“Lengyelország azért biztonságos, mert nem fogadtunk be illegális muszlim migránsokat”

Dominik Tarczyński, a lengyel Jog és Igazságosság párt parlamenti képviselője a brit Channel4-nak adott interjút 2018. június 18-án. A műsorvezető Cathy Newman lerasszistázta az illegális iszlám bevándorlást ellenző politikust.


Cathy Newman: Lengyelország hány menekültet fogadott be eddig?

Dominik Tarczyński: Nullát.

Newman: És erre maga büszke?

Dominik Tarczyński: Ha a muszlim illegális bevándorlásról kérdez, egy sem fog Lengyelországba bejönni, ha illegális módon teszi. Befogadtunk Lengyelországba 2 millió ukránt akik dolgoznak és békések; de egyetlen egy muszlimot sem fogunk fogadni, mivel ezt ígértük meg. Ez a kvótarendszer megbukott.

Newman: De én nem illegális bevándorlókról kérdeztem önt, én menekültekről kérdeztem. És Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azt mondja, hogy maga rasszista! Úgy hangzik, hogy maga büszke arra a tényre, hogy nem fogadtak be semennyi menekültet.

Dominik Tarczyński: Természetesen, hiszen a népünk ezt várja el a kormányunktól. Ez az első. Ezért választották meg a kormányunkat. Ez az, amiért Lengyelország ilyen biztonságos. Ez az oka annak, hogy nem történt egy terrortámadás sem nálunk, nézze csak meg Lengyelország utcáit! És nevezhetnek bennünket populistának, nacionalistának, rasszistának: ezzel én nem törődöm. Amivel törődöm, az a családom és az országom!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=9774

Bejegyzés: on 2019. jan. 15.. A bejegyzés kategóriái: Eurábia, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes