Mohamedán nők tombolva üvöltöznek Milo-val és a tényekkel az USA-ban

Milo helyreteszi az előadását félbeszakító mohamedán nőket: “Hidzsábot viselsz az Egyesült Államokban, mi bajod van?”

A több alkalommal is megzavart előadás szövege:

…mint minden [világról alkotott] elképzelés, az iszlám is – más vallásokhoz hasonlóan – alapos vizsgálatot érdemel. Nos én megvizsgáltam, és hiányosnak találtam. Bárhol, ahol iszlám van, a nőket elnyomják.

12 iszlám országban megölhetnének a szexualitásom miatt. Ez rendben van? Több száz millió ember él olyan országokban, ahol illegális a homoszexualitás. Ezen országok mindegyike iszlám. Ez nem csak az Iszlám Állammal kapcsolatos dolog, ahol láthatjuk, ahogy melegeket dobnak le a háztetőkről. Ennek semmi köze a terrorizmushoz, ez a mainstream iszlám kultúra. Az iszlám ezt teszi mindenhol, ahol létezik. Az iszlám létükben veszélyezteti a melegeket.

A világon mindenhol, ahol iszlám van, elnyomják a nőket, megölik a melegeket.

Van egy egyedi jelenség, a csoportos nemi erőszak, mely az iszlám kultúrákon kívül nem igazán létezik. Családos nemi erőszak, ahol az apák, fiútestvérek és unokatestvérek együtt mennek [kislányokat] erőszakolni, ahogy az Rotherhamban, Angliában történt. A liberális „elit” mindezt nem vizsgálta ki, mert egy kormányzati beszámoló szerint (nem egy „szélsőjobboldali” blog alapján) 1400 fiatal lányt erőszakoltak meg, vallás vagy rassz által motivált bűncselekmények során, mivel a rendőrség és más hatóságok túlságosan féltek attól, hogy ha közbeavatkoznak, akkor rasszistának nevezik őket. És ez a séma mindenhol megismétlődik, ahol tömeges muszlim bevándorlás van.

Amerika számára az a javaslatom, hogy ezt ne akarja itt. Tanuljatok 2001. szept. 11-éből, tanuljatok az orlandói lövöldözésből.

A muszlimok ezen társadalmilag visszamaradott viselkedésformái Nyugaton borzalmasak. A kutatások azt mutatják, hogy a brit muszlimok 52%-a gondolja úgy,

hogy az én szexuális életemet illegálissá kellene tenni.

Vagy vegyük azokat a hamis iszlám „gyűlöletbűncselekmény” átveréseket, amiket nemrég láthattunk. És ezek riasztó gyakorisággal történnek, annak ellenére, hogy a kutató csapatom igyekezett találni olyan muszlimok ellen elkövetett állítólagos  „gyűlöletbűncselekményeket” az amerikai egyetemeken, amiről később nem az derült ki, hogy nem történtek meg.

Párat megemlítek ezek közül:

Egyszer a louisianai egyetemi támadásról derült ki, hogy egy muszlim nő az egészet kitalálta, hogy Trump-támogatók megtámadták. De a ‘liberálisok’ könnyen bevették, mivel őket állandóan kamu hírekkel etetik. Ez egyike azon kevés eseteknek, amikor a hazug média beismerte, hogy a gondosan dédelgetett „gyűlöletbüncselekménye” valójában egy hoax. Általában gyorsan tovább lépnek és soha nem említik meg többé.

A 18 éves New York-i Yasmine Seweid egy hasonló történetet kreált. Azt hazudta, hogy 3 férfi terroristának nevezte, megtámadta, és azt mondták, hogy takarodjon az országból. Ez is kamu volt. De helyreigazításról nem lehet olvasni, csak a hisztiről előtte.

És itt egy vadonatúj, amit nem lehet a Trump-szimpatizánsokra kenni, mert Ausztriában történt. Egy 14 éves lány állította azt, hogy a vonaton egy gonosz fehér férfi megtámadta és megpróbálta letépni a hidzsábját. A rendőrség erről is kimutatta, hogy a történetet teljes mértékben kitalálták.


Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9722

Bejegyzés: on 2019. jan. 14.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MILO. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes