Francia TV: a mohamedán utcai ima területfoglaló hatalmi játszma

Céline P. korábbi szocialista párti politikus a francia állami TV-ben, 2017-ben: a területfoglaló muzulmán utcai imák célja a közterületek kisajátítása és az iszlám felsőbbrendűség hirdetése.

Céline Pina, a Francia Szocialista Párt korábbi tagja David Pujadas műsorában nyilatkozott. Az ex-politikusnő az országban terjedő utcai muzulmán imákkal kapcsolatban mondta el véleményét:

“Én egy olyan dimenzióját is látom ennek, hogy a kérdés az ilyen rendezvények láthatósága. Először is a kialakult vitából világosan látható, hogy van már imahely, ezért nincs szükség az utca elfoglalására. De akkor miért foglalják el az utcát? Ez a lényeg. Megtörtént eset Párizsban, a Jean-Pierre Timbaud utcában: Geraldine Smith újságíró elmesélte, hogy miközben a mecset félig üres volt, az utcát teljesen elfoglalták az emberek, hogy ott végezzék az imájukat. Azért, mert a játszma célja, hogy jelezzék a terület kisajátítását. Egyértelműen zajlik egyfajta elbirtoklás. A harmadik üzenet pedig az, hogy megmutassák, hogy a hitük felsőbbrendű mint a törvény; és azt, hogy a hívők elszántsága lehetővé teszi számukra a közterületek korlátlan idejű megszállását, mivel a hatóságok, a politikusok nem vetnek véget ennek, pedig teljesen törvényellenes. És amikor mindez már nyolc hónapja tart, az már romboló hatású.”

A műsor szókimondó tartalma alapján valószínűleg nem véletlen, hogy David Pujadas médiaszemélyiség 2017-es elbocsátását a köztévétől Emmanuel Macron hatalomra kerülésével hozzák összefüggésbe.


Former French politician: Muslim street prayers are about taking over the streets and show superiority | Voice for Europe

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10021

Bejegyzés: on 2019. jan. 24.. A bejegyzés kategóriái: Franciaország, Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes