Rabszolgává tenni a kafírokat az iszlám erénye – kuvaiti imám

Az iszlám csúcspontja a dzsihád, vagyis a fegyveres harc – ennek fontosságára hívta fel a figyelmet a 2017. novemberében a Memri Tv által feltett videóban Szalim Bin Szad Et-Tawíl kuvaiti imám.

A muszlim vallási vezető szerint „a mocskos nem-muszlimok (kafírok) ellen” tenni kell, ha szükséges, akár fegyverrel. Véleménye szerint a dzsihád mellett a rabszolgatartás is az iszlám fontos eleme.

A kuvaiti imám a videóban emlékeztet arra, hogy Mohamed próféta egy zsidó nőtt vett el feleségül, akit ha nem ejtenek rabul, akkor továbbra is az „elferdített júdaizmus” követőjeként kerül a gyehennára, de szerencsés volt, megmenekült és Mohamed felesége lehetett.

Az iszlámban az is nagyszerű – mondja –, hogy gyerekeket és nőket nem ölnek meg, csupán rabszolgákká teszik őket, majd felszólítják, hogy térjenek át az iszlám imádatára. Az imám szerint sokan vállat vonnak efölött, de nem kellene, hiszen „minden itt van a Koránban”, a muszlimok rabszolgákat tartanak.

A videóban arról is kifejti álláspontját, hogy mit kell tenni akkor, ha a „gyaúrok” ellenállnak, és nem akarnak Allahnak hódolni: meg kell ölni mindenkit, sőt, azokat is, akik ezt a tevékenységet esetleg megakadályoznák.


MEGDÖBBENTŐ NYILATKOZAT EGY ISZLÁM VALLÁSI VEZETŐTŐL | Magyar Idők

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9694

Bejegyzés: on 2019. jan. 13.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes