával. És szerintem ezt még maguk a migránsok is tudják, és a bűnözés növekedése pontosan azért történik, mert teret engedtünk a migránsoknak, ide értve a rendőrök elleni támadásokat is.


Riporter: Az alsó-szászországi és más hivatalos tanulmányok azt állítják, hogy a bűnözés egyenes arányban van a migráns népesség növekedésével.


Zeman: Nos, ez nyilvánvaló! Ugyanakkor, ahogy már említettem, csak magunkat hibáztathatjuk.

Tegnap elmerültem egy tanulmányban, amely – nem akartam elhinni – azt írta, idézem: „Afrikából 100 millió migráns szeretne Európába jönni.”

Ennek vegyük csak a tizedét, ez reálisabb szám lehet. Tehát képzeljük el, hogy még 10 millió migráns érkezik Európába. Mondjuk Spanyolországon, Franciaországon keresztül, nem a hagyományos útvonalakon. Ha az Európai Unió továbbra is gyáva marad ahhoz, hogy megerősítse a külső határvédelmet, amiről folyton fecsegnek, de mégsem történik semmi, akkor tízmillió afrikai bevándorló fog hozzánk érkezni az elkövetkezendő években.


Riporter: Ez talán bekövetkezhet, mert Federica Mogherini külpolitikai főképviselő kijelentette, hogy az iszlámnak helye van az európai miliőben és az európai kultúrában.


Zeman: Az európai történelemben egész biztosan, mivel Európa és az iszlám – konkrétan az ottomán birodalom – évszázadokon keresztül háborúzott ellenünk, mielőtt sikerült legyőznünk az iszlámot!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9687

Bejegyzés: on 2019. jan. 13.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Milos Zeman. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes