“A célunk: muszlimmá tenni egész Amerikát”– ISNA, 1989

Az oktatási rendszer az egyik legfontosabb terület, amit a muszlimoknak meg kell célozniuk. De közben a célunk, a végső célunk nem az, hogy csak részeivé váljunk annak a rendszernek, amit most tapasztalunk és látunk; hanem a célunk, a végső célunk az, hogy létrehozzuk a saját, iszlám rendszereinket; és ne csak a muszlimok számára, hanem minden más ember számára is, akik leendő muszlimokként osztoznak velünk ezen az országon.

És ha leendő muszlimokként tekintünk rájuk, és átérezzük, hogy van egy kötelességünk, amit Allah előírt számunkra, hogy megpróbáljuk őket rávenni, hogy kövessék ugyanazt a gondolkodásmódot, viselkedésmódot és célokat, amiket mi, akkor kell, hogy legyen valamilyen módszerünk arra, hogy hogyan kommunikálunk és dolgozunk velük. És ebben a hosszútávú folyamatban, amelyben muszlimmá tesszük Amerikát – egész Amerikát – kell, hogy legyenek bizonyos konkrét rövidtávú céljaink. Kell, hogy legyen valamilyen módszerünk arra, hogyan kezeljük őket, milyen módon, és ebben nagyon számítónak kell lennünk, máskülönben nem fogjuk elérni a céljainkat.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9718

Bejegyzés: on 2019. jan. 14.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes