A szabadság bástyái: Lengyelország és Magyarország │ MILO

Természetesen Nyugat-Európa lényegében elveszett. Ez többé már nem titok: telepakoltuk az országainkat alacsony képzettségű köpenyes sivatagi dzsedikkel, akik nem akarnak dolgozni, ehelyett bekasszírozzák a kormánytól a pénzt. Nem tudom, hogy ez rasszista-e vagy sem, csak nekem egyszer ez ugrott be róluk, és viccesnek találtam.

De ne hagyjátok, hogy bemagyarázzam nektek, hogy Európában minden borzasztó: Kelet-Európa elképesztően gerincesen viselkedik; Lengyelország, amely alig tartotta magát 75 évvel ezelőtt, ma a szabadság és a civilizáció egyik erős bástyája. Magyarország pedig, amely korábban csak egy vicces hangzású szó volt (mint az ausztrál didzseridu), most csodálatos! Budapest, amely régebben a másodosztályú zenekarokról és a harmadosztályú prostikról volt híres, ma a szabadság védelmezője, akitől mindannyian tanulhatunk. 30 éve Kelet-Európa még egy Moszkvából irányított kommunista országcsoport volt. Ma pedig már Lengyelország viszi a zászlót.

És ezek azok az országok, ahol a nőknek nem kell félniük este kimenni az utcára, nem kell félniük, hogy megerőszakolják vagy teherautókkal veszik célba őket, sem pedig savtámadásoktól.

A világ másik felének reakciója Lengyelországra persze előre látható volt; amerikai újságírók rasszistának nevezik őket. De ezek az okos, minden hájjal megkent lengyelek közül is a leghatékonyabbak és legnagyszerűbbek a varsóiak: a lengyel polgárok az utcákra vonultak, hogy kimutassák szeretetüket az országuk és a kultúrájuk iránt.

Egyes amerikai újságírók válasza erre az volt, hogy NÁCINAK nevezték őket… LENGYEL embereket neveznek nácinak… Ez majdnem annyira retardált dolog, mint „fehér felsőbbrendűséget hirdetőnek” nevezni egy meleg zsidó bevándorlót, akinek fekete férje van.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9715

Bejegyzés: on 2019. jan. 15.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MILO. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes